- 21 Ocak 2018
- 65
- 19
- 3
- 42
- Konu Sahibi selincanoz82
-
ya ne şakası ben bunu kimse ile paylaşamıyorum aylardır bunu yaşıyorum ve patlama noktasına geldim.o zaman yapacak birşey yok susup çalışmaya devam edeceksin... yaw şaka mısın arkadaşım sen ya...
hem çalışma hem hiç bir iş yapma hem de ayrılırsan canıma kıyarımevet beni terk edersen canıma kıyarım asla senden boşanmam diyor.
Benim gülücüklerimle ne alaka bu yorum?neden yalan söyleyeyim pardon? benim bir erkeğe ihityacım yok. severek evlenmiştim.
yalnız da peki hala idare ederim.
Hıı oldu,kadınlar miskin adam aklayıcısı,ellerinde sihirli değnek varbana babası ne dedi bliyor musunuz ki evlenmeden önce hiç çaktırmadılar.
sen akıllı kızsın bu adamı hizzaya sokarsın diye düşünmüştük ama yanılmışız dedi.
başka para yok ortada çünkü ben işteyken zaten bişey lazım olmuyor.
evde onu 5 parasız mı bırakayım mı?
ya da giderken 10 tl mi vereyim ne yapayım.
zaten günde 1 paket sigara içiyor İÇME dediğim halde sadece o 12 tl zaten,yemek yapmayı da bilmiyor.
maaşım yatmadığı zaman evde malzem olsa da açlıktan ölür bişey yapmaz.
,sonra baş ağrısı krizleri gelir vs. vs....((((((((((
Hıı oldu,kadınlar miskin adam aklayıcısı,ellerinde sihirli değnek var
Adam baya rahatlamıştır amababa resmen üzerinden atmış. olan bu kızcağıza olmuş
Çok merhametlisiniz. Cok fedakarsiniz. Iyi bir anne olacaginiza da hic süphem yok.. Ama görünen o ki esiniz babalık yapabilecek durumda da degil.. Simdi ona acısanız bile, babalik yapmadigi ve cocugunuzu üzdügü zaman mutlaka nefret edeceksiniz.. Kendinizi öyle adamıssınız ki.. Yani sizin hayatinizda o degil de size gercekten deger veren bir adam olsaydi el üstünde tutulurdunuz.. Cünkü gercekten sevilmeyi hak ediyorsunuz.. Buradaki olumsuz yorumlar sizi üzmesin.. İnsanlar esinize olan öfkelerinden bu kadar deliriyorlar.. Size manevi siddet uyguluyor.. Hayatinizdan emeginizden sevginizden calıyor.. Cok cok cok iyi düsünüp, kendiniz ve bebeginiz icin en dogru karari vermelisiniz.. Sadece lütfen sizi düsünmeyen bir adami bu kadar düsünmeyin. Belki yumurta kapiya dayaninca mecburen calisacak? Sokakta yasayamayacagina göre mecburen kendini toparlayacak.. Belki bu sekilde ona kötülük degil iyilik etmis olacaksiniz.. Cünkü hayat böyle gecmez..merhaba,
konuyu çok uzatmak istemiyorum.
hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.
eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.
mesleğim yok diyor.
evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta
sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.
gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.
benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.
sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme
herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum
demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.
bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.
bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,
Ne yapacaklardi oğullarını başlarından atmaları gerekiyordu bulmuşlar garibanı şimdi de gaz veriyorlar sen yaparsın şikayetlenme akıllı kızsın deneyip ters psikoloji yapıyorlar sadece. Konu sahibi kendi kendine monolog halinde sanırım her öneriye ama konuşuyorum anlamıyor modunda. E ne yapalim buradan biz. Eline para vermesin resti çeksin diyoruz hala daha konuşuyorum anlamıyor. Vallaha sınır bastı beni.Hıı oldu,kadınlar miskin adam aklayıcısı,ellerinde sihirli değnek var
5 kuruş bile vermiyeyim mi?Benim gülücüklerimle ne alaka bu yorum?
O değil de, bırakın açlıktan gebersin
Siz bunun annesi misiniz de sahip çıkacaksınız
Eşisiniz, hayat arkadaşısınız
Karnını doyurdu mu diye telaş etmenize gerek yok
O kendini düşünecek. Düşünmeyip sülük gibi yaşamak istiyorsa da ne hali varsa görsün
Böylelerine neden ve nasıl vicdan yapabiliyorsunuz çözemiyorum
Patlama mı,ben kibrit alevi bile göremedim deya ne şakası ben bunu kimse ile paylaşamıyorum aylardır bunu yaşıyorum ve patlama noktasına geldim.
hamile olmasam bu kadar ağrıma gitmezdi ama artık gcüm kalmadı.
