- Konu Sahibi Sebahatsalk
-
kv gözleri görmüyor olabilir
arada yardim edersiniz ne ala
ama siz kimsenin hizmetcisi degilsiniz
lütfen önce kendinize saygi
öncelikle hamile hamile ne ev temizlemesi üstelik ilkini bu sebeple düsürmüssünüz
karsinizdaki iyi halli insanlar degil
öncelikle siz kendinizi düsünün
herseyi gectim kv tamam kötü niyetli vs
ama inanin bunun önemi yok
esiniz önemli olan
esinizin elle tutlur ne yani var
hayatinizin ipleri baskalarinin ellerinde
buna izin vermeyin
Esinizin bir karakteri yok anladigim kadariyla annesinin lafiyla haraket ettigine gore!
Zor bir hamilelik gecirmissiniz esinizin sizi pamuklara saracagina ltip vurup annesinin evine gidiyor.
Esiniz sizi sevdigini dusunmuyorum saygi duymadigi zaten ortada insan hamile karisini yalniz birakirmi yazik uzuzuldum halinize ,[/
ahhhh ahhhhh(
Sen bu adamla bütün sorunlarınızı aşıp,aile olabileceğinize inanıyor musun?
Ben inanmıyorum arkadaşım.
Çok üzgünüm,hamilesin ama inan bir bebek değil ne olursa olsun eşin değişmeyecek.
Değişmezler çünkü,hele ki böyle vicdan eksiklikleri varsa...
Hiç yaşamaman gereken onca şey yaşamışsın ve hala o evde kalarak,daha kötü durumlara zemin hazırlıyorsun.
Belki doğacak çocuğun için,yuvanı kurtarmak niyetindesin ama ortada bir yuva yok ki canım...
Eşin öyle nankör,öyle vicdansız ki,senin ve annenin yaptığı onca fedakarlığa cevabı,
ucuz bir erkek olarak eskort kız arayışı olmuş,üstüne aşağılama,yok sayma,şiddet...
Yapılacak şey çok açık ama sen yapabilir misin?
Vazgeçip,evladın ve kendin için yeni bir hayat kurabilir misin?
Annen sana destek olacaktır eminim.
Ve inan,bütün bu çirkinliklerin hiç birisini haketmiyorsunuz evladınla...
Evde güzel kadınları,eşleri dururken dışarda hastalıklı,ucuz zevklerin peşinde koşan erkekler,midemi bulandırıyor,beyinlerinin içi lapa dolu bu tip erkeklerin...
Sen bu adamla bütün sorunlarınızı aşıp,aile olabileceğinize inanıyor musun?
Ben inanmıyorum arkadaşım.
Çok üzgünüm,hamilesin ama inan bir bebek değil ne olursa olsun eşin değişmeyecek.
Değişmezler çünkü,hele ki böyle vicdan eksiklikleri varsa...
Hiç yaşamaman gereken onca şey yaşamışsın ve hala o evde kalarak,daha kötü durumlara zemin hazırlıyorsun.
Belki doğacak çocuğun için,yuvanı kurtarmak niyetindesin ama ortada bir yuva yok ki canım...
Eşin öyle nankör,öyle vicdansız ki,senin ve annenin yaptığı onca fedakarlığa cevabı,
ucuz bir erkek olarak eskort kız arayışı olmuş,üstüne aşağılama,yok sayma,şiddet...
Yapılacak şey çok açık ama sen yapabilir misin?
Vazgeçip,evladın ve kendin için yeni bir hayat kurabilir misin?
Annen sana destek olacaktır eminim.
Ve inan,bütün bu çirkinliklerin hiç birisini haketmiyorsunuz evladınla...
Evde güzel kadınları,eşleri dururken dışarda hastalıklı,ucuz zevklerin peşinde koşan erkekler,midemi bulandırıyor,beyinlerinin içi lapa dolu bu tip erkeklerin...
Canım her şeyi anladık da eşin bayram boyunca yokmuş evde. seni nasıl yalnız bırakır? Nerede hiç aramadı mı?
Ne ilginç insanlar var. Eşin çok üzgünüm ama seni sevmiyor. Seven birisi hamile eşini tek başına bırakıp hem de bayramda gitmez.
Lütfen kendini bu kadar paralama bir erkek için. Senin en çok ilgiye sevgiye ihtiyacın olduğu zamanlarda yaptığına bak. Ona haddini bildirmen lazım. Lütfen kendine değer ver. Sen vermezsen hep böyle ezilirsin. Annesini bir kenara bırak, eşin gerçekten seni sevse annesinin dolduruşuna gelmezdi. Biraz sert yazdım kusura bakma.
benım sucum neydı bana bunları yaşatıyor
calısıyordu bı kac defa aradım hakkaten ısyerındeydı..yalan soylemedı.hatta ıs maıl adresının sıfresını bılıyorm gırdm baktım gercekten calıstı butun bayram
belkı de bununla yuzlesmem gerekıyordu bosa mı caba sarfedıyorum ben kım ıcın? ne ıcın?
annesi oglunun kafasına sokmus annesı gelsın baksın sıze ..ıkıde bır annen nıye gelmıyor ? sen hamılesın bakması lazım dıyıp duruyordu..esımın annesıne gore annemın gelıp hem bıze bakması hem kaynanamlara bakması hemde kendı evıne bakması ıstenıyor..süpermen ya annem..
Nasıl bi koca, nasıl bi anne bu ya...
iyilikten maraz doğar dedikleri böyle bişey işte..
üstelik de hamilesin...
eğer hep böyle devam edecekse, çekilmez... ne eşin, ne de anası...
gerçekten üzüldüm durumunuza halinizide anlıyorum eşten geçmişsiniz bi nevi karnınızdaki çocugu ve evliliği düşünüyo olmuşsunuz kaybetmek istemiyosunuz .bi olayla ayrılmak saçma tamam yapmış olabilir ama burda akıl veren hangi bayanın eşi itmiyo yada belkide aldatmıyo yada bilmediği bir sürü şey . diyosunuzki çok iyidik ilk defa böle bişey oluyo insanlık hali olabilir belki annesinin dolduruşuna gelmiştir kesip atma derim bi kere daha dene aynısın tekrar yaparsa ozaman düşün ayrılığı . büyüklerimiz neler yaşamış yuva kurmak zor yıkmak kolay eşini seviyosan tabikide mücadele et . ayrıca şunuda sölemek isterim kayınvaliden yüzünden huzursuz olucagınız kesin . bi erkek anne baba lafına çok bakıyosa kötü. bu durum sizin yuvanızın huzurunu zedeler. bir de kafama takılan eskort kız olayı bu gerçekten büyük vicdansızlık ve mide bulandırıcı kötü bişey kafanda hep şüphe olmasına neden olur ama seviyosun hamilesin ve yuvamı yıkmak istemiyorum diyosun yıkmada zaten dene bi kez daha ama lütfen kendinden ödün verme olan sana olur kendini herşeyden önce tut. ezdirme kendini seni olduğun gibi kabul etsinler karakterini benimset yahu anlamıyomu iyilikten yapma ozaman bak nasıl canı cici olursun ( kayınvaliden için diorum ) önce sen unutma . ayrıca eşin aradımı özür diledimi senden yada eve geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?