Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

ben hamile oldugumu yılbaşına bir hafta kala ögrendim. Ögrendiğim gün bei bebek magzasına gidip güzle bir patik aldım hediye paketi yaptım eşim eve geldiğinde yemekten sonra ya ben dayanamıcam sana bi hediye aldım ama degiştirmem gerekirse yılnbaşına kadar süresi dolacak dedim ve paketi eline tutuşturdum.AYcanım ne gerek vardı sagol aşkım filan desede paketi hızla açtı patiği görür görmez hamilemisin diye bagırmaya başladı neye uğradıgını saşırdı garibim minik farem geliyo diye bagırdı evin içinde valla o haliinden korkmadım desen yalan söylerim ilk bebegimizi telefonda ögrenmişti ben sağlık nedenlerinden dolayı hastanede idim sonuçlarda doktor anneme söylemiş oda heyecandan eşimi arayıp oglum baba olduyorsun demiş hemen işten çıkıp yanıma gelmişti ama o ilk yüz ifadesini çok merak ettim hep

ben sabırsız anne adaylarından biri olduğum için süpriz yapmayı üç gebeliğimde de beceremedim :KK31: gebelik testini eşime aldırdım... tabi testi yaparken diğer oda da sabırsızlıkla sonucu bekliyordu ve ben testi yaptıktan 3 dakika sonra hamileyim diye çığlık attım ve hemen yanıma geldi kocaman bir öpücük kondurdu ve sımsıkı sarıldı bana gözlerinin içinin güldüğünü gördüm :KK16: aradan bir saat geçmeden annesini aradı bebeğimiz olucak diye kayınvalidemin şen kahkahalarını yanında ben bile duydum :KK1:

ilk hamileliğimde ilk bebek ya insan hiç bişey anlamıyor hamileyim diyorsun ortada hiç bişey yok
tamam çok seviniyorsun ama kesinlikle bilinçli değil ondan ilk hamileliğimde anlayamadım pek
ama şimdi yeniden hamileyim ve daha eşime söylemdim
doktor kontrolume çıkıcam ondan sonra
kesinleşsin ondan sonra söylücem inşallah
beni lüks bir lokantaya götür dicem
sonrada bir katpostala bebişin ultrason görüntüsünü yapıştırcam ve altınada
babacığım yola çıktım geliyorum 9 ay sonra kucağında olacağım yazacağımmm
lokantada düşüp bayılmaz inşallahhhhhh
Hasydi hayırlısı yaşadıklarımızı tekrar yazarım canlarımmmmmmmmm
inaşşallah doktordan güzel haberlerle çıkarımda bu
hayalimi gerçekleştirebilirimmmmm

birde bu arada kızımız öyle tatlı öyle tatlı maşallah
artık o kadar çok birdaha çocuk istiyorduki eşim anlatamam
ilk hamileliğinde anlayamamıştım ama şimdi bir hamile kalırsan o kadar çok sevinirimki dünyalar benim olur diyip duruyor
bu arada kızıda babasına çok düşkün hiç kucağından inmez ondan ikinci çocuğu çok istiyor
ona çok büyük bir süpriz olacak yani daha bilinçli sevinecek
çıldıracakkkkkkkkkkkkkk inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

önce bir kart hazırladım
isimlerini çoktannnnnnnnn belirlediğimiz bebişlerimizin adlarını yazarakkkkk.............
ve onu lokantada eline tutturdummmmmmmmmm
önce gözlerinden boncuk boncuk yaş döküldü....
sonra gülme krizine girdi
napacağını şaşırdı sevincinden çıldırdııııııı
sizede tavsiye ederim yani canlarımmmmmmmm

önce bir kart hazırladım
isimlerini çoktannnnnnnnn belirlediğimiz bebişlerimizin adlarını yazarakkkkk.............
ve onu lokantada eline tutturdummmmmmmmmm
önce gözlerinden boncuk boncuk yaş döküldü....
sonra gülme krizine girdi
napacağını şaşırdı sevincinden çıldırdııııııı
sizede tavsiye ederim yani canlarımmmmmmmm

aa ne kadar guzel olmus :107:

