- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Herkesin yüeğine göre versin allah güzel kardşim.. Hatta sen büyüksündür benden kardeşm garip oldu :)Rabbim sizin yüreginize göre versin herseyi insallah ...
Bak benim yeğenim var iki tane.. Birinin adı ayşe olsun mesela. Bende fatma olayım.
Ben bu ayşe denen pıtırcığı sürekli bizim eve getiriyorum yediriyorum içiriyorum saçlarımla oynuyo falan derken arkadaş oluyodum ona. 3-4 yaşında falan..
Bigün bi yerden geliyorlar bizim sokağın orda tutturuyo fatmalara gidicem diye. Daha yeni yeni konuşmaya başlamıştı o zamanlar.. Annesi diyo geç oldu gel eve gidelim falan filan. Bizim ayşe orda resti çekivermiş anasına:)) "ben burda durcam fatma beni almaya gelcek" diye. Anlattılar ağlayasım geldi.
Bak el kadar haliyle, yarım yamalak konuşan diliyle beni ev bilmiş kapı bilmiş. Altı üstü anneainden alıp bize getiriyorum bi saat oynatıyorum diye gelir beni alır o demiş..
Sen sanıyo musun ki onu tek büyütüceksin oynıycaksın doyuracaksın da vakti gelince babam da babam diyecek, seni unutacak?
Benden doğmayan çocuk bile yediği kaba tükürmemiş, senin canından can olan hayli hayli bilir kıymetini.
Yarın alışverişe çık bebişe patik al gözümüz gönlümüz havalı bişeyler görsün yahu ooo o şimdi çişli dötüne bakmadan bize hava da atar giyinip kuşanıp