Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O ceyrek altin geri getirirmi huzurunu?

Ailesi, biz ne yapalım derken beşik falan alalım mı, ne eksiğiniz var anlamında sormuştur büyük ihtimalle. Çeyrek zaten takarlar. Ailenin iyi niyeti ortada. Sizin iyi niyetiniz nerede?

Ailesiyle ilgili laf sokup durduysan simdi miziklamayacaksin.Durduk yere adami kendinden sogutmussun.Kimse agac kavugundan gelmiyor, herkesin ailesi var.Bu nedir evlendim artik benimsin ailen soyle boyle.Erkek kadin farketmez hangi taraf yapiyorsa ciksin gitsin karsi tarafin hayatindan.Yada kabullenmeyi sevmeyi sevmiyorsada saymayi ogrensin.

Çok özür diliyorum, ama, tıbbın bundan haberi var mı?

Kaç sene eğitim aldım, gebeliği asla hastalık, patolojik bir süreç olarak adlandırmadık da

Aileler de mümkünse gelin el kızı gibi değil de kızları gibi görmeyi becerebilse keşke ...herkesin kök ailesi var ama evleniyorsan öncelik çekirdek ailen

Çok özür diliyorum, ama, tıbbın bundan haberi var mı?

Kaç sene eğitim aldım, gebeliği asla hastalık, patolojik bir süreç olarak adlandırmadık da
Hamileyim ve hastayım her yerim ağrıyor. Ağrıdan kivraniyorum uykularımdan uyandırıyor kaç gündür ağrılar ilaçta kullanıyorum hatta birazdan bı iğne mı vurmaya gidicem. Kim ne derse desin ben hastada sayılırım bu yüzden çevrem tıpkı hastayken nasıl yaklaşıyorlarsa bana hamile kaldım şuanda öyle yaklaşmaya başladılar. Tutturmussunuz bı hamilelim hastalık degil demeye. Bu ne kincilik abi ya hastalık olsa nolucak biri burda hamileyim iş yapmıyorum yazsın hemen şu hamilelik hastalık değil diyenler kadına binbir türlü laf söylüyor ay her neyse yaa siz hamile kalın hasta olmayın ve normal hayatınıza devam edin sakın kivranmayin asla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…