Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Benim adetimin üstünden 4 gün geçti gidip test aldım işyerimdeydim öyle bakarken bi baktım ikinci çizgi silik biraz inanamadım eczaneye gittim durumu anlattım gebelik var dedi bitane daha aldım dayanamadım evde bida yaptım bu kez çizgi yoktu sanırım yanlış yaptm neyse eşim geldi işten o çok istiyodu göbeğimi tutup bebeğim ordamısın dedi üstünü değiştirmeye gitti ama haberi yoktu dedim ki bende bu kadar kısa sürelimi seviyosun bebeğini babası dedim şaştı kaldı nasıl yani ne nasıl hamilemisin gibi tepkiler inanılmaz komikti sarıldık sevinçten deliye döncektik. hemen kan testi yapmaya gittik kliniğe ordada pozitif çıktı artık herkese haber verdik ağladılar filan çok güzeldi keyifliydi şimdi 7haftalık hamileyim ve inanılmaz mutluyum

Ben de evlendikten sonra 15-16 ay doğum kontrol hapı kullandım. Etrafımdan hep doğum kontrol hapından sonra bazen yıllarca hamile kalamayanlar varmış diye duyuyordum, bazıları da ertesi ay hamile kaldım diyordu. Daha vaktimiz olduğunu düşünüyordum ama sıkıntı yaşama riskine karşılık korunmayı bıraktım. Ertesi ay adet oldum, bu arada ovulasyon testi falan da kullandım, paket almıştım. Eşimle çocuğumuz olmazsa ne yaparız diye konuşamaya başlamıştık, sanki yıllarca uğraştık ama olmuyo, daha bir ay geçmişti üstünden :) Yapacak bir şey yok, ne yazıldıysa onu göreceğiz dedik.

Ertesi ay adet günüm geldi ama adet olmadım, tabi adet olmadan 1 hafta önce güya erken sonuç veren gebelik testlerinden 2 günde bir yapmaya başladım, bir şey yok. Bu ay da bişey yok dedim, vazgeçmitim. Göğüslerim daha önce hiç yaşamadığım bir şekilde sızlıyordu birkaç gündür. Dedim bir test daha yapayım, testleri set olarak aldığım için bol keseden harcıyorum. Testi yaptım, kenara bıraktım, 5-10 dakika sonra 2. çizgi silik çıktı. Nasıl yani diyorum kendi kendime, pakete baktım silikte olsa gebelik var diyor. Elim ayağıma dolaştı, eşim akşam çalışıyordu, evde yalnızdım. Pijamalarımı çıkardım, ayağıma bişeyler giydim, cep telefonu yerine ev telefonunu cebime atmışım, çıkarken fark ettim, anahtardı cüzdandı derken doğruca evime 10 dakika mesafedeki tıp merkezine uçtum. 45 dakikada çıkar dediler, koltuktan koltuğa zıplayarak bekledim. Camdan görüyorum makine testi bitirdi ama hemşire yerinde yok, çıldırdım. Benim işim acil ya, nasıl kalkar yerinden :))) 5 dakika sonra geldi, raporu verdi, pozitif çıktı, gebesiniz dedi.

Ayaklarım yere basmadı o akşam. Eşimi telefondan aradım hemen ama çağrı merkezinde çalıştığı için bakamıyor telefonuna, 5-6 kez aradım ulaşamadım. Dayanamadım akşam gelene kadar mail attım hamileyim diye. Adamcağız o sırada müşteri ile telefondaymış, müşteri ne demiş ne istemiş hatırlamıyorum diyor, tekrar lütfen. İlk fırsatta aradı beni, telefondan telefona sevindik. Ailelere haber verdik hemen. Bir de ilk 3 ay kimseye söylemesek mi diyodum ben, sıkıntı olursa herkes üzülmesin diye.

