hamileyim çalışıyorum , eşim çalışmıyor , boşanmalı mıyım? çok endişeliyim...

Eşinizin calismak istememesinin altinda psikolojik sebepler de olabilir. Ama sizi hamile halinizle calistirip evde oturmasi cok yanlis. Sizi evde oturtup kendisi size destek olmaliyken..

İş bulması için 15 gün ver.
15 gün içinde iş bulmazsan bu evden gidicem. Hamile halimle çalışıp bir de ev işlerini hallediyorum artık bıktım de.
Şimdiye kadar dememen hata.
Adam günde 50 tl harcıyorsa sana hiç acımıyor demektir. Böyle birine sevgi duysan ne olur çocuğunun babası olsa ne olur?

bir değil iki değil BİN defa konuştum. geceleri uyuyamıyorum gelecek endişesinden. ama olmuyor da olmuyor.

Eşinizin calismak istememesinin altinda psikolojik sebepler de olabilir. Ama sizi hamile halinizle calistirip evde oturmasi cok yanlis. Sizi evde oturtup kendisi size destek olmaliyken..
kaç defa psikiyatriste gidelim dedim ben deli değilim diyor mümkün değil götürmek.

Eşiniz tuhaf ama siz de ne bileyim pek normal davranmamışsınız ki. Hala harçlık vermeniz, tüm masrafları üstlenmeniz, üstüne ev işi sorumluluğunu kesin bir şekilde ona vermemeniz vs hiç biri normal şeyler değil ki. Hele hele bırakırsam ne yapar demeniz beni benden aldı yani. Çok mu aşırı yakışıklı, çok mu aşıksınız anlamadım ki. David Beckham olsa bedava beslemem.

ya aynen gir mc donalds a , ya da herhangi bir yere ama kabul etmiyor.
mesleğim yok diyor.
günler geçip gidiyor.
günlük 50 tl en az harcıyor
mesleğim yok ne demek bu kadar çalışan insanın mesleğimi var, çalışmazsa meslek te edinemez zaten... mesleği sadece diploma vermiyor çalışmak çabalamak azmetmek gerekiyor... ben 19 yaşımda beri çalışıyorum ve 13 senelik muhasebeciyim üniversiteyide dışardan okudum... bu günlere gelebilmek için çektiğim sıkıntı stresi bir ben bilirim... kesin dille konuş sen onun hammalı değilsin o nasıl bir dunya, gerekirse boşan bu nedir...

ben de artık dayanamıyorum diyorum geceleri sıfır uyku o fosur fosur uyurken. bin defa konuştum bir yere varmıyor.
ben işten sonra akşamları eve gidiyorum. ve sadece bebek iy olsun diye dinlemeye çalışıyorum o hala telefon ve televizyonla ilgileniyor.
ayrılmak istiyorum deyince ben sensiz yapamam canıma kıyarım diyor beni korkutuyor.

eşiniz olacak kişi sizi ve bebebğinizi önemsiyor mu ? içinizde bunu bir muhasebeleştirin derim . eşiniz sizin paranızı yemeye alışmış asla çalışmaz çalışma hevesi yok üstelik ev işinde de yardımcı olmuyor yazınızdan öyle anladım hç düşünmezdim sanırım çünkü gidişat belli

bir değil iki değil BİN defa konuştum. geceleri uyuyamıyorum gelecek endişesinden. ama olmuyor da olmuyor.
Konusmayacaksiniz önüne bezi koyacaksınız hadi bakalım ortalığı sil onune malzemeleri koyacaksınız hadi bunları pişir. Yapmadı mı çocuk gibi cezalandirin gerekirse. Artık sözlü uyarıyı aşmış. Ev işini tamamen yuklenecekse bir kadinin yaptığı gibi erkek çalışmayabilir. Nasıl ki kadınlar da ben calismayacagim diyebiliyorsa. Ama biz evde iş beklemiyoruz onlardan. Aynı şey eşiniz için de geçerli. Eğer dışarda çalışmayacaksan evin her sorumluluğu üzerinde diyeceksiniz. Yok yola gelmezse elin himbilinin cefasini cekmeyin.

