• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşin topla eşyalarını git dedi

Bugüne kadar ütüsünü şusunu busunu eksik etmediniz düşürme riskiniz varken elalemleri ağırladınız aferin size. Ne geçti elinize, hiç. Vallahi çok kızdım çooook. Yapmayın böyle şımartmayın. Koca adam bunlar. Çocuk değil. Kendi işini gücünü elbetteki yapacak. Size de yardım edecek. Valla ben size peşin söyleyeyim siz canınızın kıymetini bilmezseniz elalem hiç bilmez. Koca moca farketmez insanlar nankördür. Kırk sene işini yaparsınız bir kere yapmayın sizden kötüsü olmaz.

Hangi konuydu? Karistirdim galiba :).
Evet sskerim benim kedim.
Saftirik mi? Taaaam bir üçkağıtçı ve yılan. Yengec burcu oldugunu tahmin ediyoruz ya da aslan
Cok yaramaz coook :) bide köpegim var birbirlerine cok tutkunlar. Birlikte uyuyorlar yatakta yanyana. Ama zaman geliyor kedim köpeğimi dövüyor . Kedim cok kabadayi hic göründüğü gibi degil. Tipi tatlı ama huylari desen....:halay::işsiz::halay:

Melek yüzlü şeytan heeee, yerim onu ::)

Yengeç burcu bebeğini kaybeden,eşi tarafından hakarete uğrayıp boşanılmak isteyen kadının kocası.

Bir yanım kimi kimin evinden kovuyor kendisi evden gitsin diyor. Ama şimdi gitmezseniz de her aklına esip sinirlendiğinde evden sizi kovmayı alışkanlık haline getirebilir.

Acaba bir tanıdığınız varsa bu gece onda mı kalsanız sizi merak etse. Yarın da hiç bir şey yok gibi eve gidip seni göresim yoktu gelmedim , düşündüm de ben niye hamile halimle gidiyorum. O kadar erkeksen sen git deyin.

Benim eşim bir yengeç olarak agresif ve dengesiz ayrıca yemek yapmaktan hiç anlamaz:63:
Konu sahibi naptın merak ediyoruz esereklikoala esereklikoala
Ahh ahh bilmem mi. Bir de birseye takılıp gider yengecler.. o bana bunu demişti ben onla görüşmem banane.. herseyi hatırlarlar. Kinciler bence :/

Nasıl bi düşüncesizlik nasıl bi bencillik bu böyle, hayret ya valla.. İnsan bi düşünür karşımdaki insan hamile, yorulmasın vs.. Madem o böyle bencillik yapıyor, siz kendinizi ve çocuğunuzu düşüneceksiniz. Lütfen artık böyle rahatlığa alıştırmayın ya..

İnşallah konu sahibi o adamı evden kovmuştur
Bir de kanamalı hamile kadını ana babasına hizmet ettirmiş
nefret ettim erkek cinsinden nefret

Merhaba,

Konu tamda başlıkta okuduğunuz gibi. Bu sabah eşimle büyük bir tartışma yaşadık. Konu ise şu her sabah işe gitmek için 8'de evden çıkmamız gerekiyor mesailerimiz 8:30'da başlıyor ve ben çok tutucu geri görüşlü bir yerde çalışıyorum. İşe 5 dakika geç gittiğimde patronlarım demediği lafı bırakmıyır yada tüm gün surat yapıp ters davranıyorlar. Bu sabah yine kalktık ben 8 haftalık hamileyim ve hiç gücüm yok biraz geç uyandım. Eşim normalde de benden erken uyanır ve afedersiniz gününün bir saatini tuvalette geçirir. Gece eşime yatarken giyeceklerini ütüle demiştim her zaman ki gibi sanki benim mecburiyetimmiş gibi yapmamış ütüsünü. Neyse tuvaletten 8'de çıktı ne giycem dedi bende cevap vermedim geceden de sinirliydim çünkü. Baktım bizimki gitti salona açtı tvyi oturuyor. Çıldırdım zaten geç kaldık. Bende senin hazırlanmaya niyetin yok ben otobüsle gideceğim her gün fırça yiyorum senin yüzünden diyip çıktım. Maksadım hazırlanmasını hızlandırmaktı.