şaka değil gerçek!
İyilik ve enayilik arasında çok çok ince bir çizgi vardır bence5 kuruş bile vermiyeyim mi?
Ne söyletmeye çalışıyorsunuz insanlara???5 kuruş bile vermiyeyim mi?
sorun tamamen sende... senin gibi eşim olsa bende çalışmazdım... kartını vermek nedir bunu sen değil o düşünecek.... kartını vermeyeceksin. akşam eve gidince yemek yapmıyor musun? kahvaltılık birşey alınmıyor mu? evde de sular aktığına göre aç susuz kalmaz merak etme.... sigara olayına gelirsekte bir zahmet özel zevklerini nasıl karşılayacağınıda kendi düşünecek sen düşünmeyeceksin... cebinde parası olmayan adam düşünecek... evin kirasınıda yerinde olsam ödemezdim... faturaları ödedim, bebeğimiz için birikim yapmam gerek ihtiyaçlarım var yetmiyor para kirayı denkleştiremedim diyeceksin. erkek adam gider bulur parayı sen mi düşüneceksin ya böylemi saçmalık mı olur...ya ne şakası ben bunu kimse ile paylaşamıyorum aylardır bunu yaşıyorum ve patlama noktasına geldim.
hamile olmasam bu kadar ağrıma gitmezdi ama artık gcüm kalmadı.
şaka değil gerçek!
esas siz ne kadar ince bir insansınız , şuan iş yerindeyim ve ağladım yorumunuza çok teşekkür ederim.Çok merhametlisiniz. Cok fedakarsiniz. Iyi bir anne olacaginiza da hic süphem yok.. Ama görünen o ki esiniz babalık yapabilecek durumda da degil.. Simdi ona acısanız bile, babalik yapmadigi ve cocugunuzu üzdügü zaman mutlaka nefret edeceksiniz.. Kendinizi öyle adamıssınız ki.. Yani sizin hayatinizda o degil de size gercekten deger veren bir adam olsaydi el üstünde tutulurdunuz.. Cünkü gercekten sevilmeyi hak ediyorsunuz.. Buradaki olumsuz yorumlar sizi üzmesin.. İnsanlar esinize olan öfkelerinden bu kadar deliriyorlar.. Size manevi siddet uyguluyor.. Hayatinizdan emeginizden sevginizden calıyor.. Cok cok cok iyi düsünüp, kendiniz ve bebeginiz icin en dogru karari vermelisiniz.. Sadece lütfen sizi düsünmeyen bir adami bu kadar düsünmeyin. Belki yumurta kapiya dayaninca mecburen calisacak? Sokakta yasayamayacagina göre mecburen kendini toparlayacak.. Belki bu sekilde ona kötülük degil iyilik etmis olacaksiniz.. Cünkü hayat böyle gecmez..
Cok daha fazlasini yapın. Aileniz size destekse evi terk edin ve yanlarina gidin. Ona da iş bulmadigi ve kendini toparlamadigi sürece geri dönmeyeceginizi söyleyin. Kira faturalar yeme icme bunları nasil karsilayacak? Ailesinin yanina gitmeyecekse ki gitmez diyorsunuz.. Elektrik su kesilince ev sahibi kapiya dayaninca.. Hayatin öyle yattigi yerden devam etmedigini anlayacak. Köseye sıkısacak ki harekete gececek.. Ona şöyle okkalı bir ders lazım..5 kuruş bile vermiyeyim mi?
Onun canına tak dememiş,ya da burada eğleniyor,yoksa öyle bir dellenir ki,burada konu açmayı bırak,adamı işteNe yapacaklardi oğullarını başlarından atmaları gerekiyordu bulmuşlar garibanı şimdi de gaz veriyorlar sen yaparsın şikayetlenme akıllı kızsın deneyip ters psikoloji yapıyorlar sadece. Konu sahibi kendi kendine monolog halinde sanırım her öneriye ama konuşuyorum anlamıyor modunda. E ne yapalim buradan biz. Eline para vermesin resti çeksin diyoruz hala daha konuşuyorum anlamıyor. Vallaha sınır bastı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?