- 8 Kasım 2021
- 963
- 1.714
- 30
- Konu Sahibi karanfilla
Tabi ki oyle ama bir kadinin da en cok sevgi ve saygiyi hak ettigi donem bence.hormonlardan dolayi duygu durumlari malum.hamilelik hastalık değildir yüzyıllardır her kadın yapıyor bu eylemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki oyle ama bir kadinin da en cok sevgi ve saygiyi hak ettigi donem bence.hormonlardan dolayi duygu durumlari malum.hamilelik hastalık değildir yüzyıllardır her kadın yapıyor bu eylemi
Benim takıldığım nokta da çeyrek değil nasıl aldır der ?Ama işi iyice geyiğe vurdu burdakiler açgözlü şımarık olduk yahu Allah akıl fikir versin emi elimizde yok dediler 10 bilezik taktılar ben sürekli mağduru oynamalarına kızıyorum kimse borçla 10 bilezik takmaz ha illa bişey yapsınlar alsınlar demedim illaki torunlarına bişey alırlar dedim yorumda bulundum...Konu çok üzücü eşine şiddet uygulayan hele ki bir de hamile eşine. Eşiniz asla normal ruh halinde olamaz bence. Ama en çok şaşırdığım burdaki kadınlar gerçekten şuan takıldığınız bu mu çeyreği nasıl istersin mi çok daha üzücü bir durum yaşanırken 40 yaşındaki adam çocuğu aldır diyor keşke çeyrekten önce buna takılsanız
Kadın çok konuşursa dayağı hakeder diyor burdakilerBenim bahsettigim şey fiziksel siddetti cam indirmek ve bir kadini itmek fiziksel siddettir ve ben buna degindim.. arkadasimiz psikolojik siddet yapti ya da yazmadı demedim. Ha evet yapmis fakat ne yaparsa yapsin cam indirmek itmek vs bunlari kimse kimseye yapamaz. O zaman kadinda kirsin doksun evi adamı atsin hadi bakalim kisasa kisas. Siz oyle bir mesaj atiyorsunuz ki adam cami indirdi kadini itti ama o kadin da cok konustu cunku vs gibi bir savunma mekanizmasi gelistirmis gibi yansitiyorsunuz gercekten korkutucu...
Bence çok farklı bi dönem ben dün doktora gittim bişey olmuş mudur bu kadar strese bu adamın beni 2 canlı görmemesi tuhaf o çok seven adam bi anda düşman olduTabi ki oyle ama bir kadinin da en cok sevgi ve saygiyi hak ettigi donem bence.hormonlardan dolayi duygu durumlari malum.
Henüz konuşamadık bakalımEğer devam etmeyi düşünüyorsanız. Bi çift terapistine gitmenizi öneririm.. Sizde ailesi hakkında laf sokmayın tepkisi bu oluyorsa.. Üzüldüğüm çocuk
Neden 10 bilezik taktılar? Talebiniz oldu mu kız tarafı olarak, Yok gerçekten merak ettiğim için soruyorum bazen adet diye böyle şeyler konuşuluyormuş. İstemediyseniz neden 10 tane takarak masraf ettiler borç altına girdiler, şimdi anladığım kadarıyla o borçları ödüyorlar. Çok tuhaf cidden.Adam beni boşasa sevinecek üyeler var
Benim takıldığım nokta da çeyrek değil nasıl aldır der ?Ama işi iyice geyiğe vurdu burdakiler açgözlü şımarık olduk yahu Allah akıl fikir versin emi elimizde yok dediler 10 bilezik taktılar ben sürekli mağduru oynamalarına kızıyorum kimse borçla 10 bilezik takmaz ha illa bişey yapsınlar alsınlar demedim illaki torunlarına bişey alırlar dedim yorumda bulundum...
Ben talep etmedim sayı vermedimNeden 10 bilezik taktılar? Talebiniz oldu mu kız tarafı olarak, Yok gerçekten merak ettiğim için soruyorum bazen adet diye böyle şeyler konuşuluyormuş. İstemediyseniz neden 10 tane takarak masraf ettiler borç altına girdiler, şimdi anladığım kadarıyla o borçları ödüyorlar. Çok tuhaf cidden.
Aileyi diyorsunuz. Kp iyi biriymiş siz ona gereken değeri verin. KV ye de hakettiğini. Siz komple atıyorsunuz.Kayınvalide evine gittiğimde kayınpeder ceviz koydu çantaya yersiniz diye Kadın çantadan geri çıkartı verme der gibi ben utandım o kadın utanmadı..nasıl seversin böyle bi aileyi...Adam biletimizi almak istediğinde sen karışma dedi kocasına saçma ki öyle bi talepte bulunmadık biz alırız deyip geri çevirdik..
Sinir boşanması mı yaşadı eşiniz acaba biraz daha sakin olmaya çalışın en azından eşiniz sakinleşene kadarMerhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum
Zaten eleştirirken annesi konu oldu hep babası değilAileyi diyorsunuz. Kp iyi biriymiş siz ona gereken değeri verin. KV ye de hakettiğini. Siz komple atıyorsunuz.
Ama zamanla eşini de etkiliyor böyle kayınvalidelerAileyi diyorsunuz. Kp iyi biriymiş siz ona gereken değeri verin. KV ye de hakettiğini. Siz komple atıyorsunuz.
evet kayınvalide görgüsüzmüş aynı zamanda.başka?edit kadının yerinde olsam taktığım 10 bileziği söke söke geri alırdımEvlerine götürdüğüm tatlıyı ikram etmeyi bırak bi teşekkür etmedi görgü sıfır
Taktın da düğün borcu ödüyorum demeseydin yahu ne anlamı kaldıevet kayınvalide görgüsüzmüş aynı zamanda.başka?edit kadının yerinde olsam taktığım 10 bileziği söke söke geri alırdım
altınlar piyangodan mı çıktı?gramı kaç para haberiniz var mı?Taktın da düğün borcu ödüyorum demeseydin yahu ne anlamı kaldı
10 tane yapın demedim ki o dönem bu kadar uçuk değildi yaaltınlar piyangodan mı çıktı?gramı kaç para haberiniz var mı?