• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEYİM. AMA HALA GÜVEN YOK :(

önce o caps lock tuşunu bir kapatalım lütfen.
mesajınızdaki namus vurguları hiç hoş değil. ne sizin namusunuz bizi alakadar eder ne de bizim namusumuz sizi. şifrenizi eşinize vermemeliydiniz çünkü onlar sizin hesaplarınız, kapatmasına izin vermemeliydiniz çünkü onları kapatma tasarrufu sadece sizde.
adamlar sizi böyle ezip geçerken ses etmiyorsunuz da aldatınca dövünce şaşırıyorsunuz ya ben asıl ona hayret ediyorum.
hamile olmasan ye dayağı otur aşağı derdim de dilim varmıyor. seni üstelik bir de hamileyken hastanelik eden adama dönmüşsün seni dövmesini bile geçtim hadi bak, bize beni aldatıyor mu diye soruyorsun, sanki evet desek boşayacaksın adamı.
biraz sert olmuş olmuş olabilir, eğer samimi bir tavsiye istiyorsan, bu adamdan ne koca olur ne de baba. kendine acımıyorsan karnındaki evladına acı, hoş seni aldatan adamdan 2. kez hamile kalmışsın.
offff yoruldum vallaha.
onun için herkesi sildim ben
bu olanları yaşadıklarına veriyordum başta. ağır şeyler yaşadığı için psikolojisi bozuk diyodum.
evet haklısınız boşanmak en doğrusu. ama sonrası var bunun

SELAM BAYANLAR
NERDEN BAŞLAYACAĞIMI BİLMİYORUM. KARIŞIK Bİ DURUM ASLINDA...
BEN 24, EŞİM 35 YAŞINDA VE EŞİMİN 2. EVLİİĞİYİM. VE ÇOCUĞU VAR...
EŞİ KENDİSİNİ ALDATTIĞI İÇİN AYRILMIŞLAR...
BİZ EŞİM İLE TANIŞTIĞIMIZDA BEN OYUNCULUK VE MANKENLİK GİBİ BİŞEY YAPIYORDUM.
NEYSE BİZ TANIŞTIK ÇIKMAYA BAŞLADIK DERKEN BANA YAŞADIKLARINI ANLATTI VE BENDEN TÜM SOSYAL MEDYA ŞİFRELERİMİ İSTEDİ. BENİM BAŞIM DİK ÇOK ŞÜKÜR. TÜM ŞİFRELERİMİ VERDİM...EEE TABİ MESLEK MEDYA OLUNCA YÖNETMENLER, SANATÇILAR VE OYUNCULARLA KONUŞUYORUM GENELDE. HİÇ MESAJ DA SİLMEM... BENİMLE CİDDİ GÖRÜŞMEK İSTEYEN MEDYA SEKTÖRÜNDEN O KADAR KİŞİ İLE YAZIŞMALARIMIZ DURUYORDU. BU DA 2 HAFTA İÇİNDE HEPSİNİ OKUMUŞ VE BANA DEDİ Kİ SENİNLE Bİ KEZ DAHA GURUR DUYDUM... ŞEREFLİ VE GÜVENİLİR BİRİSİN. AMA BEN HEPSİNİ KAPATIP ŞİFRELERİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM DEDİ. TAMAM HAYATIM DEDİM...
HER ZAMAN BAŞM DİK VE NAMUSLU Bİ İNSAN OLMUŞUMDUR...
NEYSE ARADAN Bİ KAÇ AY GEÇTİ VE AİLELER TANIŞTI. EVLENDİK...
DAHA İLK YILIMIZDA BENİ ALDATTI. DAHA 2 AYLIK HAMİLEYDİM...BOŞANMAYA KARAR VERDİM VE DAVA AÇTIM... DERKEN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM VE BOŞANMAKTAN VAZGEÇTİM ÇOCUĞUM İÇİN. AİLEM BUNU ÖĞRENİNCE ÇOCUĞU ALDIRMAZSAM BENİ SİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.
EŞİM DE PİŞMANDI ZATEN. BEN AİLEMİ KARŞIMA ALIP EŞİMLE BARIŞTIM...
AMA ÇOK ZOR Bİ DÖNEMDEN GEÇTİM VE 45 KİLOYA DÜŞTÜM VE BEBEĞİMİ KAYBETTİM.5 AY SONRA TEKRAR HAMİLE KALDIM...
EŞİM ARKADAŞIMLA YAKINEN GÖRÜŞÜYORDU VE BU DA BENİ ÇOK SİNİRLENDİRDİ. EE Bİ DE HAMİLELİK HORMONLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRİP DAMACANAYI YERE ATTIM. YERLER ISLANDI DİYE BENİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ VE HASTANELİK OLDUM. BEBEĞİMİ DÜŞÜRECEKTİM O GÜN. TEDAVİ İLE KURTARDIK...O DA SİNİRLİYDİ BEN DE SİNİRLİYDİM. BİRBİRİMİZDEN ÖZÜR DİLEDİKK. O KADAR PİŞMAN OLDU Kİ SÜREKLİ UYKUSUNDA SAYIKLIYORDU. GÜNLERCE SANA BİŞEY OLSA YAŞAYAMAZDIM DEDİ.
TAMAM BARIŞTIK. NE KADDAR KAVGA ETSEK DE ASLA YATAK ODAMIZA YANSIMAZ KAVGALARIMIZ...BU KADAR FEDAKARLIK YAPTIM ONUN İÇİN...ŞUAN SEKİZ BUÇUK AYLIK HAMİLEYİM VE BU ARALAR DIŞARDA ÇOK ZAMAN GEÇİRİYOR. HATTA DÜN VE BUGÜN DIŞARDA FULL. BELKİ ALDATMIYORDUR AMA BEN ONA GÜVENMİYORUM ARTIK. NE YAPMAM LAZIM?????????

