Hamileyim ve eşin topla eşyalarını git dedi

Aynen, yapmıyorsa da parasını verip yaptıracak, ya da kuru temizlemeye verecek. Eşim yapmıyor artık zamanı yok, ablaya yaptırıyoruz.

Erkeklerin %75 i sabahları böyle olurlar. Agrasif, gergin... Eşiniz o sözleri kızgınlıkla söylemiş gibi duruyor durum. Tabi ki ağır sözler ve yapılmaması gereken bir durum. Hem bayansınız, hem hamilesiniz tüm bunların yanında da çalışan bir insansınız. bence yakın zamanda hatasının farkına varacak ve gelip özür dileyecektir.

Yaa o gelip de yemeği yapana kadar biz açlıktan ölürüz heralde yoksa onu da öğretirdim ama hamileliklerimde, hastalıklarımda falan bişeyler yapıyo kafasına göre hazır çorba, tost, yumurta kırıp kahvaltı hazırlamak falan.. Bi de ben yaparken es kaza evdeyse şunu tut, bunu ver gibi talimatlarla bi şekilde çalıştırıyorum boş oturtmuyorum

Kesinlikle çok iyi yapmışsınız valla bana desinler ki evi baştan aşağı 3 kere süpür sil ya da ütü yap, ilkini tercih ederim en uyuz olduğum şey ütü

Birak gec olsun yemek iki saat gec yesek olmeyiz :) yeter ki ogrensinler Bi sure sonra benim esim yemek yapmaya alismisti. Zevk alir hale geldi. Ben yemek yaparken yanima gelip izliyordu. Sunu nasil kattin bunu hasladin mi falan diye sorularla darliyordu artik :) bi gun telefondaki notlar bolumune not tuttugunu gordum :) nohutu suya birak ertesi gun hasla pisir yazmis Sonra dedim ki bu adam oldu tamam.

Kesinlikle çok iyi yapmışsınız valla bana desinler ki evi baştan aşağı 3 kere süpür sil ya da ütü yap, ilkini tercih ederim en uyuz olduğum şey ütü

Hele pantolon utulemek Asla beceremiyorum. Ben de sanirim on kere falan supururum silerim ama utu yapamam

Bakin ben bundan bahsediyorum işte .
Bir sekilde ogrenecekler.

Benim nisalimda böyleydi malesef ben hicbirsey yapmam temizlikci gelsin diye kodlamis kafada.
En nefret ettigim huyu.
Yerden bornozunu temizlikci alamaz diye diye basladik, onu kirli sepetine atmayi bile istemiyordu.
O kadr vahim durumda olanlar var/di yavas yavas düzeldi gibi.
Annesinin küçükken vermesi gerekenleri vermediği sen otur pasa oglum dedigi için cok zorlandim.

Ayy ruya gibi valla masallah

Ben de ütü tercih ederim sırtım ağrımasa saatlerce yaparım, amma velakin süpürge , silme cart curt nefrettttt

Yaaa eşinize maşallah, ben de telefona böyle notlar tutarım süper süper hem güldüm hem sizi takdir ettim :)

Yıllar önce ilk hamileliğimde eşimle sebepsiz tartışmalarınızdan birinde ben işteyken ‘akşam eve gelme’ deyip telefonu kapatmıştı eşim. Ben de telefonumu kapatıp, iş çıkışı eve gelip eşyalarımı toplarken çıkageldi. Doğudaydık, kimsemiz de yoktu öyle yardım alabilecek. Yan apartmandaki yaşlı teyzeye gidip camdan eşimi izleyecektim. Kapıdan geri aldı içeri, özürler diledi. Geçti gitti. Şimdi gülüyoruz arada hatırlayıp. Oluyo öyle kızgınlıkla. Ama hemen affetmeyin tabi..

Bende öyleyim . Bir de merakıyım ben o işe.. lokanta ayarinda kimseden olumsuz yorum almadim hic.. ama annede bitiyor iş. Mesela benim annem aşırı aşırı hamarat ama şöyleki bize hic ogretmedi yapmaya kalkistigimizda da kizar elestirir laf eder bizi mutfaktan kovmaktan beter ederdi yillarca yemek yapmadim. Demekki psikolojide görerek öğrenme diye bisey var.

Neyse en azindan biseyler ogrenmis basarmissin hersey kabullenmekle baslar.. benimki duzenliydi allahtan o kisimda sorun olmadi bardagini tabagini camasirini toparliyodu hep ama temizlik kisminda zaten ev temiz diyodu hadi sunu yapalim falan deyince.. ben de biraz titiz sifatina uyuyorum heralde ki sinirim bozuluyodu..yani ben rahatsiz oldugum icin ben yapmak zorundaymisim gibiydi.. baktim bu iyce serdi supurgeyi eline bile almadi hic falan,baktimki hep o isteyken ben kosturuyorm surekli, baktim bu isler benim ustume kalicak dedim arkadasim orda dur..bu evin bi rutini olucak ve biz onu beraber yapicaz.. yani o vardiyali calisiyo haftanin 3 gunu 22.30 da eve geliyo..ben her gun 18.30 evdeyim diye isler bana yikiliyo.. gec geldigi gun haliyle gec gidiyo oglen 1 e kadar uyuma da kalk evi temizle dedim.. mesai saatlerimiz farkli olabilir ama gunluk calisma suremiz ayni sonucta.. o zaman ben de aksam gelip yatip uyuyim sen gelene kadar dimi yani hakkimi aradim ve soke soke aldim

Konu sahibi sanırım esin yengec burcu doğru mu öyle bir yorum okudum sanki yengec burcu erkegi zaten cok hamarat olur evde anne kadin rolunu üstleniyor gördüğüm yengec burcu erkekleri
Esinin sinirli olmasi da burcundan o adam varya istese kunefe bile yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…