Lafı çok uzattım. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin İnşallah. Ben de kısmetse 2 ay sonra oğlumu kucağıma alacağım. Darısı bütün isteyenlerin başına İnşallah...

bu topik çok iyi oldu o anı tekrar hatırlattı bana :)bende pko vardı adetlerim sürekli düzensizdi ve doktorlarda istediğin zaman hemen hamile kalman zor diyorlardı.yaklaşık 2 sene sürekli doktorlar ilaçlar böyle geçti..geçtiğimiz ağustos ayında artık ilaç içmicem deyip attım ilaç kutumu..o sıralarda yeni iş arayışlarına başlamıştım..herkes derdi aklına takıp stres yapma diye gerçektende doğruymuş 2 ay hiç aklıma takmadım cinsel hayatımız çok iyi devam ediyordu olursa olur olmazsa olmaz modundaydık eşimle...buarada ben aylardırda adet olmuyorum.bi gün göğüslerimin ve kasıklarımın ağrısı başladı ama gün geçtikçe dahada arttı bende adet olucam heralde diyorum çünkü adet olmadan önce bu belirtiler olurdu bende.4 gün oldu bişey yok 6 gün oldu yine adet olmadım 8 gün geçti yine yok aklıma hamile olabiliceğim hiç gelmiyor.izinli günümde karar verdim bi test yaptıracaktım ve yeni bir doktor bulmuştum ona gidecektim randevumuda almıştım.kasıklarımın ağrımasından 10 gün geçti ve 28 kasım da sabah uyandığım gibi test yaptım.sürekli tek çizgiye alıştığım içim yine onu göreceğim diye hiç moralimi bozmadım...AMA birde ne göreyim kırmızı çizgi diğerlerinde olduğu gibi önce C de durmadı,çizgi T de durdu sonra diğer kırmızı çizgiyide gördüm hemde çok netti silik değildi.heyecandan test elimden düştü..tabi ben titriyorum ve ağlıyorum olamaz bu doğrumu sonunda allahım dualarımı kabul ettimi diye evin içinde dolaşıp duruyorum..kendime geldiğimde hemen annemi aradım sesimden hemen anladı anacım..kızım müjdemi dedi evet diyebildim sadece nasılda anlamıştı ya hala inanamıyorum..hemen anneme gittim testi gösterdim ama bu yetmez kan testi yaptırman lazım dedi..doktoruma gittim hemen test 2 saat sonra çıkar dediler ama o iki saat geçmedi..eşime tam emin olmadan söylemek istemiyordum..sonucu aldım ve evet pozitifti 6 haftalık hamileydim :))sonra eşim hariç herkese haber verdim...ona telefonda söylemek istemedim akşam eve geldiğinde söylemeye karar verdim..2 tane küçük patik aldım içine test sonucunu koydum ve güzel bir hediye paketi yaptırdım..akşam oldu nihayet ve eşim kapıdan girer girmez sarıldım ve bak sana hediye aldım dedim..şaşırdı tabi aşkım bu nerden çıktı şimdi dedi..içimden geldi dedim hadi aç bak beğenecekmisin dedim.açtı paketi anlamadı önce yüzüme bakıyo bişey söyliyim diye..daha fazla dayanamadım ve aklımdaki o cümleyi kurdum..İLK HEDİYESİNİ BEN ALDIM BABASI İKİNCİSİNİDE SEN ALIRSIN ARTIK DEDİM..konuşamadı bile ikimizde sarılmış ağlıyorduk :))bikaçgün şokta gibiydik sürekli karnıma dokunup gerçektenmi diye soruyodu ve ondan sonra başladı kocamın sinir halleri..sürekli etrafımda bişey istiyomusun ,sen alma ben alırım,canın ne istiyo,aman uzanma aman ağır kaldırma aman yerinden kalkma.....3 ay sonuna kadar böyle devam etti canım kocacım...buarada bir oğlumuz olacak inşallah :))

işte bizim hikayemizde böyle belki çok uzun oldu ama benim gibi sorunu olanlar için umut olsun istedim ve asla allahtan umutlarını kesmesinler çünkü o isterse olur ancak nasip işi yanii...allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın..

biz o gün küsmüştük.. bana kızgındı.. mesajda söyledim duyunca kızgınlığı geçmiş.. ama bana yansıtmamıştı bile gıcık..

