- 23 Ağustos 2012
- 14.392
- 37.937
- 798
- Konu Sahibi selincanoz82
-
evet beni terk edersen canıma kıyarım asla senden boşanmam diyor.
Ben deli degilim diyorsa tamamdır. Gecmis olsun. Kesinlikle tedavi boyutuna gelmis. Delilikle ne ilgisi varmis. Bu sekilde de hayati size zehir etmeye hakki yok..kaç defa psikiyatriste gidelim dedim ben deli değilim diyor mümkün değil götürmek.
ne kadar maaş aldığını sorsamevet ben de az salak değilim., orası kesin!
Hepimize birer tane sizin gibi birini dileyelimevet ben de az salak değilim., orası kesin!
biliyor musunuz maaş kartım onda ben 5 parasız işe gidip geliyorum.
o da 12 tl'ye sigara alıyor.
25 tl civarı dışardan yemek söylüyor.
bir de eve su mu öte beri alıyor 50 tl yaklaşık hergün kesin gidiyor.
Çalışmaya gönlü yok ama 50 lira harcarken hic ezilmiyor mu adam yahuya aynen gir mc donalds a , ya da herhangi bir yere ama kabul etmiyor.
mesleğim yok diyor.
günler geçip gidiyor.
günlük 50 tl en az harcıyor
valla bravo kendimi tutmaktan çıldırıyordum....ya fakesin ya salaksın o zaman
sonrada vay efendim niye sert yorum yapılıyo, kardeşim insanların sinir sistemini gıdıklamayın nasıl bir hayat bu yaa, gerçekse tabi
bir kedi al bir de dildo al sana simdi olduğundan kat kat fazla tatmin ve iç huzur
O ne yapar onu geç,seni böyle kandırabiliyor mu,ikna oluyormusun yani bu sözlerleevet beni terk edersen canıma kıyarım asla senden boşanmam diyor.
ya fakesin ya salaksın o zaman
sonrada vay efendim niye sert yorum yapılıyo, kardeşim insanların sinir sistemini gıdıklamayın nasıl bir hayat bu yaa, gerçekse tabi
bir kedi al bir de dildo al sana simdi olduğundan kat kat fazla tatmin ve iç huzur
Sen bir iş bulup çalişmazsan asıl ben canıma kıyıcam deyin.evet beni terk edersen canıma kıyarım asla senden boşanmam diyor.
başka para yok ortada çünkü ben işteyken zaten bişey lazım olmuyor.maaş kartınızı niye veriyorsunuz ya ne münasebet...
başka para yok ortada çünkü ben işteyken zaten bişey lazım olmuyor.
evde onu 5 parasız mı bırakayım mı?
ya da giderken 10 tl mi vereyim ne yapayım.
zaten günde 1 paket sigara içiyor İÇME dediğim halde sadece o 12 tl zaten,yemek yapmayı da bilmiyor.
maaşım yatmadığı zaman evde malzem olsa da açlıktan ölür bişey yapmaz.
,sonra baş ağrısı krizleri gelir vs. vs....((((((((((
o zaman yapacak birşey yok susup çalışmaya devam edeceksin... yaw şaka mısın arkadaşım sen ya...başka para yok ortada çünkü ben işteyken zaten bişey lazım olmuyor.
evde onu 5 parasız mı bırakayım mı?
ya da giderken 10 tl mi vereyim ne yapayım.
zaten günde 1 paket sigara içiyor İÇME dediğim halde sadece o 12 tl zaten,yemek yapmayı da bilmiyor.
maaşım yatmadığı zaman evde malzem olsa da açlıktan ölür bişey yapmaz.
,sonra baş ağrısı krizleri gelir vs. vs....((((((((((
neden yalan söyleyeyim pardon? benim bir erkeğe ihityacım yok. severek evlenmiştim.
sıfır gururEv beyi olacak o zaman eşin, temizliği ütüyü yemeği yapacak çocuğa bakacak. Yok öyle bedavadan yaşamak. Hiç gurur da mı yapmıyor karımın parasını yiyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?