Hamileyim ve eşin topla eşyalarını git dedi

Hele bir yapma annem çenesiyle öldürme potansiyeline sahip bir kadın

Yok o diğer konuydu sarışın :) Ya ne zamandır soracağım resimdeki kedi senin mi çok bir tatlış fıstık saftirik bişi:)

Eşim balık burcu yükseleni akrep yemek yapar evet ama yaptığı şey sadece yemek onuda elli kere söyler bende yemeği yapıyorum diye

Eşim balık burcu yükseleni akrep yemek yapar evet ama yaptığı şey sadece yemek onuda elli kere söyler bende yemeği yapıyorum diye
Iyyy balık mı. Senin burcun ne? Balik burcuyla ben hic gecinemem. Mesela diyorsun ki yarin sinemaya gidelimmi? Tamam diyor
Yarin oluyor. Yok yaaa halim yokk. Bide bende yalancilar da babam kizkardesim halam oteki halam hepsi balık ufff

Yok o diğer konuydu sarışın :) Ya ne zamandır soracağım resimdeki kedi senin mi çok bir tatlış fıstık saftirik bişi:)
Hangi konuydu? Karistirdim galiba :).
Evet sskerim benim kedim.
Saftirik mi? Taaaam bir üçkağıtçı ve yılan. Yengec burcu oldugunu tahmin ediyoruz ya da aslan
Cok yaramaz coook :) bide köpegim var birbirlerine cok tutkunlar. Birlikte uyuyorlar yatakta yanyana. Ama zaman geliyor kedim köpeğimi dövüyor . Kedim cok kabadayi hic göründüğü gibi degil. Tipi tatlı ama huylari desen....

Yapman gereken tek sey hamileligin kaçıncı haftasında nasil bir haldr oldugunu yazan makaleyi ona yollaman dahada birsey yapma birak hatasini okuya oluya anlasin sen stres yapıp üzülme icindeki minige odaklan onun sucu yok onu da uzuyorsunuz karninda

Gerçekten öyle benim babamda yengeç burcu, yöresel çorbaları falan meşhurdur, turşu kurar , salatalar daimi onda. Bana bi yengeç burcu lazım galiba

Kuru temizleme evden alıp ütülüyor böyle servis kullansanız bir süre

Kendin giyiniyorsan beni de giydirmek zorundasın, kıyafetini hazırlıyorsan bana da hazırlamak zorundasın'' gibi birşey söyledi bağırarak.
Aaaa ne ilginç, ne enteresan. Kocanız kendisini 0-5 yaş aralığında zannediyor.Ağzına mama falan da bekliyor mu? 72 ay kafasına ulaştığında ilkokula yazdırmayı unutmayın
Yerinizde olsam o eve gelmeden evi terketmiş olurdum.

ins sorunlarinizi cozersinz

Ben olsam ayrilirdim evden sanirim o cocugu aldirir bi daha da donmezdim.ciddiyim.hamile halimle beni kolesi goren bi adami omrum boyunca tasiyaman

Yengenc erkeklerinden nefret ediyorum.bunu yapan yengeç erkegi ise hiç şaşırmadım.kardeşim olarak gayet berbat cinsin tekidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…