:nazar::nazar::nazar:Benim eşim hasta Beşiktaşlı, hep oğlunu yada kızını maça getireceği, birlikte forma giyeceği günleri hayal edip, bana şöyle yapıcaz böyle yapıcaz die hayallerini anlatırdı.. Hamile olmayı beklerdekn bir kaç test yaptım eşimde yanımdadı negatif çıktı testlerim.. hamile kaldığımda test yaptım eşim gene yanımdaydı ve ama negatif sandı.. oysaki hamileydim :)) çok yakın görüştüğümüz bir arkadaş grubumuz var.. hepsini aradım, güzel bir restaurantta her hafta yaptığımız gibi buluşalım dedim.. amacım orda herkesin içinde baba olacağını söylemek süpriz yapmaktı, ancak dr a gittiğimde dr bana kimyasal gebelik geçirdiğimi değerlerimin çok düşük çıktığını söyledi.. tabi ağlaya ağlaya eşime anlattım.. ben sana süpriz yapıcaktım diye.. oda cok üzüldü ama beni teselli etti.. okadar sevinmiştim ki hamile olduğuma nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığımı ifade dahi edemem.. sonra ne mi oldu?
Dr bana 2 hafta içinde regl olucaksın dedi.. bekledim olmadım.. sonra doktoruma tel açtım, 2 haftayı geçti halen regl olmadım, ader sancım var ama olmuyorum dedim.. canım çok telaşlısın biraz sakin ol bazen gecikir biraz daha bekle dedi.. 2 hafta daha bekledim.. yok geken giden yok.. ama hamile değilim yaa, kendime karşı nasıl acımasızım anlatamam size.. miğdem de hafif bulantı oluyor, gene cok yedin!! şişkoo diyorum kendime kızıyorum falan.. başım dönüyor, acayip uykum var sürekli yorgunum.. kendime kzıyorum tembel şey..kaldır şu poponu die.. falan günler geçti.. karnımda da bir şişlik var regl olmadığım için tabii.. dr a bizzat gittim ben.. adam bana söktürücü verdi.. aldım içtim .. bekledim yohhhh!! adama da bende sonsuız güven tabiki.. neden?? ee Türkiye nin en tanınmış isimlerinden en tanınmış hastanelerinden birinde çalışan bir dr yanılıcak değil yaa.. okadar da para veriyorum adama.. o nederse o!!!
Sonra günler haftalar derken.. eşim, bana hep güzel kzım der.. güzel kızım gel biz başka bir dr a gidelim seninle bu iş böyle olmıycak dedi.. bende aynı şeyi düşünüyordum zaten.. başka bir dr a gittik... sen girme içeri dedim.. olmaz dedi.. 2 saat didiştik gelme hayatım istemiyorum dedim.. amacımda şimdi kist mist bişey vardır duycak panik yapıcak .. hiç gelmesin dedim

İçeri girdim, dr a herseyi anlattım, bir muayene edelim dedi.. ANAM!! bebeğimin kalbi.. pat pat pat pat pat!! güm güm güm güm!!

Hanfendi siz hamilesiniz!! kim o ben mi? ağladım içerde. dr eşinizide çağıralım dedi.. hayır dedim.. bu süprizi yapmalıyım yoksa içimde patlıycak:))) yavrumuz bana, ben eşime yaptım süprizi :))

Dr dan çıktık.. eşime bişeyim yokmuş dedim.. neden ağladın dedi.. sinirlerim bozuldu gene ama bir sorun yokmuş dedim.. öyle döndük eve ama benim içim kıpır kıpır.. yerimde duramıyorum:))

pazar günüysü ertesi gün gidip bjk den bebeğimize tulum aldım :)) eşimin istediklerinden.. paket yaptırdım bende.. dr un elime verdiği minicik bir görüntü vardı :)) onuda pakete koydum..

akşam eşimle yemek yiyorken ona verdim..

ne tepki verdiğini burda yazamıycam şu an.. çünkü o mutluluğu aklıma geldikçe bile ağlıyorum ...
siz tahmin edersiniz :)))
Allah heerkesin bebeğine sağlık, bebeği olmayanlarada tez zamanda bebeklerini versin inşallah:nazar::nazar::nazar:

oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde bizim de ilk evlilik yıl dönümümüzdü.hemen testi hediye paketi yaptım ve akşam kutlama için gittiğimiz boğaz manzaralı romantik restaurantta eşime verdim.yıl dönümü hediyesi sandı ama paketi açınca çıldırdı sevinçten.gözleri doldu sımsıkı sarılıp öptü beni :KK16:

