- Konu Sahibi selincanoz82
-
Günlük 50 liraya ne alıyor sigara 10 lira olsa hergün 40 liralık yemek mi yiyor dışarıdan siz 50 liraya haftalık pazar alışverişinizi yaparsınız.merhaba,
konuyu çok uzatmak istemiyorum.
hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.
eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.
mesleğim yok diyor.
evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta
sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.
gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.
benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.
sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme
herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum
demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.
bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.
bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,
madem evde oturacak çocuğa o baksın
33 yaşında evlenene kadar hep ailesi ile beraber yaşamış.
ne fatura ödemiş ne birşey.
benim en çok üzüldüğüm hergün sabah erkenden bu halimle servise koştuğumu görüyor bir gidip de mc donalds
da çalışayım demiyor.
mesleğim yok diyor.ama bir yerden başlamazsa nasıl olacak ben onu anlamıyorum.
hep sabırlı davrandım ama sonunda sabrım tükendi benim de.
e bi şekilde sorumluluk verilmesi lazımÖyle bir adama cocuk teslim edilmez ki. Yani cok sorumluluk duygusu isteyen bir görev. O "adamda" o duygu hic yok ki
Evde yatarken bi tane muhasebe programi ogrenememis mi ?evlendiğimizde çalışıyordu 2 ay sonra bıraktı.
evde yatıyor, cep telefonu , televizyon gün geçiriyor. en az 50 tl harcıyor sigara ve yemek
Hiç zannetmiyorum normal sanacağını. Artık evdekinden başka erkek/baba görmeyen bilmeyen nesil kalmadı.Aynen, kız çocuk da böyle bir erkeği normal zannedip, ileride böyle bir erkekle evlenebilir.
yakında başka birileriylede konuşur erkk dediğin gider taş taşır evine ekmek getirir biraz evi geçndirmeyin doktora gittim o bu şu masraflar oldu iki faturayı ödemeyin elektriği kapasınlar görürüm onu kaynanaya dert yanın yetmiyor doktor masrafım çok işte bulamıyorevlendiğimizde çalışıyordu 2 ay sonra bıraktı.
evde yatıyor, cep telefonu , televizyon gün geçiriyor. en az 50 tl harcıyor sigara ve yemek
e bi şekilde sorumluluk verilmesi lazım
böyle evde otur ye iç yat derken bi sorumluluk almak zorunda kalmamış adam
Ay Allah korusan ya...ama hakketen, hani normal yedirip uyutsa bile bütün gün fosur fosur sigara içen, elinden telefon düşmeyen adama bebek mi emanet edilir?Ama "deneme objesi" cocuk olamaz. Devamli vakalar duyuyoruz babalar bebeklere bakamiyorlar ve sonrasi bebek icin ya hastane yada ölüm ile sonuclaniyor. Beceriksiz bir insan ise hersey mümkün. Burda daha gecen birisi bebegini onu cep telefonda oynarken rahatsiz ediyor diye hastanelik etti. Bebek öldü sonunda. Ben bu riski sahsen göze almam
Bu soruyu sormk için sanki geç gibi.annenlere taşın ve eşin işe girmeden gelme naçizane önerimmerhaba,
konuyu çok uzatmak istemiyorum.
hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.
eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.
mesleğim yok diyor.
evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta
sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.
gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.
benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.
sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme
herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum
demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.
bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.
bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,
yuhhhhevlendiğimizde çalışıyordu 2 ay sonra bıraktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?