- 21 Ocak 2018
- 65
- 19
- 3
- 42
- Konu Sahibi selincanoz82
-
evlendiğimizde çalışıyordu 2 ay sonra bıraktı.Hep mi böyleydi?
Başından beri çalışmıyor muydu?
Evde ne yapıyor peki?
Tembel tembel yatıyor mu?
ilk evlendiğimizde çalışıyordu sonra bıraktı ben daha önce dış gebelik ameliyatı geçirmiştim ve dr ancak tüp bebekle hamile kalırsın demişti ama oldu .Bebekten önce çalışıyor muydu? Çalışmıyordu ise bu adama güvenip nasıl bebek sahibi oldunuz. Size yazık değil mi hamile halinizle çalışıyorsunuz bütün stresi çekiyorsunuz.
evlenmeden önce ben tek başıma yaşıyordum ve tüm eşyalarım vardı o hiçbirşey almak zorunda kalmadıEvlenmeden önce çalışma hayatı var mıydı ve evinizin eşyalarını nasıl aldınız?
Durumunuz umutsuz gözüküyor eşiniz çalışmaktan gocunuyor
evlendiğimizde çalışıyordu 2 ay sonra bıraktı.
evde yatıyor, cep telefonu , televizyon gün geçiriyor. en az 50 tl harcıyor sigara ve yemek
evde yatıyor, cep telefonu , televizyon gün geçiriyor. en az 50 tl harcıyor sigara ve yemek
işin kötüsü ailesi tek kuruş yarım etmiyor. ne de olsa ben uğraşıyorum herkes rahatMaalesef deismez esin.cevremde var boyle calismayi sevmeyen erkek.ama aileleri yardim ediyo o sekilde geciniyolar.butun hayatin yukunu sen goguslicek gibi duruyosun.yapabilirim diosan devam et.ben aslaa yapamazdim.evde oturan erkekten nefret ederim.yarin bi gun doguracaksin kim bakacak eve.bunlarida iyice dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?