- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
- Konu Sahibi selincanoz82
-
Bizden daha ziyade destek almak için açmış bu konuyu sanırım. Yaglayalim ballayalim "aman sen ne fedakar bir essin benzeri görülmemiş bir incisin" diyerek gazını almamızı istiyordu zannederim. Bilemiyorum konu gerçekliği konusunda bir şey demeyeceğim ama benim sinir uçlarımla oynuyor ellerim kaşınıyor ters bir şey yazmamak için kendimi zor tutuyorum.Onun canına tak dememiş,ya da burada eğleniyor,yoksa öyle bir dellenir ki,burada konu açmayı bırak,adamı işteböyle tuttuğu gibi çöpe bırakır
Aglamayin kiyamam.. Ben cok üzüldüm size.. Anne babalar bile evlatlarina sizin esinize yaptiginizin onda birini yapmiyor.. Belli ki sürekli vicdaniniza yenik düsüyorsunuz.. Siz onu bir erkek gibi degil yardima muhtac bir insan gibi seviyorsunuz bu cok açık.. Cünkü kimse böyle bir adama aşık olamaz.. Ama inanin zerresini hak etmiyor.. Ne demek iş bilmemek ne demek tecrübesizlik? Hepimiz dogustan ögrenmiyoruz ki para kazanmayi? Sizi sömürdükce sömürüyor.. Buna izin vermeyin daha fazla.. Diyorum ya simdi degilse bile cocugunuzdan esirgediklerini gördükce nefret edersiniz zaten..esas siz ne kadar ince bir insansınız , şuan iş yerindeyim ve ağladım yorumunuza çok teşekkür ederim.
biliyorum salaklık gibi görünüyor ama ben hayatımda kimseyi üzmeyip kırmadım.yıllarca çocuk esirgeme kurumunda gönüllü olarak çalıştım haftasonları değil bir insana hiçbir canlıya kıyamam.
ama işte fazlası salaklık oluyor sanırım.
tekrar çok teşekkür ederim güzel ve ince yorumunuz için.
ben çektiğim zorluktan bahsdiyorum , ne fedakarım mı dedim.Bizden daha ziyade destek almak için açmış bu konuyu sanırım. Yaglayalim ballayalim "aman sen ne fedakar bir essin benzeri görülmemiş bir incisin" diyerek gazını almamızı istiyordu zannederim. Bilemiyorum konu gerçekliği konusunda bir şey demeyeceğim ama benim sinir uçlarımla oynuyor ellerim kaşınıyor ters bir şey yazmamak için kendimi zor tutuyorum.
O sizi düşünüyor mu? Ekmek elden su gölden ne âlâ memleket. Bırakır mı hiç sizi yağlı kapı bulmuşeşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
çekmek zorunda olmadığını söylüyoruz bizde... yorumları dinlemiyorsun ki hala 5 kuruşta mı vermeyeyim diyorsun... adamı bırakıp yurt dışınamı kaçsam diye düşünen biri için 5 kuruşta vermemek zor olmasa gerek.ben çektiğim zorluktan bahsdiyorum , ne fedakarım mı dedim.
Neden hiçbir öneriye bunu uygulayabilirim aslında düşüncesiyle yaklaşmıyorsunuz? Her öneriyle bahaneyle geliyorsunuz. Demek ki sadece içinizi döküp destek almak için geldiniz. Evet siz fedakarim demediniz. Ama bizden bunu dememizi bekliyorsunuz.ben çektiğim zorluktan bahsdiyorum , ne fedakarım mı dedim.
