Benim eşim hasta Beşiktaşlı, hep oğlunu yada kızını maça getireceği, birlikte forma giyeceği günleri hayal edip, bana şöyle yapıcaz böyle yapıcaz die hayallerini anlatırdı.. Hamile olmayı beklerdekn bir kaç test yaptım eşimde yanımdadı negatif çıktı testlerim.. hamile kaldığımda test yaptım eşim gene yanımdaydı ve ama negatif sandı.. oysaki hamileydim :)) çok yakın görüştüğümüz bir arkadaş grubumuz var.. hepsini aradım, güzel bir restaurantta her hafta yaptığımız gibi buluşalım dedim.. amacım orda herkesin içinde baba olacağını söylemek süpriz yapmaktı, ancak dr a gittiğimde dr bana kimyasal gebelik geçirdiğimi değerlerimin çok düşük çıktığını söyledi.. tabi ağlaya ağlaya eşime anlattım.. ben sana süpriz yapıcaktım diye.. oda cok üzüldü ama beni teselli etti.. okadar sevinmiştim ki hamile olduğuma nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığımı ifade dahi edemem.. sonra ne mi oldu?
Dr bana 2 hafta içinde regl olucaksın dedi.. bekledim olmadım.. sonra doktoruma tel açtım, 2 haftayı geçti halen regl olmadım, ader sancım var ama olmuyorum dedim.. canım çok telaşlısın biraz sakin ol bazen gecikir biraz daha bekle dedi.. 2 hafta daha bekledim.. yok geken giden yok.. ama hamile değilim yaa, kendime karşı nasıl acımasızım anlatamam size.. miğdem de hafif bulantı oluyor, gene cok yedin!! şişkoo diyorum kendime kızıyorum falan.. başım dönüyor, acayip uykum var sürekli yorgunum.. kendime kzıyorum tembel şey..kaldır şu poponu die.. falan günler geçti.. karnımda da bir şişlik var regl olmadığım için tabii.. dr a bizzat gittim ben.. adam bana söktürücü verdi.. aldım içtim .. bekledim yohhhh!! adama da bende sonsuız güven tabiki.. neden?? ee Türkiye nin en tanınmış isimlerinden en tanınmış hastanelerinden birinde çalışan bir dr yanılıcak değil yaa.. okadar da para veriyorum adama.. o nederse o!!!
Sonra günler haftalar derken.. eşim, bana hep güzel kzım der.. güzel kızım gel biz başka bir dr a gidelim seninle bu iş böyle olmıycak dedi.. bende aynı şeyi düşünüyordum zaten.. başka bir dr a gittik... sen girme içeri dedim.. olmaz dedi.. 2 saat didiştik gelme hayatım istemiyorum dedim.. amacımda şimdi kist mist bişey vardır duycak panik yapıcak .. hiç gelmesin dedim
İçeri girdim, dr a herseyi anlattım, bir muayene edelim dedi.. ANAM!! bebeğimin kalbi.. pat pat pat pat pat!! güm güm güm güm!!
Hanfendi siz hamilesiniz!! kim o ben mi? ağladım içerde. dr eşinizide çağıralım dedi.. hayır dedim.. bu süprizi yapmalıyım yoksa içimde patlıycak:))) yavrumuz bana, ben eşime yaptım süprizi :))
Dr dan çıktık.. eşime bişeyim yokmuş dedim.. neden ağladın dedi.. sinirlerim bozuldu gene ama bir sorun yokmuş dedim.. öyle döndük eve ama benim içim kıpır kıpır.. yerimde duramıyorum:))
pazar günüysü ertesi gün gidip bjk den bebeğimize tulum aldım :)) eşimin istediklerinden.. paket yaptırdım bende.. dr un elime verdiği minicik bir görüntü vardı :)) onuda pakete koydum..
akşam eşimle yemek yiyorken ona verdim..
ne tepki verdiğini burda yazamıycam şu an.. çünkü o mutluluğu aklıma geldikçe bile ağlıyorum ...
siz tahmin edersiniz :)))
Allah heerkesin bebeğine sağlık, bebeği olmayanlarada tez zamanda bebeklerini versin inşallah