- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi esereklikoala
-
Mesela sen evde oluyorsun rahatsın işin yok ütüsünü yapmışsın sorun yok
Ama ev hanımıda olsan yapmak zorundasın emir erine buyruk ediyormuş gibi onu yap bunu yap öyle ütüle böyle yemek yap çoraplarım nerede diye hönküren biri olursa insanın yapası Varsa da yapmaz
Ayrıca ev hanımıda olsa yüzde yüzlük enerjisi olmaz bazen insanın
3 çocuğuyla tüm gün yemek yiyemeyenler var evin içinde
O arada ütü yapsa eline yapışmaz adamın
Yaa o gelip de yemeği yapana kadar biz açlıktan ölürüz heralde yoksa onu da öğretirdimYemegi de ogret kiz :) ben yatak odasinda uzandigim yerden mutfaga bagirarak tarif verdigimi bilirim :) yumurta bile kiramayan adam 10 gundur evde bensiz kaliyor kuru fasulye yapmis dunAnnemin bi lafi vardi Yaptigin banaysa ogrendigin sana diye Hep bunu isledim durdum ben adama
Kesinlikle çok iyi yapmışsınız valla bana desinler ki evi baştan aşağı 3 kere süpür sil ya da ütü yap, ilkini tercih ederim en uyuz olduğum şey ütüEşimde bende bankacıyız hep ütü gerektiren kıyafetler maalesef, ama eşimin ütülerini yardımcı ablaya paslıyorum :) Bir ara eşim yapıyordu, verelim parasını yaptıralım dedik çok da iyi yaptık bence:)
Birak gec olsun yemek iki saat gec yesek olmeyiz :) yeter ki ogrensinlerYaa o gelip de yemeği yapana kadar biz açlıktan ölürüz heralde yoksa onu da öğretirdimama hamileliklerimde, hastalıklarımda falan bişeyler yapıyo kafasına göre hazır çorba, tost, yumurta kırıp kahvaltı hazırlamak falan.. Bi de ben yaparken es kaza evdeyse şunu tut, bunu ver gibi talimatlarla bi şekilde çalıştırıyorum boş oturtmuyorum
Kesinlikle çok iyi yapmışsınız valla bana desinler ki evi baştan aşağı 3 kere süpür sil ya da ütü yap, ilkini tercih ederim en uyuz olduğum şey ütü
Yaa bakma gerçekten bizim millet çok acayip erkekleri yetiştirme tarzı garip analarımızın.. Eşimle müthiş iyi anlaşırız ama onda da var(dı) bi inceden ataerkillik falan.. 6 yıldır beraber yaşıyoruz 3 veya 4 kere büyük kavga ettik başlarda ve mevzu hep bu temizlik vs kavgalarıydı.. Ben yapamam falan diyodu.. Yapamazsan o zaman evlenmem senle ve tepemin attığı yerde çeker giderim diye tehdit ettim.. Dedim nedir yani pipi farkıyla mı benden öndesin de ben işleri yürütüyorum sen sefa sürüyosun hayırdır dedim.. Yapma sende temizlikçi gelsin falan diyodu saçmasapan, her gün getiririm o zaman görürsün gününü dedim.. Bunlar sanıyoki haftada bir süpür sil işler bitti, bunun ortalığı toplaması var, çamaşırı bilmemnesi yemeği var.. En sonunda bazı düzenlemeler ve anlaşmalarla ikna oldum evlenmeye.. Bi tek yemek yapmayı bilmez yumurta kırmak ve tost yapmak dışında.. Onları da hadi neyse dedim ben halledicem.. Ama yemek biter sofradan kalkar başköşeye kurulur sigaramı yakarım, devamını da o halleder.. Kardeşleri falan inanamıyo adamın masa silmesine falanNeymiş demekki isteyince oluyomuşş
Ayy ruya gibi valla masallahBirak gec olsun yemek iki saat gec yesek olmeyiz :) yeter ki ogrensinlerBi sure sonra benim esim yemek yapmaya alismisti. Zevk alir hale geldi. Ben yemek yaparken yanima gelip izliyordu. Sunu nasil kattin bunu hasladin mi falan diye sorularla darliyordu artik :) bi gun telefondaki notlar bolumune not tuttugunu gordum :) nohutu suya birak ertesi gun hasla pisir yazmis Sonra dedim ki bu adam oldu tamam.
Azmin zaferi canimAyy ruya gibi valla masallah
Kesinlikle çok iyi yapmışsınız valla bana desinler ki evi baştan aşağı 3 kere süpür sil ya da ütü yap, ilkini tercih ederim en uyuz olduğum şey ütü
Birak gec olsun yemek iki saat gec yesek olmeyiz :) yeter ki ogrensinlerBi sure sonra benim esim yemek yapmaya alismisti. Zevk alir hale geldi. Ben yemek yaparken yanima gelip izliyordu. Sunu nasil kattin bunu hasladin mi falan diye sorularla darliyordu artik :) bi gun telefondaki notlar bolumune not tuttugunu gordum :) nohutu suya birak ertesi gun hasla pisir yazmis Sonra dedim ki bu adam oldu tamam.
Bir çok ünlü aşçı,şef erkek. Neden "beceriksiz" oluyorlar, ben buna inanmıyorum. Sadece annesi hiç yaptırmayanlar ilk başta zorlanır, tamamen bahane bu.
Erkek kardeşim benden iyi yemek, tatlı yapıyor, sofra kuruyor misafir ağırlıyor. Üstelik tek yaşıyor. Yaptığı yemekler lokanta ayarında. Ama küçüklüğünden beri her işi yaptırdı annem.
Neyse en azindan biseyler ogrenmis basarmissinBakin ben bundan bahsediyorum işte .
Bir sekilde ogrenecekler.
Benim nisalimda böyleydi malesef ben hicbirsey yapmam temizlikci gelsin diye kodlamis kafada.
En nefret ettigim huyu.
Yerden bornozunu temizlikci alamaz diye diye basladik, onu kirli sepetine atmayi bile istemiyordu.
O kadr vahim durumda olanlar var/di yavas yavas düzeldi gibi.
Annesinin küçükken vermesi gerekenleri vermediği sen otur pasa oglum dedigi için cok zorlandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?