:nazar::nazar::nazar:Benim eşim hasta Beşiktaşlı, hep oğlunu yada kızını maça getireceği, birlikte forma giyeceği günleri hayal edip, bana şöyle yapıcaz böyle yapıcaz die hayallerini anlatırdı.. Hamile olmayı beklerdekn bir kaç test yaptım eşimde yanımdadı negatif çıktı testlerim.. hamile kaldığımda test yaptım eşim gene yanımdaydı ve ama negatif sandı.. oysaki hamileydim :)) çok yakın görüştüğümüz bir arkadaş grubumuz var.. hepsini aradım, güzel bir restaurantta her hafta yaptığımız gibi buluşalım dedim.. amacım orda herkesin içinde baba olacağını söylemek süpriz yapmaktı, ancak dr a gittiğimde dr bana kimyasal gebelik geçirdiğimi değerlerimin çok düşük çıktığını söyledi.. tabi ağlaya ağlaya eşime anlattım.. ben sana süpriz yapıcaktım diye.. oda cok üzüldü ama beni teselli etti.. okadar sevinmiştim ki hamile olduğuma nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığımı ifade dahi edemem.. sonra ne mi oldu?
Dr bana 2 hafta içinde regl olucaksın dedi.. bekledim olmadım.. sonra doktoruma tel açtım, 2 haftayı geçti halen regl olmadım, ader sancım var ama olmuyorum dedim.. canım çok telaşlısın biraz sakin ol bazen gecikir biraz daha bekle dedi.. 2 hafta daha bekledim.. yok geken giden yok.. ama hamile değilim yaa, kendime karşı nasıl acımasızım anlatamam size.. miğdem de hafif bulantı oluyor, gene cok yedin!! şişkoo diyorum kendime kızıyorum falan.. başım dönüyor, acayip uykum var sürekli yorgunum.. kendime kzıyorum tembel şey..kaldır şu poponu die.. falan günler geçti.. karnımda da bir şişlik var regl olmadığım için tabii.. dr a bizzat gittim ben.. adam bana söktürücü verdi.. aldım içtim .. bekledim yohhhh!! adama da bende sonsuız güven tabiki.. neden?? ee Türkiye nin en tanınmış isimlerinden en tanınmış hastanelerinden birinde çalışan bir dr yanılıcak değil yaa.. okadar da para veriyorum adama.. o nederse o!!!
Sonra günler haftalar derken.. eşim, bana hep güzel kzım der.. güzel kızım gel biz başka bir dr a gidelim seninle bu iş böyle olmıycak dedi.. bende aynı şeyi düşünüyordum zaten.. başka bir dr a gittik... sen girme içeri dedim.. olmaz dedi.. 2 saat didiştik gelme hayatım istemiyorum dedim.. amacımda şimdi kist mist bişey vardır duycak panik yapıcak .. hiç gelmesin dedim

İçeri girdim, dr a herseyi anlattım, bir muayene edelim dedi.. ANAM!! bebeğimin kalbi.. pat pat pat pat pat!! güm güm güm güm!!

Hanfendi siz hamilesiniz!! kim o ben mi? ağladım içerde. dr eşinizide çağıralım dedi.. hayır dedim.. bu süprizi yapmalıyım yoksa içimde patlıycak:))) yavrumuz bana, ben eşime yaptım süprizi :))

Dr dan çıktık.. eşime bişeyim yokmuş dedim.. neden ağladın dedi.. sinirlerim bozuldu gene ama bir sorun yokmuş dedim.. öyle döndük eve ama benim içim kıpır kıpır.. yerimde duramıyorum:))

pazar günüysü ertesi gün gidip bjk den bebeğimize tulum aldım :)) eşimin istediklerinden.. paket yaptırdım bende.. dr un elime verdiği minicik bir görüntü vardı :)) onuda pakete koydum..

ne tepki verdiğini burda yazamıycam şu an.. çünkü o mutluluğu aklıma geldikçe bile ağlıyorum ...
Allah heerkesin bebeğine sağlık, bebeği olmayanlarada tez zamanda bebeklerini versin inşallah:nazar::nazar::nazar:

ben anlayamıyorum yaaaaaaa
böyle tanınmış doktorlardan nasıl kaçıyor gözlerinden bişeyler
Allahtan söktürücü bebişe zararlı değilmiş
çok hayret ettim yazıkkkkkkk

Ayy cok ne guzel surpriz…:nazar: canim adet sokturucu kiminde dusuge sebep olsada icinde progestan oldugu icin kimindede bebegin daha sıkı tutunmasina sebep oluyor. Cok sukur sende 2. si olmus.