Benim de çok yakından tanıdığım böyle bir aile vardı.Kadın asgari ücrete çalışıyor, adam evde yatıyordu, ama bir fark vardı. Adamın ailesi sonuna kadar destek oluyordu geçimlerine, kira, mutfak ihtiyaç harçlık ve fatura her şeyi ödüyorlardı. Buna rağmen kadın 7 yıl dayanabildi, hamile kaldığında adama yalvarıyordu "ne iş olursa yap, yeter ki çalış " diye "çocuğumuz oluyor, ona baban ne iş yapıyor diyecekler, saygınlığım zedeleniyor" diye ama adam çalışmadı.
öyle bir olay ki, mahallede bile x abi demiyorlardı adama y ablanın kocası derlerdi. dediğim gibi kadın 7 yıl dayanabildi, cebinden ekstra masraf çıkmamasına rağmen.
zaten mesele sadece para değil ki, kim çalışmayan evde hiç bir şey yapmadan yatan adama saygı duyabilir ki, hele bir de bu durumu düzeltmek için hiç bir çabası yoksa tam bir asalak ...
dışarıda 50 60 yaşındaki teyze ve amcalar bile ekmeğinin peşinde koştururken, birinin sırtından geçinip gitmek son derece zalimce.
bugün olmasa bile ileri tarihte bu erkeğe yönelik olarak sevginiz de saygınız da azalacaktır. ve böyle bir adamın karısı olmak katlanılmaz bir durum olacaktır

aynı şeyleri ben de ona söylüyorum sadece diploma ile mi meslek oluyo? kim kendi okuduğu mesleği yapıyor?etrafımdaki
insanlardan da örnek veriyorum. bari bir mağazaya gir diyorum istemiyorum diyor. bir işe girdi 1 hafta sonra işten çıkarıldı çünkü orada da çok pasif kalmı. birşey söyleyince deli gibi ağlıyor canıma kıyıcam diyor.

Aman adam tenezzül edip bir tarafını kaldırmıyor da intihar mı edecek. Klasik laflar. Madem sizsiz yapamaz çaba gösterecek. Merak etmeyin böylesi sinek isirsa dünyayı ayağa kaldırır. Canları pek kıymetlidir.

Hiçbir halt yiyemez blöf değil gerçekten kararlı olduğunuzu görsün ama sanmıyorum sizde ben o cesareti göremedim ayda on bin kzanmıyosanız bebekten sonra sonunuz erenköy olabilir söylemesi bizden yapması sizden. İlla boşanmak şart değil çekin gidin ailenize şart koyun hala yapmıyorsa zaten sizi sevmiyor demektir

Hangisi kolayına geliyorsa onu yap.
Canına kıymak veya iş bulmak.
Tüm gün tv telefondasın bıktım.
Son 15 günlük sabrım var. Ya iş bulursun -market olur fabrika olur- ya da ben yokum de. Merak etme tüm gün yayılıp keyif yapan insan canına kıyamaz. Blöf yapıyor sende yeme bi zahmet.

Canına kıymaya kalmaz açlıktan ölür zavallı,besle evin bir köşesinde yazık,sen ciddimisin

zaten sevgim de saygım da azaldı artık sarılmasına bile tahammülüm yok. aşırı gerginim ona karşı.
sabırla anlatmaya çalışıyorum ama hiçbirşey olmuyor.

zaten sevgim de saygım da azaldı artık sarılmasına bile tahammülüm yok. aşırı gerginim ona karşı.
sabırla anlatmaya çalışıyorum ama hiçbirşey olmuyor.
Hala anlatıyorum diyorsunuz vallahi baygınlık geçireceğim
Anlatma konuşma aşamasını çoktan geçmişsiniz, atağa geçmeniz gereken aşamadasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…