- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.925
-
- Konu Sahibi karanfilla
Bittin sen.10.sayfadan sonuncu sayfaya atladım.
Eşin öküzlüğü tartışmaya kapalı orayı geçiyorum.
Ama yani böyle konular gördükçe 2 oğlan anası olarak savaş boyalarını sürüp bekleyesim geliyor.
Kim bitmiş göriciğizzBittin sen.
yok benim kız birini kurtaracak da diğerine allah kerimmBittin sen.
Ona da kudra kız doğuracak inşallahyok benim kız birini kurtaracak da diğerine allah kerimm
İyi ya, bizim sülalede okumuş, bir baltaya sap olabilmiş insan sayısı parmak sayımdan azdır. Aileleri okumuş insanlardan oluşanlara özenirdim, hep merak ederdim, meğer öyle de böyle de bir naneye yaradıkları yokmuş, içim rahatladıBenim sülalem okumuş bir yerlere gelmiş insan kaynıyor, kardeşimin eşi de varlıklı, kendisi öğretmen, erkek kardeşim polis, amcam var hakim. Ne faydası var bana? Ya da faydası olmak zorunda mı, değil. Bana faydası olmayanın kocama ne faydası olur? İlginç cidden yani.
Bela ariyormussun bulmuşsun nur topu gibi..Merhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum
Yanlış yapıyorsunMerhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum
Tabi yıvrım, herkes kendine kadar sonuçta.İyi ya, bizim sülalede okumuş, bir baltaya sap olabilmiş insan sayısı parmak sayımdan azdır. Aileleri okumuş insanlardan oluşanlara özenirdim, hep merak ederdim, meğer öyle de böyle de bir naneye yaradıkları yokmuş, içim rahatladı
Evet adam kurtulmuş olur bence .Ailesi zaten uzakta adamın? “En azından bir çeyrek” beklentisi olan sizsiniz. Adam sizi aldığına niye şükretsin? Ömür törpüsü ve gram olgun olmayan biri olduğunuzu ben bir konuyla ve cevaplarınızla anladım. Çok mu zenginsiniz ya da çok mu güzel? Niye tahammül etsin. ( Devlette olan kardeşiniz yüzü suyu hürmetine mi?) Adam öfkesini kontrol edemeyerek haklıyken haksız duruma düşmüş sadece. Siz de tahammül etmeyin ve boşanın.
Bak canım. Bende aile ile ilgili sorun yaşadım eşimle. Çok sorunlar oldu. Oyle böyle değil. Ne olursa olsun bütün hata ailede dahi olsa erkekler ailesini savunur. Ki sen onu soğutmuşsun kendinden laf sokmayı hiç sevmiyor erkekler.Merhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum
Benim de bu 4 ay önceki düğüne 1 yıllık evliliğe takıldı yaa.Ben artık bizimle kafa bulduğunuza inanıyorum.
Size sadece altın yorumu yapılmadı burada.
Adam şiddete meyilli, sıkıntılı dedik, ne yapacaksın dedik sen cevap olarak altın dedin yine.
Konu altından saptıkça yine konuyu altına bağladın.
Şimdide sizin için boşanmayacağım, kendim için diyorsun.
Ailesini kafaya taktım sürekli laf soktum dedin, sonra onlar bana neler neler yaptı dedin.
Üstüne 1 yıllık evliyim, 4 ay önce düğün oldu dedin. Şimdi 1.5 yıllık evliyim diyorsun.
Canın sıkılmış belli...
Son durum nedir?Temmuz 2020 nikah tarihim covitten dolayı ertelediler akrabaları gelemez diye ...Düğünü 2021 Temmuzda yaptık yine gelmedi kimse 3 yıllık birliktelik 1.5 yıllık evlilik anlaşıldı mı şimdi?
heeee anladıkkkk.peki bu çeyrek tutkusu nedir onu anlamadıkkTemmuz 2020 nikah tarihim covitten dolayı ertelediler akrabaları gelemez diye ...Düğünü 2021 Temmuzda yaptık yine gelmedi kimse 3 yıllık birliktelik 1.5 yıllık evlilik anlaşıldı mı şimdi?
Vallahi benim 3 görümcem opretmen 2 görümcem doktor.İyi ya, bizim sülalede okumuş, bir baltaya sap olabilmiş insan sayısı parmak sayımdan azdır. Aileleri okumuş insanlardan oluşanlara özenirdim, hep merak ederdim, meğer öyle de böyle de bir naneye yaradıkları yokmuş, içim rahatladı
Çeyreğim çok Tutku olacak bi durum yok çeyreğe takılan sizsinizheeee anladıkkkk.peki bu çeyrek tutkusu nedir onu anlamadıkk
Bırak dağınık kalsın.Teşekkür ederim güzel destekleriniz için siz eşinizin ailesinden hiç bişey beklemeyin sadece hürmet edin iyi politik gelin olun..ben yapamadım
Bakın mesela şu cümleniz hane içiniz hakkında fikir veriyor. Eşiniz aileniz hakkında sürekli laf soksa hoşunuza gider mi? Nasılsa hamileyim bana hiç bişey olmaz diye düşünmüş olabilir misiniz?Bende bebeği bu kadar çok isterken hatta ben biraz gebelikten şikayetlensem beni mutlu edecek motive edici yorumlarda bulundurdu destek oldu her konuda ama şimdi bu tavrı o yaptıklarına karşılık çok itici..Biz beraber istedik sevinçle heyecanla ilk defa ailesi ilgili yorumda bulunmadım ayrıca beni tanıyor şimdi mi aklı başına geldi doldu taştı 2 ay önce bitirseydi