Durağa gittim ne gelen var ne giden saat 20 geçiyor çıldırmak üzereydim aradım cevap vermedi tam eve doğru yürürken baktım arabayla geliyor durdu bağırmaya başladı ama nasıl bir bağırmak ben birşey anlatmaya çalışıyorum direksyonu yumrukluyor. '' Kendin giyiniyorsan beni de giydirmek zorundasın, kıyafetini hazırlıyorsan bana da hazırlamak zorundasın'' gibi birşey söyledi bağırarak. Tam ben kendime de kıyafet hazırlamadım dolabımda vardı diyecekken '' Topla eşyalarını git'' dedi. O an ne söyleyeceğimi bilemedim sadece sustum ve istemsiz olarak gözümden yaşları süzüldü. Tek kelime etmedim. Sabahtan beri arıyor cevap vermiyorum. İçimde birşeyler yanıyor sanki. Cidden son 3 haftadır hiç birşeye gücüm yok arkadaşlar. İşe gidebiliyorum sadece oda mecbur olduğum için. Bundan önce ne ütüsünü ne temizliğini aksatmış insan değilim. Yapamıyorum eve 7'de geliyorum yemek yiyip uyumak istiyorum hemen. Bu akşam eşyalarımı toplayıp gideceğim o evden. O ev benim değilmiş zaten benim olmayan yerden kovdu beni. Sinirlerim allak bullak toparlayamıyorum kendimi ne olur bana güç verin.
Sinirle soylenmis bir laf sakince konusup orta yolu bulabilirsiniz hamile olmak.zaten zorken hamileyken calismak daha zor dyebikirsiniz islerde yardim etmesini istediginizi soyleyebilirsiniz benim arkadasim da cakisiyor haftalik.yardimci aliyor ve utu basina 1 2lira vererek kiyafetlerini de utuletiyor imkaniniz varsa byle yardim alabikirsiniz her evlilikte oluyor boyle tartismalar boyle bafkar ama sinirle soyleniyor burdaki verilen gazlara geliote esinle daha kotu olma ama benim sana asil asil tavsiyem hamileyken kim me derse desin ne yaoarsa yapsin kendini uzme strese girme vurdumduymaz ol yoksa karninda ki kucuck bedenin hayatini mahvedersin tipki benmngibi kizima hanileyken cok aglardim cok kavga ederdik kizim cokkotu cocukluk yasiyor sutekli agliyr surekli mutsuz huysuz memnuniyetsiz stresli nasilsim kuzum dedgmde bile iyiym dedim ya sanane gibi sinir kupu cevaolar veryr ama kuzumun sucu yok suc biz de hamilelikte guzel zaman gecrtmedik karnimdayken hergun her saat tartsma yasattik yavruma ah ah smdiki aklim olsa etrafimdaler ne halt ediyrsa etsin ben bebegmle mutluyum der guler guler eglenirdim

Sanki çocuk da beni de giydireceksin diye bağırıyor utanmadan. Sinir oldum. Hamile eşine yardım etmediği gibi üstüne bir de hizmet bekliyor. Söylediklerine gelince sinirle söylemiş belli ki ama her sinirle ağzına geleni saymayıp dilini tutmasını öğretmeniz lazım. Bunun için de ciddi bir konuşma yapmak şart bana kalırsa...

Hanımefendi siz yemeğini ütüsünü falan yapmak zorunda değilsiniz,ne münasebet ya ?
Hem çalışın,hem beyefendinin her işini yapın,oh ne güzel dünya ya paşalar için.
Kendisi gitsin çok meraklıysa,hamile kadın evden mi kovulur ?
Geri adım falan atmayın sakın,yaptığınızda bir yanlış yok,küçük çocuk değil koca adam.Evlenip çocuk yapmayı biliyorsa bir ütü yapmayı da bilsin.
Oo çocuk yapma konusunda herkes uzman. Ama bakan yok...

Tuş ile çalışan makineye çamaşır atıp yıkamaktan... soğan ve salçaya sebze atıp yemek yapmaktan... daha da fenası (yaparken uzman olan adamlar) ağlayan bebek karşısında... yapamıyor,anlamiyor,bilmiyorlar..

Yok son 3 haftadır kanama alanım oluştuğu için doktor ağır iş yapma yat dinlen demesine ragmen bütün evi tek başıma temzileyip annesinden babannesine dedesine kısacası tüm ailesine varana kadar yemeğe alıp hizmet ettim sızlansam o zaman sızlanırım görünmüyor hiç. Son 3 gündür baş ağrım hiç durmadı ilaç içmedim sadece üç gündür kötüyüm diyorum.
Yaparsan görmez.

Yapmayı kes. Bak o zaman nasıl görüyor.

Merhaba,

Konu tamda başlıkta okuduğunuz gibi. Bu sabah eşimle büyük bir tartışma yaşadık. Konu ise şu her sabah işe gitmek için 8'de evden çıkmamız gerekiyor mesailerimiz 8:30'da başlıyor ve ben çok tutucu geri görüşlü bir yerde çalışıyorum. İşe 5 dakika geç gittiğimde patronlarım demediği lafı bırakmıyır yada tüm gün surat yapıp ters davranıyorlar. Bu sabah yine kalktık ben 8 haftalık hamileyim ve hiç gücüm yok biraz geç uyandım. Eşim normalde de benden erken uyanır ve afedersiniz gününün bir saatini tuvalette geçirir. Gece eşime yatarken giyeceklerini ütüle demiştim her zaman ki gibi sanki benim mecburiyetimmiş gibi yapmamış ütüsünü. Neyse tuvaletten 8'de çıktı ne giycem dedi bende cevap vermedim geceden de sinirliydim çünkü. Baktım bizimki gitti salona açtı tvyi oturuyor. Çıldırdım zaten geç kaldık. Bende senin hazırlanmaya niyetin yok ben otobüsle gideceğim her gün fırça yiyorum senin yüzünden diyip çıktım. Maksadım hazırlanmasını hızlandırmaktı.

