- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
- Konu Sahibi selincanoz82
-
Kaç yaşında merak ettim hiç sorumluluk almamış mı bu yaşa kadar. Garip geldi nedense. Nasıl ben erkek adamım diye geziniyor acaba.ilk evlendiğimizde çalışıyordu sonra bıraktı ben daha önce dış gebelik ameliyatı geçirmiştim ve dr ancak tüp bebekle hamile kalırsın demişti ama oldu .
aynen çok naiftir hep yanımdadır ama o kadar. ben de deli gibi para kazansın demiyorum. bir işe girsin asgari ücret aslınPeki normalde iyi biri dediğiniz nedir?
Hangi kısmı iyi mesela?
Dövmez, sövmez, iyi bir arkadaştır mı?
Dışarıda çalışmayıp ev işlerini yapsa inanın yorumum bu olmazdı.
Ama bu düpedüz karısının üzerinden geçinme.
Asalak gibi yaşama oluyor.
İnsan hiç değilse evin yükünü üzerine alır.
33 yaşında evlenene kadar hep ailesi ile beraber yaşamış.Kaç yaşında merak ettim hiç sorumluluk almamış mı bu yaşa kadar. Garip geldi nedense. Nasıl ben erkek adamım diye geziniyor acaba.
aynen çok naiftir hep yanımdadır ama o kadar. ben de deli gibi para kazansın demiyorum. bir işe girsin asgari ücret aslın
bari kirayı ödesin.
çabaladığı göreyim yeter.
arada yerleri siliyor o kadaro da çok nadir.
ben hep iş bulur diye bekledim ama hiç oralı değil. o kadar rahat ki.Siz fedakar kadin olayını cok yanlış anlamışsınız.adam resmen sömürüyor.
ya aynen gir mc donalds a , ya da herhangi bir yere ama kabul etmiyor.Vasıfım yok diyorsa bir fabrikaya işçi olarak girsin. En az 1700 tl maaş alacak.
Günlük mü 50 tl masraf yapıyor bir de bu adam size? Kaç aydır yatıyor? Hiç mi utanma olmaz bir insanda?
Yapacağınız belli iste.hemen boşanın demiyorum.ailenizin yanına taşının is bulsun çalışsın bir iki ay da bekleyin burnu sürtsün.ben hep iş bulur diye bekledim ama hiç oralı değil. o kadar rahat ki.
hamile değilken bu kadar batmıyordu ama ben hamileyken onun yatması beni delirtiyor.
evlenmeden önce ben tek başıma yaşıyordum ve tüm eşyalarım vardı o hiçbirşey almak zorunda kalmadı
Yanlış bir evlilik yapmışsınız maalesef.ya aynen gir mc donalds a , ya da herhangi bir yere ama kabul etmiyor.
mesleğim yok diyor.
günler geçip gidiyor.
günlük 50 tl en az harcıyor
Anladım canım valla o zaman diyeceğim ki eşin o zaman evde bütün ev işleri temizlikle ilgilensin sen çalış. Öylede olmaz ki ama.. Bu çocuk doğduğunda kim bakacak o zaman eşin mi emzircek bakacak sen çalışırken. İki ucu kötü değnek bu. Oturup konuşabiliyor musunuz bu konu hakkında? Belkide kendini işe girme mecburiyetinde görmüyordur sen herşeye koşuyorsun diye. Dünya bu ne olacağı belli olmaz ki. Oldu ki çalışamadın evi nasıl geçindirecek. Allah sabır versin.33 yaşında evlenene kadar hep ailesi ile beraber yaşamış.
ne fatura ödemiş ne birşey.
benim en çok üzüldüğüm hergün sabah erkenden bu halimle servise koştuğumu görüyor bir gidip de mc donalds
da çalışayım demiyor.
mesleğim yok diyor.ama bir yerden başlamazsa nasıl olacak ben onu anlamıyorum.
hep sabırlı davrandım ama sonunda sabrım tükendi benim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?