benim eşimde çoook sakin, deli ediyor beni, sanki hergün hamile kalınıyormuş gibi tepki verdi, insan azıcık heyecanlanır yaa.. ilk ikisinde ben çok istiyordum, oyüzden adetime daha 2 gün filan varken test yaptım, çok heyecanlıydım, özellikle ikinci 1 yıla yakın korunmadığımız halde olmadı, neyse uzatmayım ikisi süpriz olmadı testleri erkenden yaptığım için de şu ankine hala alışabilmiş değilim, resmen piyangodan çıktı :)
emzirdiğim için adet olmuyodum bir test yapayım dedim hadi buyur çift çizgi! eşimde evde yoktu msj attım bizim oğlan (1.5 yaşında) abi oluyor diye, o heyecansız sakin adam bu sefer çok sevindi niyeyse, ilk ikisinde çok sakin karşılamıştı,bu sefer beklemiyor diye sevindi heralde :))

sizlerin yazdıklarını okuyunca bende paylaşmak istedim.ben 8 yıldır evliyim tedaviler aşılma hastane doktor beni o kadar yorduki beni her tedavi sonucunda o negatif sonucu alıpta boğazımda kocaman bir düğümle gözlerim dolarak oradan ayrılmak birdahaki sefere üzülmeyin hayırlısı olsun diyen dr sesi çok zordu bebek hayalini aklımdan hiç çıkaramıyordum.05.21.2013 mayıs tüp bebek tedavisi için randevu aldım rabbime çok şükür tedaviye gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim .adetim 9 gün geçmişti test aldım iki çizgi çıktı inamadım yanlıştır dedim sonra ama hala adet olmadım 13 gün sonra kan testi yaptırdım ümitsiz birşekilde baktım 1859 inanamadım hemen muayene gittim dr hamilesin dedi ve ben şok geçirdim bir taraftan ağlıyorum gerçekmi diye defalarca dr soruyorum bir taraftanda beni sakinleştirmeye çalışıyorlar 30 dk sonra muayene oldum 6 haftalık bebişim varmış keseyi gördük 4 gün sonra kalp atışlarını dinledik eşime o gün heyecandan anlatamıyorum biraz sakinleşip herşeyi anlattığımda midesinde kelebeklerin uçuştuğunu söyledi iki gün yemek yiyemedik mutluluktan rabbim isteyen herkese nasip etsin.

benim eşime haber verişim şöyle oldu.

Bebeğimizin ağzından babasına bi mektup yazdım. ve test sonucu ile birlikte yatak odasındaki makyaj masasının üstüne bıraktım. Mutlaka oraya anahtar vb koyacağını bildiğim için görmesi kesin yani. Akşam oldu ve eve geldi.. üstünü değiştirmek için yatak odasına gitti bende arkasından tabi. Notu gördü okudu ve gözleri doldu.. Balkona çıkıp bağırmak istiyorum baba olacağım dedi.