Soruyorsun ya,5 kuruş bile vermeyeyimmi diye,5 kuruşu verin ziyanı yok, yazı tura oynar,boş durmaktan iyidirben çektiğim zorluktan bahsdiyorum , ne fedakarım mı dedim.
aynen öyle acıma hissi daha ağır basıyor. ama acıma acınırsın demişler ki öyle oldu gerçekten de.Aglamayin kiyamam.. Ben cok üzüldüm size.. Anne babalar bile evlatlarina sizin esinize yaptiginizin onda birini yapmiyor.. Belli ki sürekli vicdaniniza yenik düsüyorsunuz.. Siz onu bir erkek gibi degil yardima muhtac bir insan gibi seviyorsunuz bu cok açık.. Cünkü kimse böyle bir adama aşık olamaz.. Ama inanin zerresini hak etmiyor.. Ne demek iş bilmemek ne demek tecrübesizlik? Hepimiz dogustan ögrenmiyoruz ki para kazanmayi? Sizi sömürdükce sömürüyor.. Buna izin vermeyin daha fazla.. Diyorum ya simdi degilse bile cocugunuzdan esirgediklerini gördükce nefret edersiniz zaten..
zaten bir çocuk evlat edinmişsiniz ikinciyi doğurmaya ne gerek vardı..merhaba,
konuyu çok uzatmak istemiyorum.
hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.
eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.
mesleğim yok diyor.
evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta
sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.
gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.
benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.
sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme
herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum
demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.
bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.
bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,
kafam allak bullak oldu bunu anlamak zor olmasa gerek.panik haldeyim kendim için değil bebeğim için.çekmek zorunda olmadığını söylüyoruz bizde... yorumları dinlemiyorsun ki hala 5 kuruşta mı vermeyeyim diyorsun... adamı bırakıp yurt dışınamı kaçsam diye düşünen biri için 5 kuruşta vermemek zor olmasa gerek.
Belli ki boşanmayacaksınız.aynen öyle acıma hissi daha ağır basıyor. ama acıma acınırsın demişler ki öyle oldu gerçekten de.
ya doğum nerde olacak ne kadar ödeyeceğiz bunların hiçbirini düşünmüyor ve konuşmuyor.
merak etme iş bulucam deyip geçiyor.ama asla o gün gelmiyor.
eski çalıştığım bir yerde bir çocuk elektrikçiydi azm etti şuan belki de ülkemizdeki sayılı tasarımcılardandır.
binlerce böyle örnek var ama olmuyor işte.
güzellikle söyledim, delirdiğim zamanlar oldu.
elinden tutup iş görüşemesine de götürdüm hep hüsran.
işe girince iş sahipleri de ondan memnun kalmıyor pasif diyorlar.
yapısı bu adamın.
Tekrar soruyorum, elinde maaş kartı olan adam neden çalışmak zorunda hissetsin kendini?aynen öyle acıma hissi daha ağır basıyor. ama acıma acınırsın demişler ki öyle oldu gerçekten de.
ya doğum nerde olacak ne kadar ödeyeceğiz bunların hiçbirini düşünmüyor ve konuşmuyor.
merak etme iş bulucam deyip geçiyor.ama asla o gün gelmiyor.
eski çalıştığım bir yerde bir çocuk elektrikçiydi azm etti şuan belki de ülkemizdeki sayılı tasarımcılardandır.
binlerce böyle örnek var ama olmuyor işte.
güzellikle söyledim, delirdiğim zamanlar oldu.
elinden tutup iş görüşemesine de götürdüm hep hüsran.
işe girince iş sahipleri de ondan memnun kalmıyor pasif diyorlar.
yapısı bu adamın.
böyle devam etmek istesem sabah sabah işe gelir gelmez bu konuyu açmazdım.Belli ki boşanmayacaksınız.
Devam edin,bize göre sıkıntı yok.
tamam yarın alıcam kartımı sabah işe giderken.Tekrar soruyorum, elinde maaş kartı olan adam neden çalışmak zorunda hissetsin kendini?
ben zaten evlenmeden önce tek yaşıyordum ve dediğiniz şeyleri yapıyordum.Hayatın bunca yükü sırtındayken bir de bu adamı taşımana ne gerek var ? Mutluluk huzur hediyeler boş zaman dinlenme müzik dinleme kitap okuma gezme vb. Şeyler var hayatta. Çocuk olunca bi de onun sorumluluğu binecek omzuna. Napacaksın o zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?