- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
Allah allah. Şiddetli darp olmadan bebeğin düşme ihtimali zordur. Başka bir sebeple soorun olmuş olabilir.görünen bişey yoktu
doktor da şüphelenmedi zaten
bende kansızlık çok ve vitaminsizim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah allah. Şiddetli darp olmadan bebeğin düşme ihtimali zordur. Başka bir sebeple soorun olmuş olabilir.görünen bişey yoktu
cuma günü benim adıma bi ev almış. eğer ayrılırsak orda kalmamı istediğini söyledi.dedikleriniz doğruysa eşiniz hasta tedaviye devam etsin,anladığım kadarıyla ayrılmak istemiyorsunuz.yapacağınız tek şey şiddetli kavgalara girmeyin sonuçta karşınızda psikolojisi bozulmuş bir adam var,ne yapacağı belli olmaz.net olarak tedavisini bitirmesini bu süreçte yardımcı olacağınızı, ancak düzelme olmayacaksa kesinlikle ayrılacağınızı belirtin.iyileşmek için kendisi de çaba sarfetsin
siz böyle bir yolu seçmişseniz,bize de saygı duymak düşer ne diyim allah yardımcınız olsun
acaba pollyanna'cılık mı yapıyorum diye düşünüyorum bazenAllah allah. Şiddetli darp olmadan bebeğin düşme ihtimali zordur. Başka bir sebeple soorun olmuş olabilir.
sayfaları tek tek okudum kusura bakılacak birşey yazmamışsınız.HAMİLELİK İŞTE AĞRILAR SIZILAR DERKEN YANLIŞ AKTARDIĞIM YADA TAM ANLATAMADIĞIM ŞEYLER İÇİN KUSURA BAKMAYIN
çok teşekkür ederimsayfaları tek tek okudum kusura bakılacak birşey yazmamışsınız.
arkadaşlar neden bu kadar üzerinize geliyor onu da anlamış değilim.
evet sevmişsiniz ve evlenmişsiniz.
sonuçta başınıza gelecekleri siz de bilmiyordunuz
bence sizin en büyük hatanız ikinciye hamile kalmak
eşinizi sevdiyseniz sabretmek bence gayet güzel bir eylem boşa gitsin diyenleri zaten hiç anlamıyorum.
ancak bu kadar olay üzerine hamilelik sizin için çok uzak olmalıydı, kaldı ki yaşınızda küçük.
ama olmuş bir kere, bence bu durumda tek yapmanız gereken en azından bebek dünyaya gelene kadar kafanıza bu durumu takmadan sadece bebeğe odaklanmak.
eğer yürümüyorsa da bebek olduktan sonra birşeyler düşünürsünüz. çünkü artık doğuma çok az kalmış.
siz böyle eşinizi kendi haline bırakır ve kendinize dönerseniz belki onunda aklı başına gelir.
umarım herşey daha iyi olur
sayfaları tek tek okudum kusura bakılacak birşey yazmamışsınız.
arkadaşlar neden bu kadar üzerinize geliyor onu da anlamış değilim.
evet sevmişsiniz ve evlenmişsiniz.
sonuçta başınıza gelecekleri siz de bilmiyordunuz
bence sizin en büyük hatanız ikinciye hamile kalmak
eşinizi sevdiyseniz sabretmek bence gayet güzel bir eylem boşa gitsin diyenleri zaten hiç anlamıyorum.
ancak bu kadar olay üzerine hamilelik sizin için çok uzak olmalıydı, kaldı ki yaşınızda küçük.
ama olmuş bir kere, bence bu durumda tek yapmanız gereken en azından bebek dünyaya gelene kadar kafanıza bu durumu takmadan sadece bebeğe odaklanmak.
eğer yürümüyorsa da bebek olduktan sonra birşeyler düşünürsünüz. çünkü artık doğuma çok az kalmış.
siz böyle eşinizi kendi haline bırakır ve kendinize dönerseniz belki onunda aklı başına gelir.
umarım herşey daha iyi olur
görünen bişey yoktu
sadece ultrasonla baktıBekle, seni o kadar dövüyor ki, hastanelik oluyorsun fakat doktor hiç birsey anlamadi öyle mi? Üstelik bu siddetten dolayi neredeyse bebegini kaybediyordun.
Al iste, tutarsizlik burdan basliyor. Ya biliyordum fake oldugunu!
konu şu ki dediklerini tereddütsüz yaptımya ben şunu anlamadım hesplarınızı sevgılıyken vermenızle basının dık olması arasında bı bağ kuramadım ne alaka yani onu tanımadan önce baska bırıyle konusmus olsanız başınız yerde mı olacaktı ya da konusan ınsanların bası yerde mı oluyo oraya çok vurgu yapmıssınız da
Bencede o bebek yük değil,arkadaş olur inş:)Ben ''ne yapmam gerek'' kısmına cevap vermek istiyorum.
Öncelikle çok geçmiş olsun bebeğinizi kaybetmişsiniz ama kısmet olmuş bi bebeğiniz daha olacak artık yalnız değilsiniz.
'O bebekle ne yapacaksın şimdi, niye yine hamile kaldın... ' veryansınlarına kulağını kapalı tut bence.
O sana yük değil, minicik yüreğiyle koskoca bir destek.
Eşinizin pişman olduğunu düşünüyorsunuz, öyleyse de değilse de bırak hamile bi kadını hastanelik etmenin vicdanıyla baş başa kalsın.
Esas ne yapmam gerek kısmına gelince artık sıfır taviz olarak hayatını idame et vee en önemlisi bunu eşine söyle ki bilsin. Bi daha yapacağı hatanın telafisi olmadığını söyle. Hissettir. Net ol. Kendine güven.
En kötü ne olabilir ki zaten önceden çalışıyormuşsun en kötü kendi yolunu çizersin bebeğinle.
İnşallah her şey daha güzel olur senin ve miniğin için..
sadece ultrasonla baktı
ben sorunu söylemediğim için bi kaç ilaç verip gönderdi
anladım peki ne yapacaksınız bence bu adamla bir yere varamassınız ama sızın de kafa yapınızı degıstırmenız lazım bebeği böyle bır ortamda dayak hakaret kavga ıcınde buyuteceksınız yatak odanıza yansımıyor belkı orda cok mutlu oluyorsunuzdur da herhalde cocuk yatak odanızı değil oturma odanızı görerek buyuyecektır... tekrar dusunun cocugunuz ıcınkonu şu ki dediklerini tereddütsüz yaptım
orda size yanlış aktardım galiba
geçmiş mesajlara bakarsanız yazdım zaten görünürde bişey yoktu. morluk vs..Ya kimi kandiriyorsun? Bebege kaybedecek kadar dövmüs ise, mutluka vücüdünda sislikler, morluklar olmustur. Doktor bunun için soru sormadi mi? Niye hiç yokten birden bire ultrasona girmek istedigini sormadi mi?
Ayrica bak simdi de "bir kaç ilaç verip gönderdi" diyorsun da, ilk basta doktorlar son anda bebegini kurtardigini yazmistin. Yani bir kaç ilaça bakan birsey degilmis gibi yazmistin. Yani tekrar bir tutarsizlik oldu. Kanimca bu konu fake ve bunu Mune ablaya bildiriyorum.