Benim de farklı bir hikayem var kızlar aynı zamanda eşe söyleme hikayesi komik. 4 yıllık evlilik ve 3 yıl denemeden sonra kavuştuk ama nasıl kavuştuk uğraşmayan bilemez.bu süreçte insanların düşüncesiz lafları hergün yumurta takibi iğneler, her doktora gittiğimizde farklı bir sorunla karşılaşmamız artık yıpratmıştı beni.serophenler,klomenler çatlatma iğneleriyle aylar geçti eşimin test sonucu gayet olumlu fakat tüm bunlara rağmen olmayınca hsg çekildim ve tüplerde yapışıklık ve tıkanıklık tespit edildi, tamam sorun buymuş dedik devam ettik yola, tabi her ay bizi düşük çıkarak kendisiyle uğraştıran E2 hormonuna aldırmadan...Derken benim tüpler açıldı bu sefer olumlu herşey dedik eşte sorun yok benım tüpler açıldı devam ettik sıra iğne tedavisine geldi göbekten 12 gün boyunca gonal f vurularak iğne tedavisine başladık eşimin yeniden tahlil vermesi istendiği için bu arada tahlil verdik ve o gün şok olduk.muayene sırasında çift taraflı varikosel tespit edildi sperm hareketliliği %3 e kadar düşmüş normal yolla asla cocuk sahibi olmazsınız dedi bütün gittiğimiz doktorlar.mecburen ameliyat denildi fakat ben bu aralarda iğneleri vuruluyorum bırakıp bırakmayacağımı doktora sorduğumda bırakma iğnelerin boşa gitmesin madem eşinde sorun varmış ameliyat öncesi iğneleri kurtaralım bari aşılama yapalım deyince çok mutlu olduk.Tam aşılamanın hazılığını yaparken yine e2 nin azizliğine uğradık ve çok düşük olduğu için aşılama iptal edildi yani iğneler boşa gitti.Erken menopoza girme riskiyle karşı karşıya olduğumu öğrendim bu hormunun düşüklüğü yüzünden.sonra eşimin ameliyat olmasına karar verdik ve ameliyat olundu.Yüce Rabbin hikmeti işte eşimde sorun yokken benim tüpler kapalıymış sonra benim tüpler açıldı tam olacak derken eşimde erkek kısırlığı... vardır bundada bir hikmet. zaman herşeyi çözüyor ama beklemesi çok zor işte.Bu arada doktorum dinlenme aşamasındasınız soğan suyunu öneririm dedi pcosyim aynı zamanda.Battı balık yan going :) deyip ben o ay hem soğan suyunu hemde hayıt suyu diye bir şey duydum hormonları dengeliyormuş dediler onu içmeye başladım tabi ameliyatta iyi geçtiği için kafamız rahattı.ne yumurtlama günü saydım ne şu gün ilişki olacak bu gün ilişki olacak diye kendimi kastım eşimin 20 günlük heyet raporu benim sömestr tatiliyle birleşince ameliyattan sonra bol bol kendimize vakit ayırdık.Eşimin ameliyatının 20. günü benim yumurtlama dönemine denk gelmişti işte tam o zamanda meğer bu kadar kısa sürede olmuş.ben ki önceleri adetten 3 gün önce kan testi için koşa koşa hastaneye giden kişi...3 gün geçince idrarda test yaptım fakat çıkmadı işte dedim yine oluşan yumurta çatlamadı kocaman kiste dönüştü birde bunun için uğraş daha önce başıma çok geldiği için biliyorum.Ben doktora gittim gidecem(rahatım ya)aradan bir hafta geçti adet olmam lazımdı iş çıkışı hastanenin önünden geçerken bari yumurtlamama bakım olmuşmu olmamışmı diye progesteron testi yaptırayım dedim ve kan alınmışken hadi beta hcg ye de bakın dedim ve iş çıkışı eşim eve gelmeden arkadaşa kahve içmeye gittim sohbete daldım ve hastaneyi aramayı unuttuğumu farkettim ve aradım sadece progesteron 12 dedi şaşırdım hep 0 a yakın çıktığı için o dönemde. allah allah dedim ne oluyor yani dedim hadi bakalım gözünüz aydın hamilesizin beta hcg pozitif o yüzden progesteronunuz yükselmiş dediler, ben hala bakın başkasının tahlilyle karıştırıp beni boşa umutlandırmayın diyorum personele o da ısrarla hamilsiniz diyor o anı hiç unutamam. e şimdi evde değilim eşe nasıl haber verecem birazdan beni arkadaştan almaya gelecek telefondada veremem.telefon açıp hadi acele et acele et bizi bekletme dedim o anlamadı tabi.meğer arkadaşımında benimle bize geleceğini tahmin etmiş.Biz evden çıktık asansöre bindik yyyyaaaa bizi niye bekletiyorsuunnnn amaaaa diyerek karnımı işaret ettim eşim şoklarda gerçektenmi gerçekten mi diyerek bu arada 12. kattan aşağıya inip kapı açılana kadar sarılmışızz :)))))))))))))) kapı açıldığında biz hala sarılıyoruz bu arada görevden dolayı doğudayız buralarda hoş karşılanmayan durum tespih çeken bir amca karşımızda kafa sallayarak ne günlerdeyiz der gibi cık cık cık diye ses çıkarıyor tövbe tövbe diyerek ama sadece gülüyoruz biz ben bu ilginç günü ömrüm boyunca unutmıyacağım işte benim uzun hikayem buuu.umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur. bir kere daha anladım ki herşey vaktiyle saatiyle hayırlı zamanda geliyor ve herşey olacağa varıyor.Noluurrrr umudunuzu yitirmeyin, hiç durmadan devam edin Allahtan isteyin o en güzel zamanda en ummadığınız zamanda veriyor...

