Merhaba herkese... kayboldum ve sizden yardim bekliyorum...
Ben 25 yasindayim, evliyim. 2.5 senedir evliyim, ama esimle iliskim hep inisli cikisli oldu.
Biz evlendik kayinbabamin altindaki daireye girdik. Ve basladi sorunlar. Daha fazla dayanamayip esimden ayri ev istedim. Bu istegimi ilk basta karsi ciksada sonunda tasindik.
Eve tasindigimizdan kisa süre sonra kavgalar basladi cunku esim eve gec gelmeye basladi. Ben isi aksam 9da bitiriyorum, Isten gelirdim evde kimse yok. Sonra Facebook lar acildi, instagramlar, ve ben bunun baska kizlarla konustugunu yakaladim. Kavga gürültü derken sen bana bagariyon eve gec gelince, sen annemlere ugramiyon, ben babamin yanina gitmek istiyorum tekrar, iyi degilim ondan dedi. Ben tabi o sinirle babamin evine geldim. Az ayri durduk, geldi özürler diledi baristik. Ama fazla sürmeden yine kavgalar basladi ve bir gün çok kötü kavga ettikten sonra sabahina hamile oldugumu ögrendim. Sevinemedik bile. Esim demiyelim kimseye demeye basladi. Onun öyle demesi beni iyice delirti. Kendi cocugunu isteyip istemedigini bile bilemedi. En son aldir bosanalim olmuyoz biz dedi. Bende kabul ettim . Ama isler öyle olmadi. O sinirle o ailesine ben aileme geldim ve beraber doktora gittik. Esim o ara yine yeminler etti, degisicem, kavga yok, bebegide senide istiyorum yapma dedi. Bende bu aldirmayi askiya aldim. Esim 1 hafta aradi, mesajlar atti, ama ben güvenemiyorum dedim. En son evimizde bulustuk , ben agliya agliya ona güvenemedigimi ama bebegime kiyamadigimi anlattim. O ne mi yapti? Sen ne istedigini bilmiyon yeter dedi cekti gitti. Numarami engeledi kal babangilde yeter be dedi. Bu arada ben 2.5 aylik hamileyim. Ben bebegime nasil kiyip aldirim Kalp sesini duyduktan sonra. Onun ellerini gördükten sonra. Icim yaniyor. Kimseye de anlatamiyorum. Ben bu vebali kaldiramam. Nolur akil verin...