benim de eşim daha önce evliydi
o 35 ben 24üm üstelik
3 tane de çocuğu var
ben de çok kıskanıyorum ama ona güvendiğimi de hissettiriyorum...
çünkü ona dedim ki eğer beni aldatırsan seni allaha havale ediyorum diye.
hatta beni aldatabileceğine inanmıyorum. çünkü bana aşırı bağlı..
o hata yapan herkesi tek kalemde siler düşünmeden. ama ben o kadar kavga etmeme rağmen bana çok bağlı.. sürekli de BENİ ASLA BIRAKMA. BU DÜNYADA HUZUR BULDUĞUM TEK KADINSIN diyor sürekli...
şuan 33 haftalık hamileyim. 22 haftalıkken doktor bebeğimiz için risk olduğunu, ya anneyi ya bebeği kurtarabileceğini söyledi sorun devam ederse diye. eve geldiğimizde konuştuk. bana dedi ki senin hayatın benim için en önemli şey ve benim için hiçbişeyin değeri yok senin yanında...
onun o desteği sayesinde şimdi ben de oğlumuz da çok iyiyiz...
KISACASI : ERKEKLER HUZUR ARAR Bİ KADINDA. EĞER ONA ARADIĞI HUZURU DOĞRU Bİ ŞEKİLDE VERİRSENİZ HİÇ Bİ KADINA BAKMAZ
geçmiş mesajlara bakarsanız yazdım zaten görünürde bişey yoktu. morluk vs..
ayrıca kansızlık ve vitaminsizlik yaşadığımı da yazmıştım.
bunlar yüzünden zaten hastanelik oluyordum
Şifreleri siz vermemiş miydiniz?HAKİM KADNI SUÇLU GÖRDÜĞÜ İÇİN NAFAKA VERMİYOR KADINA
AMA ÇOCUKLARIYLA İLGİLENİR HER ZAMAN
HATTA BEN DE ONLARA EVLADIM DİYORUM...
ESKİ EŞİ ALDATMIŞTI EŞİMİ..
BEN AJANSTA ÇALIŞIYORDUM VE BİNLERCE HAYRANIM VARDI...
EŞİM İÇİN HEM İŞİMDEN VAZGEÇTİM HEM DE TÜM SOSYAL HESAPLARI KAPATTIMM.
BİGÜN FACEBOOK ŞİFREMİ TAHMİN EDİP GİRMİŞ VE MESAJLARIMI OKUMUŞ.
NE YÖNETMENLER, SANATÇILAR PEŞİMDE OLDUĞUNU VE BENİM DE ONLARA KIZDIĞIMI GÖRMÜŞ VE O OLAYLARDAN SONRA ÇOK BAĞLANDI BANA...
BİGÜN BANA DEDİ Kİ TÜM SOSYAL HESAPLARINI KAPATMANI VE HEPSİNİN ŞİFRELERİNİ BANA VERMENİ İSTİYORUM DİYE. BEN DE ANINDA VERDİM.
YANİ GÜVENİNŞ KAZANDIM VE HEP YANINDA OLDUM,
Bi çelişki var ama çözemedim.
5BİNLİK FACEMİ O BİLİYORMUŞŞifreleri siz vermemiş miydiniz?
Kendisi mi tahmin etti?
33 sekizbuçukk olmuyor muKeşke namuslu ve gururlu olduğunuz kadar akıllı da olsa idiniz. Hoş ben gurur da göremedim ya neyse siz kendinizi öyle bilmeye devam edin madem. Bir de ilk sayfada sekiz buçuk aylık hamileyim demişsiniz sonlarda da 33 haftalık demişsiniz. Pek bi çelişkili gördüm sizi hormonlardan heralde
Bir de ilk sayfada sekiz buçuk aylık hamileyim demişsiniz sonlarda da 33 haftalık demişsiniz.
siz de saçma görüyorsunuz bu durumu.
belki hata ediyorum ama büyüklerimizden böyle gördük. sabrı
tamam hepiniz haklısınız
bi daha yazmam
kusura bakmayın
konu silinmiş nerde konu?Bİ HATA EDİP DERDİMİ BURDA PAYLAŞTIM.
EKSİK VEYA KAFA KARIŞIKLIĞI YÜZÜNDEN BELKİ YANLIŞ ŞEYLER YAZMIŞ OLABİLİRİM BİLMEDEN.
AMA İNSANLAR BİRBİRLERİNİ ANLAMIYOR...
HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ.
BEN DE SEKİZBUÇUK AYLIK HAMİLE BİRİ OLARAK DUA EDİYORUM TÜM HAKARETLERİNİZE RAĞMEN
İNŞALLAH KİMSE YAŞADIKLARIMI YAŞAMAZ
bakın şuan hamileyim (yemin ederim)Kesinlikle öyle düşünme
Hazırlıklı olmalısın insanların yorumlarına; çünkü genel olarak şiddet görmüş ve eşiyle evliliğini hala sürdüren, sürdürmeye çalışan kadınlara karşı bi refleks oluşturulmuş bu platformda
O yüzden şahsileştirme bence. Bu, senin durumunda olan bi çok kadına verilen tepkiyle aynı
Doğruluğu tartışılır o başka..
Ben sahte olduğunuzu düşünmüyorum.bakın şuan hamileyim (yemin ederim)
evet yanlış aktardığım yerler olmuştur. haklısınız da tepkileriniz için.
ama yaşadıklarım gerçek. burda size yalan söylesem hesabını nasıl veririm. yakında doğumum olacak ve yalanım varsa sağ çıkmıyım
yok kesinlikle suç sizde değil, bende.Ben sahte olduğunuzu düşünmüyorum.
Benim başka konuya yaptığınız yorumları alıntılama sebebim o konu sahibini yanlış yönlendirmeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?