cok ama cok pardon yanlis okumuşum mesaji :eek: ama yine ondan bosanmama gerçeğini degistirmez bu adam seni hastanelik etmis cocugunu kaybetmissin bosanmaliydin :KK43:

kronikleşmiş bence sizin durumunuz. her hamileliğinde birşeyler yaşamışsın. hamileyken seni dövmüş. ki bi kadının en hassas döneminde el kaldıran adam hayatın boyunca her sinirli anında kaldırır o kırılası elinio_O

üzüldüm.. ne diyeyim. her affedişinin sonucu olarak bi zarar görmüşsün böyle giderse de devam edecek gibi. bi an evvel kendin ve bebeğin için sağlıklı olacak bir karar vermen gerek. Allah yardımcın olsun

Senin bardak ne zaman taşacak bilemiyorum ama o zaman bu zaman değil.
Burada anlattıkların hep geçmişteki olaylar ve sen bütün bunları affetmişsin.
Şimdi tam doğum öncesi bunları düşünüp kendini doldurmanın anlamı yok.
Bence sen şimdilik sadece doğuma odaklan.Bu arada eşini yanına çekmeye çalış.Neden hep dışarıda eşin ?
İşi varsa tamam ama keyfi çıkıyorsa biraz naz yapıp yanında kalmasını isteyebilirsin.

kronikleşmiş bence sizin durumunuz. her hamileliğinde birşeyler yaşamışsın. hamileyken seni dövmüş. ki bi kadının en hassas döneminde el kaldıran adam hayatın boyunca her sinirli anında kaldırır o kırılası elinio_O

üzüldüm.. ne diyeyim. her affedişinin sonucu olarak bi zarar görmüşsün böyle giderse de devam edecek gibi. bi an evvel kendin ve bebeğin için sağlıklı olacak bir karar vermen gerek. Allah yardımcın olsun
eski eşinin kalıntılarını yaşıyorum işte

onun için herkesi sildim ben
bu olanları yaşadıklarına veriyordum başta. ağır şeyler yaşadığı için psikolojisi bozuk diyodum.
evet haklısınız boşanmak en doğrusu. ama sonrası var bunun
sonrası var evet. mesela aldatılma paranoyası ve dayak korkusu yaşamadığınız, çocuğunuzu kavgasız gürültüsünüz bir ortamda büyüteceğiniz bir sonra.
lütfen çocuğum için katlanıyorum lafını etmeyin, çocuklar da mutlu bir evliliği hak eder. anne babası aynı evin içinde her gün hır gür olacağına (ki şimdi yoksa bile ileride olacak) anne baba ayrı olsun ikisi de ayrı ayrı ilgi göstersin, inanın çocuğun psikolojisini daha az etkilersiniz. hiçbir çocuk kötü bir evliliğin devam etme nedeni olmak istemez.

Bence sen şimdilik sadece doğuma odaklan.Bu arada eşini yanına çekmeye çalış.Neden hep dışarıda eşin ?
İşi varsa tamam ama keyfi çıkıyorsa biraz naz yapıp yanında kalmasını isteyebilirsin.
şu iki gündür çok dışarda... nedenini sormadım ki

sonrası var evet. mesela aldatılma paranoyası ve dayak korkusu yaşamadığınız, çocuğunuzu kavgasız gürültüsünüz bir ortamda büyüteceğiniz bir sonra.
lütfen çocuğum için katlanıyorum lafını etmeyin, çocuklar da mutlu bir evliliği hak eder. anne babası aynı evin içinde her gün hır gür olacağına (ki şimdi yoksa bile ileride olacak) anne baba ayrı olsun ikisi de ayrı ayrı ilgi göstersin, inanın çocuğun psikolojisini daha az etkilersiniz. hiçbir çocuk kötü bir evliliğin devam etme nedeni olmak istemez.
bende de fazlasıyla sinir var belki o yüzden son kavgamız o kadar kötü oldu...
2 aydır hiç kavga etmiyoruz ve fazlasıyla el üstünde tutuyor...
ama dediğiniz gibi tereddütler çok oluyor

patronu arıyor iki gündür....
zaten az önce aradığında da adama patladım neden sürekli eşimi çağırıyorsunuz. bugün haftasonu diye.
telefonunu evde unuttuğu için ben açmak zorunda kaldım

Eşiniz sizi dövüyor hamile halinizle, ilgilenmiyor siz diyorsunuz ki hala seviyor pişman oldu , yatak odasına yansımaz vs. Ya bırakın sevgiymiş, laf yani. Bir özürle bitiyormu herşey? Bitmiyor ki özür dilediği halde ilgisizliğinden, gezip tozmasından feragat etmiyor.
Sosyal medya hesap şifrelerinizi veriyorsunuz, şifre değiştiriyor veyahut kapatiyor hesaplarınızı hala diyorsunuz ki benim başım dik vs. Neyi ispatladınız peki siz? Dahada doğrusu eşiniz verdi mi aynı şifreleri size? Açıp baktınızmı kimlerle konuşuyor? Hayır.
Hamilesiniz sert olduysa kusura bakmayın ama sizde de yanlışlar var fazlasıyla. Evlenip boşanan o, kendini ispatlamak durumunda kalan siz. Bu işte bir yanlışlık yokmu sizcede?
Lütfen bundan sonra sizi hırpalamasına müsade etmeyin.

Back
X