Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi ya, bizim sülalede okumuş, bir baltaya sap olabilmiş insan sayısı parmak sayımdan azdır. Aileleri okumuş insanlardan oluşanlara özenirdim, hep merak ederdim, meğer öyle de böyle de bir naneye yaradıkları yokmuş, içim rahatladı

Bela ariyormussun bulmuşsun nur topu gibi..

Yanlış yapıyorsun

Tabi yıvrım, herkes kendine kadar sonuçta.

Evet adam kurtulmuş olur bence .

Bak canım. Bende aile ile ilgili sorun yaşadım eşimle. Çok sorunlar oldu. Oyle böyle değil. Ne olursa olsun bütün hata ailede dahi olsa erkekler ailesini savunur. Ki sen onu soğutmuşsun kendinden laf sokmayı hiç sevmiyor erkekler.
Şimdi eşimle aram çok iyi Ikınci hamileliğim. Neden biliyor musun. Aileyi yok sayarak kafada bitirdim. Asla konusunu açmıyorum oda bende rahatız böyle.
Sana tavsiyem yapamıyor olsan bile eğer ayrılmak istemiyorsun
Eşinin gönlünü almaya çalış.
Yapamassan bile bunu çocuğun için yap. Gururu bir kenara bırak o senin helalin asla gurur yapma. Seni seviyorum bu çocuğu istiyorum her ailede hatalar olur sanki bizim namus kusurumuz mu var de.
Bende artık elimden geleni yapacağım. Senin hatırın için bazı şeyleri görmezden geleceğim de.
Ben bir bayana hemen boşa demekten yana asla değilim.

Benim de bu 4 ay önceki düğüne 1 yıllık evliliğe takıldı yaa.

Temmuz 2020 nikah tarihim covitten dolayı ertelediler akrabaları gelemez diye ...Düğünü 2021 Temmuzda yaptık yine gelmedi kimse 3 yıllık birliktelik 1.5 yıllık evlilik anlaşıldı mı şimdi?

Temmuz 2020 nikah tarihim covitten dolayı ertelediler akrabaları gelemez diye ...Düğünü 2021 Temmuzda yaptık yine gelmedi kimse 3 yıllık birliktelik 1.5 yıllık evlilik anlaşıldı mı şimdi?
heeee anladıkkkk.peki bu çeyrek tutkusu nedir onu anlamadıkk

Vallahi benim 3 görümcem opretmen 2 görümcem doktor.
Kaynımda doktor ben nişanlı iken bir kere biri aramadı sormadı ben altında birşey aramadım sonuçta tanımıyordum ön yargılı olamazdım.
Sonra aileye girdim.
Ben yazmadan yazmazlar ben sormadan sormazlar.
Amca dayı hala teyze kimse ile bayramda bile konuşmazlar.
İnsanı hiç takmıyorlar.
İdareci değiller.
Hoş görülü değiller.
Kimseye saygıları yok.. Hepsi aynı.
Ailemde okuyan bir ben idim.
Ama hiç böyle şeyler görmeden.
Yani okumak bir kültür kazanmaktır ama bu insanlar ne okudu ne için okudu okuduğundan ne anladı da böyleler.
Okuyan ailelere asla özenmeyin yaa. Vallahi kibirleri var sadece

Bakın mesela şu cümleniz hane içiniz hakkında fikir veriyor. Eşiniz aileniz hakkında sürekli laf soksa hoşunuza gider mi? Nasılsa hamileyim bana hiç bişey olmaz diye düşünmüş olabilir misiniz?
Daha doğmamış çocuğum için biz ne yapalım diye soruyor diyerek kv nin sorusunu garipsiyorsunuz, bişeye ihtiyacınız var mı diye sormasa bu kez hamileliğim boyunca ağzını açıp ihtiyacımızı bile sormadı diyeceksiniz belki. Yani demem o ki insan takınca her şeyden bir sebep bulur.

Eşinizin rahatsız olduğunu çok ağır deneyimlemişsiniz bilemiyorum belki rahatsız olduğunu söyledi ama önemsemediniz. Konu buralara gelince şoke olmanız bu sebeple olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…