Benim de farklı bir hikayem var kızlar aynı zamanda eşe söyleme hikayesi komik. 4 yıllık evlilik ve 3 yıl denemeden sonra kavuştuk ama nasıl kavuştuk uğraşmayan bilemez.bu süreçte insanların düşüncesiz lafları hergün yumurta takibi iğneler, her doktora gittiğimizde farklı bir sorunla karşılaşmamız artık yıpratmıştı beni.serophenler,klomenler çatlatma iğneleriyle aylar geçti eşimin test sonucu gayet olumlu fakat tüm bunlara rağmen olmayınca hsg çekildim ve tüplerde yapışıklık ve tıkanıklık tespit edildi, tamam sorun buymuş dedik devam ettik yola, tabi her ay bizi düşük çıkarak kendisiyle uğraştıran E2 hormonuna aldırmadan...Derken benim tüpler açıldı bu sefer olumlu herşey dedik eşte sorun yok benım tüpler açıldı devam ettik sıra iğne tedavisine geldi göbekten 12 gün boyunca gonal f vurularak iğne tedavisine başladık eşimin yeniden tahlil vermesi istendiği için bu arada tahlil verdik ve o gün şok olduk.muayene sırasında çift taraflı varikosel tespit edildi sperm hareketliliği %3 e kadar düşmüş normal yolla asla cocuk sahibi olmazsınız dedi bütün gittiğimiz doktorlar.mecburen ameliyat denildi fakat ben bu aralarda iğneleri vuruluyorum bırakıp bırakmayacağımı doktora sorduğumda bırakma iğnelerin boşa gitmesin madem eşinde sorun varmış ameliyat öncesi iğneleri kurtaralım bari aşılama yapalım deyince çok mutlu olduk.Tam aşılamanın hazılığını yaparken yine e2 nin azizliğine uğradık ve çok düşük olduğu için aşılama iptal edildi yani iğneler boşa gitti.Erken menopoza girme riskiyle karşı karşıya olduğumu öğrendim bu hormunun düşüklüğü yüzünden.sonra eşimin ameliyat olmasına karar verdik ve ameliyat olundu.Yüce Rabbin hikmeti işte eşimde sorun yokken benim tüpler kapalıymış sonra benim tüpler açıldı tam olacak derken eşimde erkek kısırlığı... vardır bundada bir hikmet. zaman herşeyi çözüyor ama beklemesi çok zor işte.Bu arada doktorum dinlenme aşamasındasınız soğan suyunu öneririm dedi pcosyim aynı zamanda.Battı balık yan going :) deyip ben o ay hem soğan suyunu hemde hayıt suyu diye bir şey duydum hormonları dengeliyormuş dediler onu içmeye başladım tabi ameliyatta iyi geçtiği için kafamız rahattı.ne yumurtlama günü saydım ne şu gün ilişki olacak bu gün ilişki olacak diye kendimi kastım eşimin 20 günlük heyet raporu benim sömestr tatiliyle birleşince ameliyattan sonra bol bol kendimize vakit ayırdık.Eşimin ameliyatının 20. günü benim yumurtlama dönemine denk gelmişti işte tam o zamanda meğer bu kadar kısa sürede olmuş.ben ki önceleri adetten 3 gün önce kan testi için koşa koşa hastaneye giden kişi...3 gün geçince idrarda test yaptım fakat çıkmadı işte dedim yine oluşan yumurta çatlamadı kocaman kiste dönüştü birde bunun için uğraş daha önce başıma çok geldiği için biliyorum.Ben doktora gittim gidecem(rahatım ya)aradan bir hafta geçti adet olmam lazımdı iş çıkışı hastanenin önünden geçerken bari yumurtlamama bakım olmuşmu olmamışmı diye progesteron testi yaptırayım dedim ve kan alınmışken hadi beta hcg ye de bakın dedim ve iş çıkışı eşim eve gelmeden arkadaşa kahve içmeye gittim sohbete daldım ve hastaneyi aramayı unuttuğumu farkettim ve aradım sadece progesteron 12 dedi şaşırdım hep 0 a yakın çıktığı için o dönemde. allah allah dedim ne oluyor yani dedim hadi bakalım gözünüz aydın hamilesizin beta hcg pozitif o yüzden progesteronunuz yükselmiş dediler, ben hala bakın başkasının tahlilyle karıştırıp beni boşa umutlandırmayın diyorum personele o da ısrarla hamilsiniz diyor o anı hiç unutamam. e şimdi evde değilim eşe nasıl haber verecem birazdan beni arkadaştan almaya gelecek telefondada veremem.telefon açıp hadi acele et acele et bizi bekletme dedim o anlamadı tabi.meğer arkadaşımında benimle bize geleceğini tahmin etmiş.Biz evden çıktık asansöre bindik yyyyaaaa bizi niye bekletiyorsuunnnn amaaaa diyerek karnımı işaret ettim eşim şoklarda gerçektenmi gerçekten mi diyerek bu arada 12. kattan aşağıya inip kapı açılana kadar sarılmışızz :)))))))))))))) kapı açıldığında biz hala sarılıyoruz bu arada görevden dolayı doğudayız buralarda hoş karşılanmayan durum tespih çeken bir amca karşımızda kafa sallayarak ne günlerdeyiz der gibi cık cık cık diye ses çıkarıyor tövbe tövbe diyerek ama sadece gülüyoruz biz ben bu ilginç günü ömrüm boyunca unutmıyacağım işte benim uzun hikayem buuu.umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur. bir kere daha anladım ki herşey vaktiyle saatiyle hayırlı zamanda geliyor ve herşey olacağa varıyor.Noluurrrr umudunuzu yitirmeyin, hiç durmadan devam edin Allahtan isteyin o en güzel zamanda en ummadığınız zamanda veriyor...

