- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
Ben eşime değil eşim bana hamile olduğumu söyledi
Arada midem bulanıyordu ama o gece bana iyice bir haller oldu gece saat 3ten saat 10a kadar tam 5 kez kustum eşim doktora götürmek istedi ben önemsemedim midemi üşütmüşümdür diye düşündüm eşim üstelemedi ben istemeyince sabah kahvaltıda yarım bardak çay içtim zorla içimden bir şey yemek gelmiyordu onu bile kusunca eşim beni dinlemedi doktora götürdü. Tahlil falan yapıldı sonuçları bekliyoruz benim hala midem bulanıyordu elimi yüzümü yıkamaya lavaboya kadar gittim o sırada doktor kocamı içeri almış mevzuyu söylemiş beni kapıda bekliyor yüzünde komik ve tatlı bir gülümseme var kaşlarını indirip kaldırıyor o hali çok komiktihamilesin hayatım dedi ben sandalyeye yığılıp kaldım çünkü aklımın ucundan geçmiyor zaten adet düzensizliği de yaşıyordum hiç düşünmemiştim hamile olduğumu sonra kucağına aldı sarıldı falan çok güzeldi ama eşime ben söylemek isterdim.
Arkadaşlar ben henüz hamile değilim (inşallah olurum en yakın zamanda) ama hamile kalırsam eşime güzel bi süpriz yapmayı düşünüyorum.
Bi hediye kutusunun içini bebek eşyalarıyla doldurup paket yapıcam ve ona bi hediyem olduğunu söyliycem paketi açtığında zaten anlayacak baba olacağını :)))
Kızlar bu arada ben 28 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim ve artık bir bebeğim olsun istiyorum bu ayın sonunda da doktora randevu aldım sizce nasıl anlatmalıyım dktora derdimi bi yardımcı olun ne olur?
Bende 8 yıl bitti 9 a girerken kiz kardesimin düğün gunü hamile oldugumu öğrendim inanamadım uc test yaptim ucude pozitif cikti kuzenime beni acile götür kan testi yaptırayım dedim bu sirada esime söyleyip heveslenmesin istedim.oda pozitif çıkınca esimin is yerine yakın bir Kafe'ye çağırdım konuşmamız gerek dedim meraklandirip söylerim dedim ama dayanamadım baktım çok heyecanlı ne oldu diye korktu bir şey mı var diye söyledim dondü kaldı sonra başladı ağlamaya.kalabalikta bağırmadı da bu arada bunlar gecen hafta oldu 1 aylık olduk iste.Rabbim tüm isteyenlere versin biliyorum çok zor bir imtihan....sag salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim dua edin arkadaslar... Bu arada aksamina düğünde esim beni hic kaldırmadı ama kendi iyi dokturdu kendi düğünümüzde bile hic oynamamıştı....
test yaptım sok oldum önce bı sonra esım yatıyodu gıttım odaya sölemek ıcın hıc ınanmadı uyandı kendı baktı sok oldu tepkı yok 1 saat sonra yola cıktık bı yere gıtmek ıcın ısıklarda arabadan ındı baba oluyorum dıye bagırdı...anca anlamıs
benimde batım 23 eylül inşallah hamile olursam 29 eylülde eşimin doğum günü ona hediye şeklinde bildirmek istiyorum oda her ay çaktırmasada ümitleniyor inşallah bu ay tutarda güzel bir d.günü hediyesi vermiş olurum.
kızımda idrar testinin sonucunu biliyordu kan testinin sonucunuda eşim almıştı zaten süpriz olmadı ama bu sefer tüm testleri kendim yapıcam.
bende artık bie bebişim olsun istiyorum pazartesi doğum günüm rabbim bana hediye versin onu bekliyorum bat 20 eylül ...
ben test yaparken o da kapıda bekliyodu beni:)))hamile olduğumu soyleyince oylece kala kaldı tabi :)))