Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam beni boşasa sevinecek üyeler var
Benim takıldığım nokta da çeyrek değil nasıl aldır der ?Ama işi iyice geyiğe vurdu burdakiler açgözlü şımarık olduk yahu Allah akıl fikir versin emi elimizde yok dediler 10 bilezik taktılar ben sürekli mağduru oynamalarına kızıyorum kimse borçla 10 bilezik takmaz ha illa bişey yapsınlar alsınlar demedim illaki torunlarına bişey alırlar dedim yorumda bulundum...

Kadın çok konuşursa dayağı hakeder diyor burdakiler

Haklı olduğunuz konular var çok fazla eleştirdim ama o da benim ailemi sahiplen içten gelerek anne de gibi baskısı oldu kadın o sıcaklığı ilgiyi vermedi ki ..

Konumuz annesi olmamalı bu dönem anne olmayı bekleyen benim ilgiye ihtiyacım var sen aileme çocuk göstermezsin gibi saçma takıntılara girdi...Onları sevindirme derdine girdi

Kayınvalide evine gittiğimde kayınpeder ceviz koydu çantaya yersiniz diye Kadın çantadan geri çıkartı verme der gibi ben utandım o kadın utanmadı..nasıl seversin böyle bi aileyi...Adam biletimizi almak istediğinde sen karışma dedi kocasına saçma ki öyle bi talepte bulunmadık biz alırız deyip geri çevirdik..

Neden 10 bilezik taktılar? Talebiniz oldu mu kız tarafı olarak, Yok gerçekten merak ettiğim için soruyorum bazen adet diye böyle şeyler konuşuluyormuş. İstemediyseniz neden 10 tane takarak masraf ettiler borç altına girdiler, şimdi anladığım kadarıyla o borçları ödüyorlar. Çok tuhaf cidden.

Ben talep etmedim sayı vermedim

Aileyi diyorsunuz. Kp iyi biriymiş siz ona gereken değeri verin. KV ye de hakettiğini. Siz komple atıyorsunuz.

Sinir boşanması mı yaşadı eşiniz acaba biraz daha sakin olmaya çalışın en azından eşiniz sakinleşene kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…