- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi karanfilla
benim kaynanam kayınbabam hiç olmadı kiTeşekkür ederim güzel destekleriniz için siz eşinizin ailesinden hiç bişey beklemeyin sadece hürmet edin iyi politik gelin olun..ben yapamadım
İnsanlar yaptıkları hatalardan dönmek isteyebilir. Sizde eşinizi bıktırdınız demek ki. Sizin aç gözlülük yapıp, “bir çeyrek takarlar heralde” diye ultimaton vermeniz adamın gösterdiği şiddeti baskıladı.40 yaşındaki adamın bebeğini aldırmak İstemesine kimse takılmamış çeyrekte çeyrek...
sebep? Kardeşiniz Ali Kıran baş kesen mi? Herkes heryerde yaşar. Sizinle boşanması o şehri terk etmesini zorunlu kılmıyor.Sadece annem detayları biliyor Kardeşim duysa onu bu şehirde yaşatmaz
Cevabım olupta beklemeyenlerebenim kaynanam kayınbabam hiç olmadı ki
Benim kayınbaba yanımda kaynana da memlekette. Boşanmışlar. Kaynana 2 koca eskitti üstüne.benim kaynanam kayınbabam hiç olmadı ki
ben niye takılayım yahuu var çeyreklerim çok şükür.çeyrek yüzünden kavga çıkaran sizsiniz.bebeğime hiçbir görümcem çeyrek takmadı ne yapsaydımmm nerede benim çeyreklerimmm diye olay mı çıkarsaydımm?Çeyreğim çok Tutku olacak bi durum yok çeyreğe takılan sizsiniz
Kocamın bu tarz blofleri oldu gereksiz yere kardeşim daha önce boşanmamı istedi diye kardeşime düşman oldu herkesin bi sabrı varİnsanlar yaptıkları hatalardan dönmek isteyebilir. Sizde eşinizi bıktırdınız demek ki. Sizin aç gözlülük yapıp, “bir çeyrek takarlar heralde” diye ultimaton vermeniz adamın gösterdiği şiddeti baskıladı.
sebep? Kardeşiniz Ali Kıran baş kesen mi? Herkes heryerde yaşar. Sizinle boşanması o şehri terk etmesini zorunlu kılmıyor.
İyi sen kötü eleştirilere cevap ver. Benim yorumuma bunu dedin ise Allah eşine sabır versin. Yazık egonuz yüksek galibaTeşekkür ederim güzel destekleriniz için siz eşinizin ailesinden hiç bişey beklemeyin sadece hürmet edin iyi politik gelin olun..ben yapamadım
Ben yorumda bulundum kavga çıkarmadımben niye takılayım yahuu var çeyreklerim çok şükür.çeyrek yüzünden kavga çıkaran sizsiniz.bebeğime hiçbir görümcem çeyrek takmadı ne yapsaydımmm nerede benim çeyreklerimmm diye olay mı çıkarsaydımm?
Katip senin kaynana da hızlı heraldeBenim kayınbaba yanımda kaynana da memlekette. Boşanmışlar. Kaynana 2 koca eskitti üstüne.
Kardeşin neden gereksiz yere boşanmanızı istedi. Normal mısınız.Kocamın bu tarz blofleri oldu gereksiz yere kardeşim daha önce boşanmamı istedi diye kardeşime düşman oldu herkesin bi sabrı var
Şimdi de adam boşanmak istiyor,mesele kalmamış.Kocamın bu tarz blofleri oldu gereksiz yere kardeşim daha önce boşanmamı istedi diye kardeşime düşman oldu herkesin bi sabrı var
benimle oturuyor dedi ya.katiple kader arkadaşıyızzzKatip senin kaynana da hızlı heraldekayınpeder evlenmiş mi sonradan.
Yok yok boyle boyle yorumlar yapmayın sonra ne hikmetse ters yorumları açıklaması iyi yorumları tersliyor ben anlamadım yaİnsanlar yaptıkları hatalardan dönmek isteyebilir. Sizde eşinizi bıktırdınız demek ki. Sizin aç gözlülük yapıp, “bir çeyrek takarlar heralde” diye ultimaton vermeniz adamın gösterdiği şiddeti baskıladı.
sebep? Kardeşiniz Ali Kıran baş kesen mi? Herkes heryerde yaşar. Sizinle boşanması o şehri terk etmesini zorunlu kılmıyor.
Evet, ama ondan da boşanmış.Katip senin kaynana da hızlı heraldekayınpeder evlenmiş mi sonradan.
Ceycey senin annen yanında. Dişli olan sensin. Erkekler kaynanayla pek yaşamaz. Senin koca cennetlikbenimle oturuyor dedi ya.katiple kader arkadaşıyızzz
kaynanan da aynı benim baba.duble kader arkadaşıyızzzEvet, ama ondan da boşanmış.
Şımarıkça değil de bulmuşda bunuyorKocanızın tepkisi olmamış ama eş ailesi sizi nasıl yalnız bırakmış ki? Gerçekten daha ne yapacaklardı düğün borcunuzu ödüyorlarmış zaten. Geçim ne kadar farkında mısınız? Kendi hayatımdan örnek vermek istemiyorum ama biraz kendinizi dizginleyin. Öyle eş ailesi her şeyi yüklense siz nasıl aile olacaksınız. Tavrınız şımarıkça.
Cidden..kaynanan da aynı benim baba.duble kader arkadaşıyızzz
Aynen bende öyle diyorum.Şimdi de adam boşanmak istiyor,mesele kalmamış.