- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.220
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi selincanoz82
-
Rica ederiz.böyle devam etmek istesem sabah sabah işe gelir gelmez bu konuyu açmazdım.
hayatımın hiçbir döneminde kendimi bu kadar yalnız hissetmemiştim.
güvensiz ve çaresiz.
kediler bile doğuracağı zaman güvenli bir yer arıyor.
bir eve giriyor.hamilelik çok değişik bir psikoloji kendimi güvende hissetmiyorum.
evet beni tanımayan insanlara derdimi açtım bu kadar çaresizim işte,olumlu ve olumsuz yorumlar olsa da benim
için önemini bilemezsiniz.herkese teşekkürler.
Lütfen...tamam yarın alıcam kartımı sabah işe giderken.
yarın sabah işe giderken alıcam.Lütfen...
Ama bence bu hareketi evden giderken/gönderirken yapın. Yoksa kavgalar çok daha artacaktır
işin kötüsü ailesi tek kuruş yarım etmiyor. ne de olsa ben uğraşıyorum herkes rahat
ben zaten evlenmeden önce tek yaşıyordum ve dediğiniz şeyleri yapıyordum.
sıkıntıdan herşeyi unuttum. ne huzur ne dinlenmek ne birşey .
sinir harbi hergün hergün.
çok bekledim değişmesi için ama olmadı.
zaten eskisi gibi de hissetmiyorum ona karşı sadece bir acıma o kadar.
Eşiniz iyi yere dükkan açmış. Insanlar hamallık yapıyor, kimin satıyor da yine evinin rızkını karşılıyor. Siz ne akla hizmet bu adamdan hamile kaldınız ki.merhaba,
konuyu çok uzatmak istemiyorum.
hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.
eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.
mesleğim yok diyor.
evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta
sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.
gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.
benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.
sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme
herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum
demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.
bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.
bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,
Ben de cok benzer bir durum yasamistim. Eski nisanlim kötü bir adam degildi. Ama pasifti. Ailesi onu sürekli borca sokuyordu ve onlarin borcunu ödemekten cebinde 5 kurus kalmiyordu. Aç sefil yasiyordu. Bir deri bir kemik geziyordu. Dogal olarak benim icin hic bir sey yapamiyordu. Bir baktim her masrafi ben karsiliyorum. Nişanda erkek tarafi olarak 1 kırık igne alinmadi. Bir gün yine böyle restorandayiz. Yemek yiyoruz(tabi ki her zamanki gibi hesabi ben ödeyecegim). Yüzüne baktim, icimden ben napiyorum dedim. Ailesine rest cekemeyen, ben de artik bir yuva kurucam diyemeyen, ben bu kız icin kılımı kıpırdatmadım deyip yüzüme bakamaması gerekirken benim paramla karsimda karnini doyuruyor. O anda bıcak kesigi gibi sogudum.. Tabiri caizse aydinlandim.. Ayrilinca anladim ki ben ona sadece merhamet etmisim, acımısım, ona asla aşık olmamisim.. Sizin de böyle bir noktaya geleceginize eminim.. Ailesi madem böyle bir adami evlendirmis, basiniza atmis en azindan onlar destek olsunlar...aynen öyle acıma hissi daha ağır basıyor. ama acıma acınırsın demişler ki öyle oldu gerçekten de.
ya doğum nerde olacak ne kadar ödeyeceğiz bunların hiçbirini düşünmüyor ve konuşmuyor.
merak etme iş bulucam deyip geçiyor.ama asla o gün gelmiyor.
eski çalıştığım bir yerde bir çocuk elektrikçiydi azm etti şuan belki de ülkemizdeki sayılı tasarımcılardandır.
binlerce böyle örnek var ama olmuyor işte.
güzellikle söyledim, delirdiğim zamanlar oldu.
elinden tutup iş görüşemesine de götürdüm hep hüsran.
işe girince iş sahipleri de ondan memnun kalmıyor pasif diyorlar.
yapısı bu adamın.