o kadar etkilenerek okumuşum ki, suratım yaşlarla dolmuş farketmemişim. ;(

Ben de anlatayım...4,5 yıldır evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz. Çok çabaladık ama olmadı, neyse 2 aydır oluruna baıraktım, biraz maddi sıkıntı çekiyorduk bebeği nerdeyse unuttuk gibi. Ben okuldan geldim ve gidip umutsuz bir şekilde test aldım, adetin üzerinden 3 gün geçmişti. İnanın her ay içimde az da olsa umut vardı ama bu ay gerçekten yoktu zerre kadar bile... Neyse ben testi yaptım hiç sonuca bile bakmıyorum tenezzül edip, sonra tekrar bir döndüm ki kop koyu çift çizgi:KK53: Evde deli gibi dolanıyorum, ağlıyorum, odaları geziyorum. Yok yok test bozukkk...İnanamadım...Ki bu ay çok az ilişki olmuştu..
Eşim asker ve karakolda nöbetçiydi, aradım onu ve çok sert bir dille ve panikle "Hemen,acil eve gel" dedim. Koşa koşa 2 dk içinde evdeydi. Kapıda bana böyle:KK53: noldu yaa noldu noldu diye soruyor, gel içeri dedim ama hiç renk vermiyorum. Girdim içeri ve bi kağıda "BABACIM BEN GELİYORUM GALİBA :) " yazdım. Neyse bu içeri geldi "sana biri mektup yazmış,al" dedim. Bu kağıdı aldı, bi bana bakıyo bi kağıda.Anlamadı, hamileyim dedim.. "Ciddi misin ciddi misin...." dedi durdu. Ben de hemen sırıttım ve gebelik testini gösterdim, olduğu yerde çöktü, kalktı evi gezdi,odaları, mutfağı, titriyodu resmen, sonra sarıldık, hadi hastaneye gidelim dedik. anahtarı aldık kapının önünde birbirimize bakıyoz, benim üstümde pijama ve terlik. Şaşkınlıktan öyle bekledik kapının önünde. Neyse dedik içeri girip biraz sakinleşelim. 10 dk durduk sonra hastaneye gittik....Rabbime çok şükür, isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu:KK16:

