- Konu Sahibi selincanoz82
-
maaş kartınızı niye veriyorsunuz ya ne münasebet...biliyor musunuz maaş kartım onda ben 5 parasız işe gidip geliyorum.
o da 12 tl'ye sigara alıyor.
25 tl civarı dışardan yemek söylüyor.
bir de eve su mu öte beri alıyor 50 tl yaklaşık hergün kesin gidiyor.
o zaman çalışıyordu 5:30 da her sabah işe gidiyordu.Anasını babasını bilmem de siz flört ederken hiç mi farketmediniz adamın tembelliğini?
çünkü ne kadar vereyim ki günlük 5 parasız mı bırakayımmaaş kartınızı niye veriyorsunuz ya ne münasebet...
Siz şaka mısınız yabiliyor musunuz maaş kartım onda ben 5 parasız işe gidip geliyorum.
Yok onu 5 parasız bırakmayın, malum kendisi k.çını kaldırıp yemek yapamıyor kendineçünkü ne kadar vereyim ki günlük 5 parasız mı bırakayım
evin kapısından ayrılmaz.ailesi ile arası çok kötü nereye gidecekayy kıysın yaa içim şişti... kendini öldürecekmiş hıhh bende yedim yani... o bencillikteki adamda kendini öldürecek toto varmıdır sizce... hiç bir halt edemez... evden kov iş bulup bir ay çalışmadan ewe gelme deee, çok ciddiyim kuzum yazık sana o karnındaki sabiye...
tabiki beş parasız bırakacaksın... beş parasız kalmayı siz değil o düşünecek... siz alıştırmışsınız böylemi düzelecek bu adam. zaten bir maaş kartı var çalışmasına ne gerek varki.çünkü ne kadar vereyim ki günlük 5 parasız mı bırakayım
canım sanane nereye giderse gitsin.evin kapısından ayrılmaz.ailesi ile arası çok kötü nereye gidecek
Adam yıllarca çalışmış,sizle evlenince mi işi bırakmış yani?o zaman çalışıyordu 5:30 da her sabah işe gidiyordu.
deneyeceğim.Allah ım bana yardım et.canım sanane nereye giderse gitsin.
o sana acıyor mu ki sen ona acıyacaksın
çünkü ne kadar vereyim ki günlük 5 parasız mı bırakayım
Siz hamile halinizle çalışıp onu mu bekliyorsunuz peki onun sıfatı ne erkek olarak ne yapıyor evde yatıyor o zaman bence evde yatan bir erkeğe ihtiyacınız yok söyleyin ya adam gibi çalışsın yada ayrılın o sizi düşünmüyor sizde onu düşünmeyin sinir oluyorum böyle erkeklere erkeğin görevi çalışıp evini geçindirmek tır kadın da bana göre çalışmalı güzel bir işi varsa isterse çalışmalı erkek çalışmak ZORUNDA.merhaba,
konuyu çok uzatmak istemiyorum.
hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.
eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.
mesleğim yok diyor.
evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta
sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.
gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.
benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.
sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme
herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum
demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.
bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.
bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,
aynen çok naiftir hep yanımdadır ama o kadar. ben de deli gibi para kazansın demiyorum. bir işe girsin asgari ücret aslın
bari kirayı ödesin.
çabaladığı göreyim yeter.
arada yerleri siliyor o kadaro da çok nadir.
süper fikir!!!!bak ilk iş napıyorsun biliyor musun.
bankayı arayıp kartını kaybettiğini yeni kart çıkarmak istediğini söylüyorsun adreste işyerini veriyorsun
ayrılmak istiyorum deyince ben sensiz yapamam canıma kıyarım diyor beni korkutuyor
biliyor musunuz maaş kartım onda ben 5 parasız işe gidip geliyorum.
evet ben de az salak değilim., orası kesin!Adamın eline maaş kartını verip "bin kere iş bul dedim" diyorsunuz
Adamın elinde bedavadan gelen para var
Bu yüzden de boşanmak istemiyor sizi tehdit ediyor
Şu yazdıklarınızı 3. bir gözle okumanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?