Iyi de bu 50 lirayı nereden buluyor sen mi veriyorsun eline ??evlendiğimizde çalışıyordu 2 ay sonra bıraktı.
evde yatıyor, cep telefonu , televizyon gün geçiriyor. en az 50 tl harcıyor sigara ve yemek
en ufak destekleri yok ,zaten bence böyle olmasının en büyük sebebi de ailesi hiç ama hiç ilgilenmemişler.Ben de cok benzer bir durum yasamistim. Eski nisanlim kötü bir adam degildi. Ama pasifti. Ailesi onu sürekli borca sokuyordu ve onlarin borcunu ödemekten cebinde 5 kurus kalmiyordu. Aç sefil yasiyordu. Bir deri bir kemik geziyordu. Dogal olarak benim icin hic bir sey yapamiyordu. Bir baktim her masrafi ben karsiliyorum. Nişanda erkek tarafi olarak 1 kırık igne alinmadi. Bir gün yine böyle restorandayiz. Yemek yiyoruz(tabi ki her zamanki gibi hesabi ben ödeyecegim). Yüzüne baktim, icimden ben napiyorum dedim. Ailesine rest cekemeyen, ben de artik bir yuva kurucam diyemeyen, ben bu kız icin kılımı kıpırdatmadım deyip yüzüme bakamaması gerekirken benim paramla karsimda karnini doyuruyor. O anda bıcak kesigi gibi sogudum.. Tabiri caizse aydinlandim.. Ayrilinca anladim ki ben ona sadece merhamet etmisim, acımısım, ona asla aşık olmamisim.. Sizin de böyle bir noktaya geleceginize eminim.. Ailesi madem böyle bir adami evlendirmis, basiniza atmis en azindan onlar destek olsunlar...
biliyor musunuz maaş kartım onda ben 5 parasız işe gidip geliyorum.
o da 12 tl'ye sigara alıyor.
25 tl civarı dışardan yemek söylüyor.
bir de eve su mu öte beri alıyor 50 tl yaklaşık hergün kesin gidiyor.
keşke korunsaymissiniz diyorum ama olan olmuş. bari yavrunuzu bu adamla büyütmeyin. aileniz destek mi size? bebeğe bakabilecek biri varsa siz yine çalışırsınızbana babası ne dedi bliyor musunuz ki evlenmeden önce hiç çaktırmadılar.
sen akıllı kızsın bu adamı hizzaya sokarsın diye düşünmüştük ama yanılmışız dedi.
merhaba,
konuyu çok uzatmak istemiyorum.
hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.
eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.
mesleğim yok diyor.
evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta
sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.
gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.
benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.
sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme
herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum
demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.
bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.
bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,
ailem emekli oldu ve artık istanbul da oturmuyorlar.keşke korunsaymissiniz diyorum ama olan olmuş. bari yavrunuzu bu adamla büyütmeyin. aileniz destek mi size? bebeğe bakabilecek biri varsa siz yine çalışırsınız
ve yan gelip yatan birine her gün harçlık vermekten arkasını temizlemekten kurtulursunuz
arada yerleri siliyor o kadar.Bari ev işini ustlensin onu da mi sana bırakıyor
ailesi hiç takmıyor ne onu ne beni hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar.bir kere borç istedi babasından ablası hem ona hem bana mesaj attı , çok kötü bir mesaj.Ben gercekten cok saskinim.. Allah sabir versin dicem de sabretmek zorunda degilsin bence. Keske bastan mantikli davranip boyle bir adamla evlenmeseydin yada en azindan cocuk yapmasaydin o zaman caresini dusunmek daha kolay olurdu.. hayat bu, hersey musterek fakat durumunuz oyle degil.. adam resmen kendini size yaslamis sefa suruyor.. Ailesi yada ailenizin yorumu nedir? Peki dogum zamani sizde calisamayinca ne olacak? Masraflar vs... Gercekten hic aklima yatmadi bu durum boyle yurumez arkadasim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?