Durağa gittim ne gelen var ne giden saat 20 geçiyor çıldırmak üzereydim aradım cevap vermedi tam eve doğru yürürken baktım arabayla geliyor durdu bağırmaya başladı ama nasıl bir bağırmak ben birşey anlatmaya çalışıyorum direksyonu yumrukluyor. '' Kendin giyiniyorsan beni de giydirmek zorundasın, kıyafetini hazırlıyorsan bana da hazırlamak zorundasın'' gibi birşey söyledi bağırarak. Tam ben kendime de kıyafet hazırlamadım dolabımda vardı diyecekken '' Topla eşyalarını git'' dedi. O an ne söyleyeceğimi bilemedim sadece sustum ve istemsiz olarak gözümden yaşları süzüldü. Tek kelime etmedim. Sabahtan beri arıyor cevap vermiyorum. İçimde birşeyler yanıyor sanki. Cidden son 3 haftadır hiç birşeye gücüm yok arkadaşlar. İşe gidebiliyorum sadece oda mecbur olduğum için. Bundan önce ne ütüsünü ne temizliğini aksatmış insan değilim. Yapamıyorum eve 7'de geliyorum yemek yiyip uyumak istiyorum hemen. Bu akşam eşyalarımı toplayıp gideceğim o evden. O ev benim değilmiş zaten benim olmayan yerden kovdu beni. Sinirlerim allak bullak toparlayamıyorum kendimi ne olur bana güç verin.
Ah canım benim kıyamam sana...çok tatlısınız :) ufak karı koca tartışması ...napsın sen duraktayken kalkmış sinirle üstünü ütülemiş..ütü yaparken söylenmiş kendini doldurmuş..bu arada senin çalan teline öfkeden bakmamış hatta kendi kendine " hem ütüyü yapmamış hem ariyo" diye saymış sana...sonra o öfkeyle çıkmış evden e tabi sen de karşıdan dolu geliyosun...adam sinirden söylemiş ...ha haksız mi haksız ama gün boyuda peşindeydi..o seni sınırı geçince kırdığını anladı..valla keşke benimde sorunlarım böyle ufak tatlı atışmalar olsaydı...:( hamilesin hassassın..üzme kendini bunlar sorun bile değil..

Bu erkekleri siz alıştırıyorsunuz böyle. Hem hamilesin hem çalısıyorsun ona diyeceksin ki karnında bir can daha sen tasımıyorsun ben tasıyorum kalk ütünü kendin yap. Nefret ediyorum şöyle heriflerden ama bunları alıştıran da kadınlar. Ezdirme bu kadar kendini yahu

Eğer kronik bir başağrısı değilse , hamilelikte 3 gün baş ağrısı çok fazla.

Muhakkak doktorunuza başvurun.

Ah canım benim kıyamam sana...çok tatlısınız :) ufak karı koca tartışması ...napsın sen duraktayken kalkmış sinirle üstünü ütülemiş..ütü yaparken söylenmiş kendini doldurmuş..bu arada senin çalan teline öfkeden bakmamış hatta kendi kendine " hem ütüyü yapmamış hem ariyo" diye saymış sana...sonra o öfkeyle çıkmış evden e tabi sen de karşıdan dolu geliyosun...adam sinirden söylemiş ...ha haksız mi haksız ama gün boyuda peşindeydi..o seni sınırı geçince kırdığını anladı..valla keşke benimde sorunlarım böyle ufak tatlı atışmalar olsaydı...:KK43: hamilesin hassassın..üzme kendini bunlar sorun bile değil..
Ayy ne tatlis adam aslında haklısınız

Cok haklisin buyuk dusuncesizlik etmis.herkes yazmis evi terket ya da onu kov diye ama sonucta bosanmayacaksin degil mi yine eve döneceksin ya da onu eve alacaksin.qbence o ise hic kalkisma sonra bu duruma alisilir evi terketmek evden kovmak basit bir sey haline gelir.en iyisi eve gittiginde asla onunla konusma affetmedigini goster.senden ozur dileyene kadar da muhattap olma.eger ozur dileyecek olursa da aklimdan evden gitmek gecti ama gitseydim donusu olmazdi asla bir daha boyle bir laf duymayayim senden de ciddi bir sekilde

Back
X