Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altın yükseldi ondan
işte düğünden yapalı 4 ay olmuş hemen 2. ayda hamile kalmasaydı adamlar da borçlarını ödeselerdi 1 yılda çeyrek de takarlardı biriktirip hediye de alırlardı.yapışırsan boğazlarına 4 ayda hem düğün altınları hem bebeğe çeyrek hem başka tonla borç eş de cinnet geçirir kaynana kayınbaba da

Size yapılan yorumlara kızdınız haksız buldunuz belli yorumlarınızdan. Ama bence yorumları kale dikkate alın ve öneri olarak kabul edin.
kendinizi düzeltin vaz geçin yaptığınız hatalardan. Aksi taktirde boşanırsın ne onun gibi koca bulursun nede evlensen bile evli kalamaz boşanırsın.
Ne yani aile yanında olsa birlikte yaşarsanız. Borcunuzu onlar değil sen eşin çalışıp ödeseniz böyle şeyler mi mutlu ediyor sizi

Biz konuyu sizden dinledik sadece. eşinizin ve sizin yaptığınız yanlış davranışlarınızı usulünce cevaplamış arkadaşlar.. Birde eşinizden ve kayınvalidenizden dinleyebilseydik konuyu keşke..Eşinizin şiddete meyilli olduğundan bahsetmişsiniz fazlasıyla ama abinizide yere göğe sığdıramamışsınız maşallah. şiddetin yakını uzağı akrabası anası babası kocası olmaz olamaz.. Kanun var nizam var eşiniz annenize şikayet ettiyse sizde gidip darp raporu alsaydınız. annenizin arkasına sığınmayın lütfen.. biz kadınlar bu kadar aciz olmamalıyız yapmayın allah aşkına..

Kardeşiniz ruh hastası mı?
Kocanızın canını o mu vermiş de yaşatmayacak?
Kaçırdın mı bilmem. Bir yorumda diyor ki kardeşim nedensiz yere boşanmamızı istedi diye abimden gıcık almış gibi birşey dedi. Abisi nedensiz boşanmalarını istemiş eşinden hurmet bekliyor abiye karşı

Konu çok üzücü eşine şiddet uygulayan hele ki bir de hamile eşine. Eşiniz asla normal ruh halinde olamaz bence. Ama en çok şaşırdığım burdaki kadınlar gerçekten şuan takıldığınız bu mu çeyreği nasıl istersin mi çok daha üzücü bir durum yaşanırken 40 yaşındaki adam çocuğu aldır diyor keşke çeyrekten önce buna takılsanız

Eşinin yaptığını onaylayan kimse görmedim ben yorumlar da varsa kaçırmış olabilirimAma konu sahibi kesinlikle haklı değil eş ailesinden beklentilerini falan geçtim, bir çeyrek takarlar heralde cümlesi bile çıldırtır insanı..Benim eşim kalkacak bana bunu diyecek, sana mı soracaklar derim isterlerse günahlarını bile takmazlar borcu mu var benim ailemin ona, sonra da ben kiminle evliyim diye sorgularım heralde..Ne kadar itici konuşmalar..İki tarafta evliliğe uygun insanlar değil bence, konu sahibi bu tavırla normal insanı da çıldırtabilir o ayrı..

Canım ben ılımlı konuştum eleştiri yapmadan. Ama kendisi benim yaptığım nasihata karşılık çok ters cebap verdi.
Haklısın sana katılıyorum ama bayanda hatalı bunuda konuşabilir Burdaki bayanlar.

Evet bencede kesinlikle haklısın bende öyle düşünüyorum.

Eğer devam etmeyi düşünüyorsanız. Bi çift terapistine gitmenizi öneririm.. Sizde ailesi hakkında laf sokmayın tepkisi bu oluyorsa.. Üzüldüğüm çocuk

Kv kp kaynim ucu bir yasiyor. Gelirleri cok iyi. Bir tane bilezik 2000 tl civarinda taktilar
Cok tesekkur ettim. Onun haricinde bir corap bile almadilar
Almasa almasinlar napim... Aldigiyla memnun kaldim tesekkur ettim hic aklimada gelmedi arti bise yapsinlar diye
Herkes istedigini takar verir
Hediye bu adi ustunde.

Benim bahsettigim şey fiziksel siddetti cam indirmek ve bir kadini itmek fiziksel siddettir ve ben buna degindim.. arkadasimiz psikolojik siddet yapti ya da yazmadı demedim. Ha evet yapmis fakat ne yaparsa yapsin cam indirmek itmek vs bunlari kimse kimseye yapamaz. O zaman kadinda kirsin doksun evi adamı atsin hadi bakalim kisasa kisas. Siz oyle bir mesaj atiyorsunuz ki adam cami indirdi kadini itti ama o kadin da cok konustu cunku vs gibi bir savunma mekanizmasi gelistirmis gibi yansitiyorsunuz gercekten korkutucu...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…