Esim, ne kadar eşse artik, disariya çok düşkün biri. Yeter ki benimle ufacik bir tartismasi olsun o ona bahane oluyor ben gidiyorum diyip gidiyor. Her cuma cumartesi aksami diskoteklerde sabahliyor. Kizlar , içkiler, eve geliyor saat sabahin 6si, zil zurna. Arkadaslari yaziyor saat gecenin 1nde, gözüme baka baka benim sigaram bitti alip gelim ditor o saate. Geldigi saat sabah 7di. Altinda bir araba , lüks bir araba baska derdi yok iste. Kirayi ben öderim, herseyi ben hesaplarim. Kendi parasini yer bitirir, benimkinide bitir rahatlar. Ben artik vermemeye baslayinca iyice tartismalar büydü. Senin paran benim param yapiyorsun sen diye. Allah askina ben sabahin 5de aliyorum isi kadin hallimle, ickisini, yanindaki kizlari mi doyurim? Her defasinda inkar etti. En son dayimin orda işe başladi. Ordada bir kiz var , gitmis kiza facebookunu vermiş, kiza diskotekte görüselim demiş. Herhalde o hafta görmüs. Kizda pazartesi gelip dayima, ya bu senin yigeninle evliymis , yigeninde normal degilmis öyle mi demis! Iste böyle sorumsuz biri. Ben bunlari sonradan ögrendim malessef.. ondan adam olmaz anliyacaginiz. .