Ben de anlatayım...4,5 yıldır evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz. Çok çabaladık ama olmadı, neyse 2 aydır oluruna baıraktım, biraz maddi sıkıntı çekiyorduk bebeği nerdeyse unuttuk gibi. Ben okuldan geldim ve gidip umutsuz bir şekilde test aldım, adetin üzerinden 3 gün geçmişti. İnanın her ay içimde az da olsa umut vardı ama bu ay gerçekten yoktu zerre kadar bile... Neyse ben testi yaptım hiç sonuca bile bakmıyorum tenezzül edip, sonra tekrar bir döndüm ki kop koyu çift çizgi:KK53: Evde deli gibi dolanıyorum, ağlıyorum, odaları geziyorum. Yok yok test bozukkk...İnanamadım...Ki bu ay çok az ilişki olmuştu..
Eşim asker ve karakolda nöbetçiydi, aradım onu ve çok sert bir dille ve panikle "Hemen,acil eve gel" dedim. Koşa koşa 2 dk içinde evdeydi. Kapıda bana böyle:KK53: noldu yaa noldu noldu diye soruyor, gel içeri dedim ama hiç renk vermiyorum. Girdim içeri ve bi kağıda "BABACIM BEN GELİYORUM GALİBA :) " yazdım. Neyse bu içeri geldi "sana biri mektup yazmış,al" dedim. Bu kağıdı aldı, bi bana bakıyo bi kağıda.Anlamadı, hamileyim dedim.. "Ciddi misin ciddi misin...." dedi durdu. Ben de hemen sırıttım ve gebelik testini gösterdim, olduğu yerde çöktü, kalktı evi gezdi,odaları, mutfağı, titriyodu resmen, sonra sarıldık, hadi hastaneye gidelim dedik. anahtarı aldık kapının önünde birbirimize bakıyoz, benim üstümde pijama ve terlik. Şaşkınlıktan öyle bekledik kapının önünde. Neyse dedik içeri girip biraz sakinleşelim. 10 dk durduk sonra hastaneye gittik....Rabbime çok şükür, isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu:KK16:

ayy bayıldım ya ,tatlı tatlı sırıtıyorum şu an:) Rabbim duanızı kabul etmiş ne güzel..sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı bi evlat nasip etsin Allahım inşallah :)İsteyen herkese kısmet olsun annelik duygusunu tatmak..

ayy bayıldım ya ,tatlı tatlı sırıtıyorum şu an:) Rabbim duanızı kabul etmiş ne güzel..sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı bi evlat nasip etsin Allahım inşallah :)İsteyen herkese kısmet olsun annelik duygusunu tatmak..

Amiiiiinnnnnn, o günden beri her an şükredip Rabbim'den tüm isteyenlere nasib etmesini diliyorum:KK16:

Amiiiiinnnnnn, o günden beri her an şükredip Rabbim'den tüm isteyenlere nasib etmesini diliyorum:KK16:

ya bende çok korkuyorum biliyo musun ya bi aksilik olursa,bebeğimiz olmazsa diye..evlenmeme 1,5 ay var ve 2 sene bebek istemiyoruz,haplarla iğnelerle korunmak istemiyorum korkumdan,Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah herkese

ya bende çok korkuyorum biliyo musun ya bi aksilik olursa,bebeğimiz olmazsa diye..evlenmeme 1,5 ay var ve 2 sene bebek istemiyoruz,haplarla iğnelerle korunmak istemiyorum korkumdan,Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah herkese

Canım bana çok dediler kullanma diye ama kimseyi dinlemedim. Doktor doğum kntrl hapı kullanabilirsin sorun yok dedi üstelik. Ben de 2 yıl kullandım bıraktım bir türlü olmadı işte 2 yıl bekledik:KK50: Lütfen kullanma canım, eşin korunsun:KK34:

ay ne güzel yaa,herkesin bi anısı var...benim yok malesef :KK31: 2 doğum yaptım,ikisinde de sağolsun eşim benden daha meraklı ve mükemmeliyetçi :KK19:

