Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

karanfilla

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
467
-439
Merhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum

Anlaşılan eşinizi çok boğmuşsunuz adam da sinir krizi geçirmiş.
Sizi itip kalkması ilk defa mı oldu ? Merak ettim.
Sinirli olduğu içinde boşanalım demiş olabilir.
Ama sizi itip kakması sağı solu kırması gözümü korkutmadı değil.

Son düzenleme:
adam anasına gerek yok demiş.
bir çeyrek takarlar diye söylemenin manası yokmuş.
eşinizle mi evlisiniz kv nizlemi?
yok ilgisizlerdi yok takı taksınlar..
eşinizin hatası ise çocuk gibi sizi annenize şikayete gitmesi.
koskoca insanlarsınız anneniz aranızı düzeltmek için sizde kalmak zorunda olmamalı yetişkin insanlar gibi oturun konuşun.

10.haftadan sonra zaten bebeği aldıramazsınız. Ayrıca önceki konularınızı bilmiyorum ama çok densizce konuşmuşsunuz; "bi çeyrek takarlar en azından" nedir yaa, ne kadar garipsiniz

Eşinizin yaptığı çok yanlış hamileyken şiddet uygulamış size itmek cam indirmek ne demek üstelik 40 yaşında kocaman insan evlilik yaşla değil olgunlukla ilgili bir durum demek ki.sizinde hatalarınız olmuş sürekli ailesi ile laf sokmak gibi tabiki bunun karşılığı şiddet olmamalıydı asla savunulur bir tarafı yok .ama bana kalırsa ayrılmak en doğrusu böyle bir adamdan kaldı ki iki tarafta da hata var

Çeyrek ha takmışlar ha takmamışlar ne olacak ki? Siz konuyu uzatmışsınız . Adam ailesine yük olmak istememiş ben olsam bende istemezdim. Aynısını sizin ailenize yaptığını düşünün. Sizi itip kalkması, cam kırması hiç normal değil. Anneniz sizi alıp götüreceği yerde aranızı yapmaya uğraşması da bı değişik. Anlamadım vallaha.

Evleneli 1 yıl olmuş, bebek için biraz daha bekleseydiniz keşke. Belli ki ilişkiniz oturmamış. Evlenmişsin bitmiş gitmiş sonradan yapılan düğünlere asla anlam veremiyorum. Düğün masrafını eşinin ailesi karşıladıysa zor durumda olmaları muhtemel. Bir çeyrek taksa ne olur takmasa ne olur. Eşinin ailesinden ne gibi bir ilgi bekliyorsun yani kucağına alıp pışpışlasınlar mı.?

Neyse hadi bir çeyrek takarlar canım dedin, adamın çıldırması camı çerçeveyi bebeği aldırmak istemesi annene babana şikayete gitmesi Tövbe yarabbim.

Ailen de sen kızımıza böyle nasıl davranırsın ne halin varsa gör getir kızımızı yanımıza demek yerine sizin yanınıza geliyor aman dövmesin diye bekçiliğe.... Siz de bebeğimi aldırmak ne kelime demiyor, kafam karışık iması çiziyorsunuz.

Bence bu konuda en masum ve sorunsuz kişi bebek. Yazık ya yavruya, bahtsızım. Ne yaparsanız yapın bebeği rahat bırakın.

Son düzenleme:
En azindan bi ceyrek takarlar ne demek ya? 33 yasindasiniz ve esinizin ailesiyle ilgili boyle bir cumle kurma haddini kendinizde buluyorsunuz

Bir ceyrege degdi mi simdi. Yabanci mi simdi takmazsa sonra fazlasini yapar yapmasa bile alacaklisimisiniz sart mi , dugun borcunu siz bilmiyor musunuz da usteliyorsunuz. Kendinizde diyorsunuz sehir disinda ama surekli laf sokuyordum diye. Esiniz sinir krizi gecirmis itip kakmasini hakli bulmuyorum ama bile isteye adami delirtmissiniz siz degismeden evliliginiz degismez kendi kendinize yapmissiniz

Sorunu başlatan siz arşa çıkaran eşiniz olmuş,
Evde kimse yetkişkin gibi davranmıyor.
Şiddet eğilimli olması bence boşanmak için yeterli. Adamdan önce siz bunu düşünmelisiniz.
Öte yandan bilin suçsuzken suçlu olmuş adam.
Evinizde o kadar mutluydunuz ne diye ailesine bilenip bilenip kendi ailenizi yıkma peşine düşüyorsunuz?
Canınız sıkılıyor muhtemelen yada içiniz fena.
Sizde bu fitne, eşinizde şiddet eğilimi varken boşanmak garanti. Bugün değilse yarın, 1 ay, 1 sene, 10 sene...
Çocuk meselesini ona göre değerlendirin.

Ailesi sorun demişsiniz de baya baya kocanız ve siz ciddi problemlisiniz.

Adamlar sizin düğün borcunuzu ödüyor sizin yerinize siz kalkıp çeyrek taksın diyorsunuz bu nasıl yüzsüzlük yahu? Adamın sizi hamile halinizle itip kakması ve annesine çocuk gibi şikayet etmesi dışındaki patlaması gayet normal. Adamın ailesi ilgisiz sorunlu diyorsunda dön kendine bak sorunluyu görcende ne gibi daha ilgi beklerdin? Sizin ödemeniz gerekenleri öderken daha napacaklardı? Dünyayı mı önüne serip etrafında pervane olmalıydılar? Sürekli laf sokarsan kavga çıkarırsan adamın boşanmak istemedi normal hoş şiddet gösteren adamdan da senin boşanmak istemen gerek

Son düzenleme:
Eşinizin yaptığı şiddeti kesinlikle kabul etmemekle bitlikte sizin gibi bir insanla bende ömür geçirmek istemezdim kusura bakmayın. Eşiniz düğün borcu ödüyorlar dediğine göre düğününüze maddi olarak katkıda bulunmuşlar demekki. Kocaman 30 yaş üstü insanlarsınız, evlendiyseniz bunun sorumluluğunu alacak düğününüzü yapmayı, evinizi kurmayo, çocuk yaptıysanız maddi olarak bakmayı bileceksiniz. Ama siz daha bir yıllık evlilikte eşinizi resmen bıktırmışsınız anladığım kadarı ile eşinizin ailesine yönelik maddi konularda dırdır ederek. Daha çocuğun doğmasına aylar varken çocuğa kayınvalidenizin takacağı altın yüzünden dırdır etmek nedir. Cidden ömür törpüsüsünüz kusura bakmayın.
Ayrıca size şiddet uygulayan ve boşanmak isteyen adamla evli kalmaktaki ısrarınız dikkate alınca sizde hatanızın farkındasınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…