Yaa bakma gerçekten bizim millet çok acayip erkekleri yetiştirme tarzı garip analarımızın.. Eşimle müthiş iyi anlaşırız ama onda da var(dı) bi inceden ataerkillik falan.. 6 yıldır beraber yaşıyoruz 3 veya 4 kere büyük kavga ettik başlarda ve mevzu hep bu temizlik vs kavgalarıydı.. Ben yapamam falan diyodu.. Yapamazsan o zaman evlenmem senle ve tepemin attığı yerde çeker giderim diye tehdit ettim.. Dedim nedir yani pipi farkıyla mı benden öndesin de ben işleri yürütüyorum sen sefa sürüyosun hayırdır dedim.. Yapma sende temizlikçi gelsin falan diyodu saçmasapan, her gün getiririm o zaman görürsün gününü dedim.. Bunlar sanıyoki haftada bir süpür sil işler bitti, bunun ortalığı toplaması var, çamaşırı bilmemnesi yemeği var.. En sonunda bazı düzenlemeler ve anlaşmalarla ikna oldum evlenmeye.. Bi tek yemek yapmayı bilmez yumurta kırmak ve tost yapmak dışında.. Onları da hadi neyse dedim ben halledicem.. Ama yemek biter sofradan kalkar başköşeye kurulur sigaramı yakarım, devamını da o halleder.. Kardeşleri falan inanamıyo adamın masa silmesine falan

Neymiş demekki isteyince oluyomuşş