malum günden itibaren adet tarihimi hesapladı,sabırla bekledi,yarın regl olman lazım inş olmazsın deyip poşetten testi çıkardı,wc nin önünde benle beraber çift çizgiyi gördü,yok böyle kesin olmaz deyip kan testine götürdü,ertesi güne randevu almış bile doooğru dr.a...doğuma kadar herşeyi ince ince planladı sağolsun...utanmasa ver ben taşıyayım diyecekti :KK37:

benim ona sürpriz yapmam çok zor çoooookkkkk :KK36:

bende öyle düşünüyordum 1-2 yıl çocuk yapmıcam dedim istediğimde de sorunlar çıktı hiç bişy kullanmadığım halde öyle burnum sürttü ki, keşke hemen yapsaydım şimdi büyürdü diorm şimdi , hemen olmayabiliyor yaş genç olsn sağlıklı ol hiç belli olmuo arkadaşım tavsiye benden.çok uzun tutma

bende daha dün öğrendim hamiş olduğumu ve eşime de şöyle bir sürpriz yaptım, çok istiyorduk bizde, neyse

sonucumu almaya gittim dr. iki kişi olabilirsin dedi kaldım öylece şoktaydım , çıktım ağlayarak geliyorum eve geldim, eşime telde yokmş dedim üzüldü ama belli etmemeye çalışıo felan, evde de baya bi ağladım her odada oturup ağlıyorum ne oluosa oda :)

marketten bi emzik aldım paketledim, içine de mrb babacığım sana kavuşmak için sabırsızlanıyorum yazdım , akşam geldi eşim moral veriyor felan kısmet üzülme felan diye, sonra biraz zaman geçti ben hep ağlıyorum oda üzüntüden sanıyor çaktırmıyorum ama sevinçten neyse dedim sana hediye aldım doğum gününde alamamıştım dedim verdim açtı şok oldu ağladı yazık sarıldık bende ağlıyorum oda, durup durup ne yani ben şimdi babamı olcam diyo, ikimizde şoktayız hala :) ama çok güzeldi , gözleri gitmiyor gözümün önünde hem sevinç hem buruk , ağlayınca içim cız etti beee :)))) şükürler olsn rabbime . isteyen herkese versin inş.

ay ne güzel yaa,herkesin bi anısı var...benim yok malesef :KK31: 2 doğum yaptım,ikisinde de sağolsun eşim benden daha meraklı ve mükemmeliyetçi :KK19:

malum günden itibaren adet tarihimi hesapladı,sabırla bekledi,yarın regl olman lazım inş olmazsın deyip poşetten testi çıkardı,wc nin önünde benle beraber çift çizgiyi gördü,yok böyle kesin olmaz deyip kan testine götürdü,ertesi güne randevu almış bile doooğru dr.a...doğuma kadar herşeyi ince ince planladı sağolsun...utanmasa ver ben taşıyayım diyecekti :KK37:

benim ona sürpriz yapmam çok zor çoooookkkkk :KK36:

aynen benim eşimde böyle. ben adet tarihlerimi hatırlamazdım o derdi sen şu tarihte oldun diye...

test cubugundaki cift cizgiyi telefonla cekip mail attim. ardından maili mutlaka oku diye mesaj attım. ve toplantıdayım diye mesaj geldi. yaklasık 45 sn sonra telefonum çaldı ve mutlu bir sesle esim inanamıyorum dedi ve hemen dr ye gitmemi ve test bhcg sonucunu görmek istediğini söyledi. sonuç 2 saat içinde maile geldi bana. ve gönderdim esime. 165 cıkmıştı ve 5 haftalık hamileydim. esim toplantıdan beni aradı ve aksam yemege cıkacagımızı topuklu ayakkabı ve dar bişiler giymemem gerektigini artık bir yerlere bişi almak için uzanmamam gerektiğini ve evde calıştıgım 5 kg agırlıkları kaldıracagını, kedilerimizi yatak odasına almayacagını ve en önemlisi kedi kumunu kendinin temizleyecegini belirterek telefonu kapadı.

8 haftalık hamile olduğumu 1 saat önce öğrendim daha kocamın haberi yok çünkü şoktayım telefonda söylemek istemedim ama onun da şok olacağına eminim

X