• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşin topla eşyalarını git dedi

Ayy ne boş konuşuyosunuz siz yaa.. Kadın kanamalı hamile doktor düşük riskin var demiş eşinin sülalesini yemekli ağırlamış o da yetmemiş tüm evi tek başına silmiş süpürmüş hala nazlısın diyosunuzz pess doğrusu :işsiz:
Hamileliğin tek sıkıntısını göbek büyümesi ve o göbeği taşıma zorluğu sanıyor hanımefendi.
Tek mesele büyüyen göbeği taşımak evet, o yüzden son aylar daha zor.:KK53: Gece gece tansiyonum çıktı.
Tam da 8 haftalık hamileyim üzerime alındım, çok zordayım ve bunu küçümseyeni ben de küçümserim arkadaş

Oh agziniza saglik, cok guzel yedirmissiniz o laflari! En sinirlendigim konular su adamlarin calisirken esitiz, ev isine gelince kadinin gorevidir dedigi konular. Simdi hazir boynu bukukken siki tutun da evdeki dengeler degissin, sorumluluk almaya alissin.

2 aylık hamilesin sakin ol ve sen aglayınca karnında aglayacak bebegını dusun ikinizde sakın olun ki bebeğiniz de sakın Bı bebek olsun 2 bebek annesiyim ilk bebegımde hersey uzuldum sonuc direkli aglayan mutsuz Bı bebek yası 5 hala huzursuz 2.oglumda cok mutlu oldum duymadım gormedım takmadım simdi bebek mutlu biz mutlu

8 haftalık hamileyken ben de hasta gibiydim o ara hiçbir şey yapamadım. Şimdi 38 haftalık hamileyim şu an az kg almama rağmen tek başıma çorabımı bile giyemiyorum. Eve temizlikçi abla geliyor, kocamın utuleri her hafta utucuye gidiyor.bulaşık makinesini,çamaşır makinesini kocam boşaltıp yerleştiriyor .ben sadece yemek yapıyorum. Kısacası hamileliğin her dönemi zor .Kendini zorlayıp supermen gibi her işi yapsan da kimse madalya takmıyor. .. maddi durum varsa temizlikçi mutlaka alın kendinizi uzdugunuze değmez.
Hamileyken bari tribimizi yapıp kendimize değer verelim bence

Senin adina cok sevindim, olaylarin duzelmesine de ama umarim bu sadece fragman degildir yani esin bu olayi birkac gun surdurup sonra tekrar fabrika ayarlarina donmez umarim. Cok mutlu olmani dilerim.

Denedim de eşim 2 sene önce bir kaza geçirdi sağ kolunda sinir hasarı vardı. Şimdi şükür elini kullanıyor da bileğini kaldırmakta zorlanıyor bir tek. Neyi söylesem ben onu yapamam bileğim acıyor diyor. Motor kazası geçirdi ancak hala motor tepesinde işine gelen şeyleri yapınca çok iyi egzersiz oluyor koluma diyor ama böyle işlere gelince bileğim acıyor ütü yapamam bileğim acıyor ev süpüremem bileğim acıyor yer silemem vs vs dedi. Ben de eve yardımcı tutmayı teklif ettim ona bu olaylardan sonra sıcak bakmaya başladı bakalım umarım kabul eder.
Onlardan iki tane var. Sol eliyle yapsın. Hem sol eli çalıştırıp beyninin diğer bölümünü de aktif kullanmış olur. Böylece daha zeki, çevik ve ahlaklı bir adam olup bir daha eşine öyle şeyler demez :KK70:

Back
X