Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 tane yapın demedim ki o dönem bu kadar uçuk değildi ya
emekli ya da dar gelirli insanlardır altın 4 ay önce düşükmüydü ya da 1 sene önce?madem 10 tane yapın demediniz de ne diye çeyrek takmalılar doğumda mutlaka diye tutturdunuz?verin bileziklerden 2 tanesini de borçlarını ödesinler madem altına değer vermiyorsunuz

Şakacı seni

Sen burda "a" desen konu sahibi aaaa duydunuz mu a dedi derler konu sahibi bence sen burayı boşver kimseye kendini açıklama bebeğini daha çok strese sokuyorsun bence kafanı dinle barışma aşamasına gelirseniz de terapisti şart tut muhakkak . Burda sadece eleştiri alacaksın

bak işte altının sizden gitme ihtimaline bile tahammülünüz yokk.ee kadın niye bu pahalılıkta kemerlerde delik kalmayacak şekilde sıkıp size çeyrek taksın yahuu.bebeğe bir takım kıyafet alıp gelse olmaz mıydı?

Evet fazlasıyla stres oldum gerek yok ..Hamilelik burası için çok önemli bi durum değil belli ki kesinlikle terapist gerekli teşekkürler

Dayak yiyorsan boşan diyoruz, onu hiç söylemiyorsunuz.
sanki dayağı şiddeti normal karşılıyormuşuz gibi lanse ediyor eleştiren üyeleri.bana bir tokat atsa boşarım kocayı yahu ertesi gün.adam kapıyı bacayı dövmüş ama.o aşamaya gelene dek neler söyledi kimbilir orasından hem bahsediyor hem de bahsettiğini unutuyor.

Kadın çok konuşursa dayağı hakeder diyor burdakiler
Hiç bir kadın bunu demez..İnsanlar diyor ki eşiniz fiziksel şiddet uygulamış yanlış, ama sizinki de psikolojik şiddet..Sadece eşinizin şiddetini görürken sizin yaptınızı da görmezden gelmiyorlar olay bu..

mesai kalmış gelmedi henüz çalışma aşkı içinde hatasının farkında belki bilmiyorum sessizliğe gömülüp unutturmaya mı çalışıyorum bekliyorum

Esiniz sinir harbi yaşamış, size kesinlikle dokunmamasi gerekirdi ama bence siz de adami doldurup patlatmissiniz.Daha 10 haftalik bebek millet etrafına bile söylemiyor kesin değil hele 3 ay dolsun diye.Siz altin pazarlığına başlamışsınız, Allah askina su erkeklerin ailesini bir bırakın bir salın ya ,dugunden giderken gule gule bile demediğiniz insanlardan maddi beklentiye girmeniz mide bulandırıcı.Belli ki eşiniz sizi sevmiş, bebekte istemiştir ama oyle bir raddeye gelmis ki bebegede evliligede baslarim demis.Insan insandan soğur yani hicbir şey sonsuza dek sürmez, birisi durmadan ailem hakkında laf soksa ben öyle birinden cocuk istemem ,herkesin bir sınırı var

evet aynen bunu diyoruz

Konumuz annesi olmamalı bu dönem anne olmayı bekleyen benim ilgiye ihtiyacım var sen aileme çocuk göstermezsin gibi saçma takıntılara girdi...Onları sevindirme derdine girdi
E çünkü sürekli onun ardını toplamış insanlar, eşiniz de eksiklik hissediyor ailesine karşı. Daha 10 haftalık hamilesiniz, şimdiden böyle naza kısarsanız o hamilelik geçmez. Bu kadar tatlı canınız vardı, çekecek adam bulsaymışsınız. Eşiniz kendine zor yetiyorken bi de evlenmiş, ona da iyi olmuş sizin gibi biri ile evlenmek. Azcık iyisine gelse sonuna kadar kullanacak yapıda biri o da.

Evlerine götürdüğüm tatlıyı ikram etmeyi bırak bi teşekkür etmedi görgü sıfır
Ne saçma sapan düşenceleriniz var yaa. Onlar sizin aileniz tatlı için neden teşekkür etsinler. Siz burda düğün borcunu ödeyen aileye teşekkür etmiyorsunuz ama bir tatlı için teşekkür bekliyorsunuz. Size ikram etmemişler iyide size ikram etsinler diye mi aldınız tatlıyı. Bırakın siz gidince tatlıyı yesinler. Onlar yesin diye aldınız. Bu kadar derin düşünüyorsunuz yani.

mutluluktan herkese söyledi biraz dur bekleyelim dedim dinlemedi ..Pazarlık değil kesinlikle yapacaklar olucak demedim mutlaka yapar herkes toruna

mesai kalmış gelmedi henüz çalışma aşkı içinde hatasının farkında belki bilmiyorum sessizliğe gömülüp unutturmaya mı çalışıyorum bekliyorum
Umarım ikiniz de hatanızı anlar ve sakin bir şekilde yaşananları konuşursunuz.
Gelişmelerden haberdar edin lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…