hamileyim çalışıyorum , eşim çalışmıyor , boşanmalı mıyım? çok endişeliyim...

o zaman yapacak birşey yok susup çalışmaya devam edeceksin... yaw şaka mısın arkadaşım sen ya...
ya ne şakası ben bunu kimse ile paylaşamıyorum aylardır bunu yaşıyorum ve patlama noktasına geldim.
hamile olmasam bu kadar ağrıma gitmezdi ama artık gcüm kalmadı.
şaka değil gerçek!

neden yalan söyleyeyim pardon? benim bir erkeğe ihityacım yok. severek evlenmiştim.
yalnız da peki hala idare ederim.
Benim gülücüklerimle ne alaka bu yorum?

O değil de, bırakın açlıktan gebersin
Siz bunun annesi misiniz de sahip çıkacaksınız
Eşisiniz, hayat arkadaşısınız
Karnını doyurdu mu diye telaş etmenize gerek yok
O kendini düşünecek. Düşünmeyip sülük gibi yaşamak istiyorsa da ne hali varsa görsün
Böylelerine neden ve nasıl vicdan yapabiliyorsunuz çözemiyorum

bana babası ne dedi bliyor musunuz ki evlenmeden önce hiç çaktırmadılar.
sen akıllı kızsın bu adamı hizzaya sokarsın diye düşünmüştük ama yanılmışız dedi.
Hıı oldu,kadınlar miskin adam aklayıcısı,ellerinde sihirli değnek var

Ben senin sosyal deney falan olduğunu düşünüyorum.

Çok merhametlisiniz. Cok fedakarsiniz. Iyi bir anne olacaginiza da hic süphem yok.. Ama görünen o ki esiniz babalık yapabilecek durumda da degil.. Simdi ona acısanız bile, babalik yapmadigi ve cocugunuzu üzdügü zaman mutlaka nefret edeceksiniz.. Kendinizi öyle adamıssınız ki.. Yani sizin hayatinizda o degil de size gercekten deger veren bir adam olsaydi el üstünde tutulurdunuz.. Cünkü gercekten sevilmeyi hak ediyorsunuz.. Buradaki olumsuz yorumlar sizi üzmesin.. İnsanlar esinize olan öfkelerinden bu kadar deliriyorlar.. Size manevi siddet uyguluyor.. Hayatinizdan emeginizden sevginizden calıyor.. Cok cok cok iyi düsünüp, kendiniz ve bebeginiz icin en dogru karari vermelisiniz.. Sadece lütfen sizi düsünmeyen bir adami bu kadar düsünmeyin. Belki yumurta kapiya dayaninca mecburen calisacak? Sokakta yasayamayacagina göre mecburen kendini toparlayacak.. Belki bu sekilde ona kötülük degil iyilik etmis olacaksiniz.. Cünkü hayat böyle gecmez..

Hıı oldu,kadınlar miskin adam aklayıcısı,ellerinde sihirli değnek var
Ne yapacaklardi oğullarını başlarından atmaları gerekiyordu bulmuşlar garibanı şimdi de gaz veriyorlar sen yaparsın şikayetlenme akıllı kızsın deneyip ters psikoloji yapıyorlar sadece. Konu sahibi kendi kendine monolog halinde sanırım her öneriye ama konuşuyorum anlamıyor modunda. E ne yapalim buradan biz. Eline para vermesin resti çeksin diyoruz hala daha konuşuyorum anlamıyor. Vallaha sınır bastı beni.

5 kuruş bile vermiyeyim mi?

ya ne şakası ben bunu kimse ile paylaşamıyorum aylardır bunu yaşıyorum ve patlama noktasına geldim.
şaka değil gerçek!
Patlama mı,ben kibrit alevi bile göremedim de

şaka değil gerçek!
sorun tamamen sende... senin gibi eşim olsa bende çalışmazdım... kartını vermek nedir bunu sen değil o düşünecek.... kartını vermeyeceksin. akşam eve gidince yemek yapmıyor musun? kahvaltılık birşey alınmıyor mu? evde de sular aktığına göre aç susuz kalmaz merak etme.... sigara olayına gelirsekte bir zahmet özel zevklerini nasıl karşılayacağınıda kendi düşünecek sen düşünmeyeceksin... cebinde parası olmayan adam düşünecek... evin kirasınıda yerinde olsam ödemezdim... faturaları ödedim, bebeğimiz için birikim yapmam gerek ihtiyaçlarım var yetmiyor para kirayı denkleştiremedim diyeceksin. erkek adam gider bulur parayı sen mi düşüneceksin ya böylemi saçmalık mı olur...

esas siz ne kadar ince bir insansınız , şuan iş yerindeyim ve ağladım yorumunuza çok teşekkür ederim.
biliyorum salaklık gibi görünüyor ama ben hayatımda kimseyi üzmeyip kırmadım.yıllarca çocuk esirgeme kurumunda gönüllü olarak çalıştım haftasonları değil bir insana hiçbir canlıya kıyamam.
ama işte fazlası salaklık oluyor sanırım.
tekrar çok teşekkür ederim güzel ve ince yorumunuz için.

5 kuruş bile vermiyeyim mi?
Cok daha fazlasini yapın. Aileniz size destekse evi terk edin ve yanlarina gidin. Ona da iş bulmadigi ve kendini toparlamadigi sürece geri dönmeyeceginizi söyleyin. Kira faturalar yeme icme bunları nasil karsilayacak? Ailesinin yanina gitmeyecekse ki gitmez diyorsunuz.. Elektrik su kesilince ev sahibi kapiya dayaninca.. Hayatin öyle yattigi yerden devam etmedigini anlayacak. Köseye sıkısacak ki harekete gececek.. Ona şöyle okkalı bir ders lazım..

Onun canına tak dememiş,ya da burada eğleniyor,yoksa öyle bir dellenir ki,burada konu açmayı bırak,adamı işte böyle tuttuğu gibi çöpe bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…