Sadece bebeğe üzüldüm. Yazık!Onlar için de üzülüyorum zaten. Onca isteyen ve bunun için doktor doktor gezen insan varken benim gibi duygusuz anne oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece bebeğe üzüldüm. Yazık!Onlar için de üzülüyorum zaten. Onca isteyen ve bunun için doktor doktor gezen insan varken benim gibi duygusuz anne oluyor.
Hediyelerin alasını hem annesinden hem babasından kabul edecek kişi belli amaKocama da bir 10 yıl yılbaşı hediyesi almam artık.
bir noktada da takdiri ilahi. virüsü atlatıp atlatamamak birçok faktöre bağlı. viral yük, sigara kullanımı, bağışıklık sistemi, uyku düzeni....... liste uzar gider. dışarıdan sağlıklı gözüken insanların içinde ne olduğunu bilemeyiz. ben işin sıkıcı yanından ziyade çoğu kişinin silkelenip kendine geldiği bir dönem olarak görüyorum. şahsen ben çok ders çıkardım. virüs hepimize bulaşacak ondan kaçışımız yok. sadece ne kadar geç olursa o kadar iyi. belki insanoğlu olarak böyle soluklanmamız gerekiyordu. gebelik konusuna gelince de “her nasip vaktine esirdir.” diyorum. sağlıcakla kalınya bu lanet virus oyle bir sey ki.. saglam adam ölüyor.. hasta adam atlatiyor.. ingilterede vs bilmem nerede 90-92 yaslarinda atlatanlarin haberleri cikiyor. ama genclerden ölenlerin haberleri de var.. maske kullansak mi ise yaramiyor mu uzun sure bunu anlayamadik.. gebe olup atlatan var.. bulasip bulastigini dahi anlamadan semptomsuz atlatan var..
o yuzden, ben de gebe kalamiyorum.. tedaviler zaten duruduruldu ama virus var diye korunmuyorum da akisina biraktik.. gebe kalirsam da dunyanin en mutlu insani olurum. cunku eylulde ikinci dalga bekleniyor.. önümüzü goremedigimiz bir surec bu ertelenmiyor ki dugun planlari bebek planlari.. suriyede savasa ragmen insanlar dugun yapiyordu bebek yapiyordu..
cernobil gibi bir sey olsa kesinlikle butun gebe kalmalari durdururlardi.. asla kimse gebe kalmasin denirdi.
velhasil kelam asi bulunmadan bu virusu yenemeyecegiz..
Bebeğini hep böyle sevsin de yeterO da size bundan sonra her yıl daha değerli hediyeler alır☺
Bebeğe ben de çok üzülüyorum. Milletin annesi bir heves bebeğinin gelişini müjdelerken, şekerler şerbetle haber verirken onunki "naptım ben" diyor. Diğerlerinin annesi karnıyla konuşurken onun annesi "nasıl yapacağız biz seninle" diyor sadece. Başka bebeklerin anneleri bebeklerini organik sebze meyvelere, yogalara boğarken onun annesi sürekli ağlıyor. Yazık gerçekten.Sadece bebeğe üzüldüm. Yazık!
Bir heyecanla hediye seçtiğimiz o günlere gelebilsek keşke. Şimdi rüyamda ölü bebekler doğuyorum.Hediyelerin alasını hem annesinden hem babasından kabul edecek kişi belli ama
Artık ikiniz de minişe çalışırsınız
Rüyalar tersine çıkar.Bir heyecanla hediye seçtiğimiz o günlere gelebilsek keşke. Şimdi rüyamda ölü bebekler doğuyorum.
Hadi inşallah, çok teşekkür ederimRüyalar tersine çıkar.
Şom ağızlılara anlatma yeter
Herşey yolunda...
Don't panic!!
Aradigim yorum aynen valla yaYani hicbir zaman bu duygulari anlayamayacagim gercekten
Tadini cikarmak , esinizle mutlu olmak hayaller kurmak varken neden insan kendine bunu yapar ki?
Gercekten benim aklim hic almiyor su hissettiklerinizi yasadiklarinizi , insanin kendisi kadar kendine zarar veren baska hicbir canli yok gercekten
Ayy oglusumu dogurmustum ayy o zibini giydirememistim hemsireyede söyleyemedim utandim esim geldi ben basladim aglamaya ben yapamicammmm edemicemmm deli gibi aglarken esim giydirdi bana gösterdi sonra tekrar soydu simdi sen dene dedi yaptim oldu cocugu maymun etmistik giy cikar ahahahha yapamam bakamam derken 3yil sonra ikinciyi yaptimTepkileriniz abartı geldi. Dünyanız başına yıkılmış gibisiniz. Niye kötü anne olacağınıza inandiriyorsunuz kendinizi. İlk kez çocuk sahibi olanlar çok mu bilgili. Bazı şeyler yaşarken öğrenilir.
Şu an yapmanız gereken tek şey doğuma kadar kendinizi hazırlamak.
Ben de çocuk sahibi olmak istiyorum. Evlendiğimiz zamanda borç vardı ödendi. Biraz evliliğe alisalim dedik.şimdi zaten gündemimizde değil. Erteliyoruz bebek sahibi olmayı. Sizin yerinizde olmak isterdim.
Bazen nette bebek kıyafetleri çıkıyor karşıma içim gidiyor.