Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
40 yaşındaki adamın bebeğini aldırmak İstemesine kimse takılmamış çeyrekte çeyrek...
İnsanlar yaptıkları hatalardan dönmek isteyebilir. Sizde eşinizi bıktırdınız demek ki. Sizin aç gözlülük yapıp, “bir çeyrek takarlar heralde” diye ultimaton vermeniz adamın gösterdiği şiddeti baskıladı.
Sadece annem detayları biliyor Kardeşim duysa onu bu şehirde yaşatmaz
sebep? Kardeşiniz Ali Kıran baş kesen mi? Herkes heryerde yaşar. Sizinle boşanması o şehri terk etmesini zorunlu kılmıyor.

Çeyreğim çok Tutku olacak bi durum yok çeyreğe takılan sizsiniz
ben niye takılayım yahuu var çeyreklerim çok şükür.çeyrek yüzünden kavga çıkaran sizsiniz.bebeğime hiçbir görümcem çeyrek takmadı ne yapsaydımmm nerede benim çeyreklerimmm diye olay mı çıkarsaydımm? :KK45: :KK53:

İnsanlar yaptıkları hatalardan dönmek isteyebilir. Sizde eşinizi bıktırdınız demek ki. Sizin aç gözlülük yapıp, “bir çeyrek takarlar heralde” diye ultimaton vermeniz adamın gösterdiği şiddeti baskıladı.

sebep? Kardeşiniz Ali Kıran baş kesen mi? Herkes heryerde yaşar. Sizinle boşanması o şehri terk etmesini zorunlu kılmıyor.
Kocamın bu tarz blofleri oldu gereksiz yere kardeşim daha önce boşanmamı istedi diye kardeşime düşman oldu herkesin bi sabrı var

Kocanızın tepkisi olmamış ama eş ailesi sizi nasıl yalnız bırakmış ki? Gerçekten daha ne yapacaklardı düğün borcunuzu ödüyorlarmış zaten. Geçim ne kadar zor farkında mısınız? Kendi hayatımdan örnek vermek istemiyorum ama biraz kendinizi dizginleyin. Öyle eş ailesi her şeyi yüklense siz nasıl aile olacaksınız. Tavrınız şımarıkça.

Son düzenleme:

Yok yok boyle boyle yorumlar yapmayın sonra ne hikmetse ters yorumları açıklaması iyi yorumları tersliyor ben anlamadım ya

Kocanızın tepkisi olmamış ama eş ailesi sizi nasıl yalnız bırakmış ki? Gerçekten daha ne yapacaklardı düğün borcunuzu ödüyorlarmış zaten. Geçim ne kadar farkında mısınız? Kendi hayatımdan örnek vermek istemiyorum ama biraz kendinizi dizginleyin. Öyle eş ailesi her şeyi yüklense siz nasıl aile olacaksınız. Tavrınız şımarıkça.
Şımarıkça değil de bulmuşda bunuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X