• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEYİM. AMA HALA GÜVEN YOK :(

Ben ''ne yapmam gerek'' kısmına cevap vermek istiyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun bebeğinizi kaybetmişsiniz ama kısmet olmuş bi bebeğiniz daha olacak artık yalnız değilsiniz.
'O bebekle ne yapacaksın şimdi, niye yine hamile kaldın... ' veryansınlarına kulağını kapalı tut bence.
O sana yük değil, minicik yüreğiyle koskoca bir destek.

Eşinizin pişman olduğunu düşünüyorsunuz, öyleyse de değilse de bırak hamile bi kadını hastanelik etmenin vicdanıyla baş başa kalsın.

Esas ne yapmam gerek kısmına gelince artık sıfır taviz olarak hayatını idame et vee en önemlisi bunu eşine söyle ki bilsin. Bi daha yapacağı hatanın telafisi olmadığını söyle. Hissettir. Net ol. Kendine güven.
En kötü ne olabilir ki zaten önceden çalışıyormuşsun en kötü kendi yolunu çizersin bebeğinle.
İnşallah her şey daha güzel olur senin ve miniğin için..

Eşiniz sizi dövüyor hamile halinizle, ilgilenmiyor siz diyorsunuz ki hala seviyor pişman oldu , yatak odasına yansımaz vs. Ya bırakın sevgiymiş, laf yani. Bir özürle bitiyormu herşey? Bitmiyor ki özür dilediği halde ilgisizliğinden, gezip tozmasından feragat etmiyor.
Sosyal medya hesap şifrelerinizi veriyorsunuz, şifre değiştiriyor veyahut kapatiyor hesaplarınızı hala diyorsunuz ki benim başım dik vs. Neyi ispatladınız peki siz? Dahada doğrusu eşiniz verdi mi aynı şifreleri size? Açıp baktınızmı kimlerle konuşuyor? Hayır.
Hamilesiniz sert olduysa kusura bakmayın ama sizde de yanlışlar var fazlasıyla. Evlenip boşanan o, kendini ispatlamak durumunda kalan siz. Bu işte bir yanlışlık yokmu sizcede?
Lütfen bundan sonra sizi hırpalamasına müsade etmeyin.
keyfi dışarda değil. patronu çağırıyor...
evlendiğimizde bu kadar değildi
şuan herşey yolunda görünüyor
ama...

ç
Ben ''ne yapmam gerek'' kısmına cevap vermek istiyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun bebeğinizi kaybetmişsiniz ama kısmet olmuş bi bebeğiniz daha olacak artık yalnız değilsiniz.
'O bebekle ne yapacaksın şimdi, niye yine hamile kaldın... ' veryansınlarına kulağını kapalı tut bence.
O sana yük değil, minicik yüreğiyle koskoca bir destek.

Eşinizin pişman olduğunu düşünüyorsunuz, öyleyse de değilse de bırak hamile bi kadını hastanelik etmenin vicdanıyla baş başa kalsın.

Esas ne yapmam gerek kısmına gelince artık sıfır taviz olarak hayatını idame et vee en önemlisi bunu eşine söyle ki bilsin. Bi daha yapacağı hatanın telafisi olmadığını söyle. Hissettir. Net ol. Kendine güven.
En kötü ne olabilir ki zaten önceden çalışıyormuşsun en kötü kendi yolunu çizersin bebeğinle.
İnşallah her şey daha güzel olur senin ve miniğin için..
çok teşekkür ederim
zaten hissettiriyorum hepsini

siz de saçma görüyorsunuz bu durumu.
belki hata ediyorum ama büyüklerimizden böyle gördük. sabrı

Büyüklerin seni bu adamdan bosanmani istedi, onu yaptin mi acaba? :KK14:

Hayir yani, bir psikopat adamin yaninda dayak yemek istiyorsan, otur ye derdim de, niye bu hayata bir masum bebek getiriyorsun? O bebisin suçu ne simdi? Üstelik bilerek ikinci defa hamile kalmissin!

Bu yasadigin seylerin hepsini hak ediyorsun, kendin seçtin bu hayati çünkü, ama o bebek hak etmiyor. Cok üzüldüm o bebege, gerçekten. Sizin gibi insanlarada zerre acimiyorum. Dedigim, sen bu hayati seçtin.

Ben çocuk doğduktan sonra boşanalım yürümüyor. benim sana olan sevm 3 ay önce o kavgamızda bitti. oğlum için devam etmek istedim. ama sindiremiyorum. ben babamdan fiske dahi yememişken sen bunları yaptın dedim.
o da son bi şans istedi. tüm yaraları kapatacakmış. kapatmasa işte o zaman ne istersem onu yapacağını söyledi...
kavgalarımız 3ü geçmemiştir.
ama kırgınlık var...

2 aylik hamileyken aldatilip bebeginizi bahane ederek ayrilmiyorsunuz, peki bebeginizi kaybettikten sonra neden ayrilmadiniz ustune bi de hamile kaldiniz?

Basiniza geleceklerin zeminini boylece hazirlamissiniz zaten... hamile karisini aldatan, bebegini kaybettigi halde 2. Gebeliginde de doven bir adamdan her sey beklenir, zaten yaptiklari da yeter daha ne yapsin adam :KK14:

HAMİLELİK İŞTE AĞRILAR SIZILAR DERKEN YANLIŞ AKTARDIĞIM YADA TAM ANLATAMADIĞIM ŞEYLER İÇİN KUSURA BAKMAYIN

dedikleriniz doğruysa eşiniz hasta tedaviye devam etsin,anladığım kadarıyla ayrılmak istemiyorsunuz.yapacağınız tek şey şiddetli kavgalara girmeyin sonuçta karşınızda psikolojisi bozulmuş bir adam var,ne yapacağı belli olmaz.net olarak tedavisini bitirmesini bu süreçte yardımcı olacağınızı, ancak düzelme olmayacaksa kesinlikle ayrılacağınızı belirtin.iyileşmek için kendisi de çaba sarfetsin
siz böyle bir yolu seçmişseniz,bize de saygı duymak düşer ne diyim allah yardımcınız olsun

Back
X