hamileyim çalışıyorum , eşim çalışmıyor , boşanmalı mıyım? çok endişeliyim...

Arkadaşım baştan yanlışlar içindesin, bi yerden başla bebiş geliyor, psikolojik olaraktan çok yıpranacağın bi döneme gireceksin.

Şu kartını bi al önce lütfen, gerekirse de tehdit et, ev senin eşya seninmiş, belki kendine gelir? Gelmezse de hayat lohusalıkta böyle kocayla uğraşmak için çok kısa.

Doğum yapınca izin falan da kullandırtmaz bu adam size, işe gir diye baskı da yapar, koca olacak adam çalışsa bebiş azıcık büyüyene kadar mis gibi dururdunuz evinizde.

bence mesleğim yok falan hepsi hikaye. 33 yaşına kadar anasının babasının sırtanda yaşamış. çalışçak g.t yok onda afedersiniz. zor geliyo. böyle insanlarını da anlamıyorum. dünyaya geldiğine bin pişman öyle miskin..öyle uyuşuk.. çok yazık. bu adam düzelmez. çoook örneklerini gördük bunların. hepsi kadınlarını sinir hastası ettiler. yaş olmuş 33. 35 ten sonra hiçbir iş yeri almıyor zaten. o seni zerre düşünmüyor bencillik yapıyorken sen kocam bensiz ne yapar diyorsun. önündeki seçenekler..

1 - kulağından tuttuğun gibi ailesinin önüne atacaksın bunu. ne biçim yetiştirmişsiniz siz bunu diceksin. eve 5 lira kazandırdığı yok. umrunuzda bile değil. ben oğlunuza kölelik yapmak için evlenmedim alın bunu ya düzgün bi işe sokun ya da oğlunuza maaş bağlayın diceksin.

2- sen bu adama kıyamıyorsan ona bakçaksın kızım bunu böyle kabul etçeksin. doğuma kadar olan süredede ona bebek bakım eğitimi verceksin. sen çalışçaksın babası çocuğa bakacak.

biliyor musunuz maaş kartım onda ben 5 parasız işe gidip geliyorum.
o da 12 tl'ye sigara alıyor.
25 tl civarı dışardan yemek söylüyor.
bir de eve su mu öte beri alıyor 50 tl yaklaşık hergün kesin gidiyor.

ya fakesin ya salaksın o zaman
sonrada vay efendim niye sert yorum yapılıyo, kardeşim insanların sinir sistemini gıdıklamayın nasıl bir hayat bu yaa, gerçekse tabi
bir kedi al bir de dildo al sana simdi olduğundan kat kat fazla tatmin ve iç huzur

valla bravo kendimi tutmaktan çıldırıyordum....

ay 15 sayfada sıyırdım yemin ederim...
kartının yenisini çıkar
eski kartı bloke ettir
adam dışarıda iken kapının kilidini değiştir. ki eşyalar senin. sen evi terk edince eşyaları satıp yemesin.
sonra evi terket. boşanma davası aç
eşinin aylardır çalışmaması, psikolojik şiddet, sorumsuzluk gayet geçerli bir boşanma sebebidir.

Ev beyi olacak o zaman eşin, temizliği ütüyü yemeği yapacak çocuğa bakacak. Yok öyle bedavadan yaşamak. Hiç gurur da mı yapmıyor karımın parasını yiyorum diye.

maaş kartınızı niye veriyorsunuz ya ne münasebet...
başka para yok ortada çünkü ben işteyken zaten bişey lazım olmuyor.
evde onu 5 parasız mı bırakayım mı?
ya da giderken 10 tl mi vereyim ne yapayım.
zaten günde 1 paket sigara içiyor İÇME dediğim halde sadece o 12 tl zaten,yemek yapmayı da bilmiyor.
maaşım yatmadığı zaman evde malzem olsa da açlıktan ölür bişey yapmaz.
,sonra baş ağrısı krizleri gelir vs. vs.... ((((((((((

ay bırak gebersin gözünü seveyim.

o zaman yapacak birşey yok susup çalışmaya devam edeceksin... yaw şaka mısın arkadaşım sen ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…