Benim jinekologumda bana sokturucu vermisti ama ben icmemistim sonrasindada zaten adet olmustum, ama icmeden once kan testi vs yaptirmistim..goze alamamistim emin olmadan icmeyi.

Yanliz gebeligi herkese hemen soyleme taraftari degilim ne bilim olacak olur her zaman lakin ilk 12 haftanin gecmesini beklemek gerekiyor genede. Tabii esine hemen soylemen gerekli, bu surpriz kacmaz.

Ayrica bence yapmis oldugun surpriz daha once planlamis oldugun surprizden cok daha guzel ve romantic. Nedense boyle anlari herkesle yasamaktan ziyade birebir yasamaktan yanayim :KK16:

Son düzenleme:
pek süpriz sayılmaz bizimki normalde ayın onunda regl olmam gerekiyodu sabah kalkar kalkmaz varmı bişi diye sordu yok dedim adet sancım var eli kulağındadır yerim kırmızı kartı diyordum :) her tuvalet çıkışı kapıda bitti bizimki varmı bişi varmı bişi ertesi gün hastaneye gittik beraber kan testi yaptırdım sonuç geç çıkar deyince de (malum devlet hast. ) işe dönim dedim dönerken de bi test aldım dayanamadım işyerine gelir gelmez testi yaptım sonucu görünce zaten ne yapacağımı şaşırdım aradım hemen söyledim akşam yemek ısmaramalar felan sonra eve döndük ben daha fazlasını mı bekliyordum bilmem ama tatmin etmedi beni sonra yine doktora gittik o ultrasyonda bebeğin kesesini görünce gözleri doldu :) doktora ne diceğini şaşırdı ultrasyon görüntüsünü hemen aldı :) o an doktora söylediği cümle hepimizi kırdı gülmekten :) abla bizim çocuğun biriki fotoğrafını daha çek güzel çıkıyo:):):) koptuk

benim eşim asker. hamile olduğumu öğrendiğimde yurtdışı görevindeydi. hamilelik konusunda da ümidimiz pek yoktu. çünkü 6 ay denemiştik olmamıştı. dr.a gittiğimde tahlil sonuçlarım temiz çıkmıştı. yurtdışı görevinden dönünce de eşim dr.a görünecekti ama çok şükür gerek kalmadı :) telefonda söylemek istemedim, dönüşünü bekledim. görevden döndüğünde hiç beklemediği bir anda ultrason kağıdını verdim eline. inanamadı önce. ultrason kağıdında dr. un adı yazıyordu Dilek diye. bizimki dilek kim, bu onun sonucu falan diye saçmalamaya başladı :KK70: sonra ikna oldu tabi. bir insan aynı anda hem gülüp hem gözünden pıtır pıtır döker mi? dökermiş, eşimde gördüm bunu. hala aklıma geldikçe gözlerim dolar. Rabb'im isteyen, dileyen herkese bu mucizeyi yaşamayı nasip etsin inşallah.

ben silik ikinci çizgiyi görünce Allah Allah sanırım bu ay oldu dedim. O gün işe gittiğimde çıkarttım falan. hemen bi koşu hastaneye gittim adetime 5 gün varken beta hcg 98 çıktı. akşam evde yatarken eşim yanıma geldi. noluyor falan die. ben çok gergindim sanırım baba oluyosun dedim. çıldırdı... ben de zaten enerji kalmamıştı. hem mutluydum hem aşırı şaşkın. şuan 7 haftalık hamileyim elh güzel gidiyor

arkadaşlar ben 2 temmuzda idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu.3 temmuzda eşimin doğum günü:) o gün kan aldırdım ve sonuç 301 emin olunca preg testimi bi güzel paket yaptım...eşim anlayamadı tabi 2 hediyeyi görünce...ve ilk onu açtı ...o şaşkınlık içinde teste bakarken bebeğimiz babasının doğum gününü beklemiş dedim bende ...sonrasında sarıldık ağladık...Allahım inşallah hekes için kucağına almayı nasip etsin...darısı isteyen herkesin başına...

arkadaşlar ben 2 temmuzda idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu.3 temmuzda eşimin doğum günü:) o gün kan aldırdım ve sonuç 301 emin olunca preg testimi bi güzel paket yaptım...eşim anlayamadı tabi 2 hediyeyi görünce...ve ilk onu açtı ...o şaşkınlık içinde teste bakarken bebeğimiz babasının doğum gününü beklemiş dedim bende ...sonrasında sarıldık ağladık...Allahım inşallah hekes için kucağına almayı nasip etsin...darısı isteyen herkesin başına...

Bende anlatayım hemen:)

Daha 7 aylık evliydik. Yasmin doğum kontrol hapıyla korunuyordum. Çalışmak istediğim için çocukta düşünmüyordum. Sonra eşime bigün kadın hastalıkları doktoruna gidelim birşey var mı yok mu öğrenelim dedim. Polikistik over hastası olduğum ortaya çıktı. Doktor bebek düşünüyorsanız ilacı bırak dedi. Ancak ben bir ay daha korundum. Şubat ayında ilacı bıraktım. Sürekli ara kanama geçirmeye başladım.20 gün boyunca kanamam kesilmedi.Polikistik over hastalığında bebek biraz zor oluyormuş 4-5 yıl olmayan bile varmış.Bunları okudukça tedirgin olmaya başladım ya çocuğumuz olmazsa diye. Eşimin arkadaşının eşindede polikistik over varmış uzun yıllardır çocukları olmuyormuş falan bunları duydukça iyice tedirgin olmaya başladım.Doktor tedavisiz çocuğun olmayabilir 6 ay korunmasız olmazsa gel dedi. Neyse 26 Mart'ta işe başladım. Deli gibi tuvalete çıkıyorum ama. Kokulardan tiksinir oldum. Bi patlıcan yemeği yapmıştım aklıma gelip gelip midem bulanıyordu. Neyse son adetim 5 Mart'tı 16 Nisan oldu bende hala adet falan yok.Polikistik over geciktirdi diye düşündüm. İş yerimin alt katında eczane vardı gittim hemen bi test aldım. Eve gider gitmez yaptım.İkinci çizgi silik çıktı. Hamilemiyim acaba diye düşünürken ablam aklıma geldi onu aradım.Büyük ihtimalle hamilesin dedi. Hemen eşimi aradım zaten hergün geldi mi geldi mi diye soruyodu:) İkinci çizgi silik çıktı test bozuk olabilir belki gelince bi doktora gidelim dedim.Eşim nasıl mutlu geldi eve anlatamam size. O sevinçle 1,5 ekmek yedi adam:) Hemen acile gittik çünkü kasık ağrım çoktu adet olacakmış gibi. Aşkım heveslenme yanlış çıkmış olabilir diyorum sürekli sonra hayal kırıklığına uğramasın diye. Vajinal ultrasonla muayene ettiler.Hamilesiniz diyorlar ben hala gerçekten mi diyorum:) Çıktım dışarı eşim gözümün içene bakıyo ben gülmekle ağlamaklı arası olmuşum:) Baba oluyosun aşkım dedim. Şaka yapıyosun dedi. Yemin ederim dedim. Sonra hemen kendi annemi aradım. Hastaneden çıkıncada eşimin ailesine gidip müjdeyi verdik:)

Son düzenleme:
Ben eşime değil eşim bana hamile olduğumu söyledi :KK1:
Arada midem bulanıyordu ama o gece bana iyice bir haller oldu gece saat 3ten saat 10a kadar tam 5 kez kustum eşim doktora götürmek istedi ben önemsemedim midemi üşütmüşümdür diye düşündüm eşim üstelemedi ben istemeyince sabah kahvaltıda yarım bardak çay içtim zorla içimden bir şey yemek gelmiyordu onu bile kusunca eşim beni dinlemedi doktora götürdü. Tahlil falan yapıldı sonuçları bekliyoruz benim hala midem bulanıyordu elimi yüzümü yıkamaya lavaboya kadar gittim o sırada doktor kocamı içeri almış mevzuyu söylemiş beni kapıda bekliyor yüzünde komik ve tatlı bir gülümseme var kaşlarını indirip kaldırıyor o hali çok komikti :KK9: hamilesin hayatım dedi ben sandalyeye yığılıp kaldım çünkü aklımın ucundan geçmiyor zaten adet düzensizliği de yaşıyordum hiç düşünmemiştim hamile olduğumu sonra kucağına aldı sarıldı falan çok güzeldi ama eşime ben söylemek isterdim. :KK16:

X