- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
Hakkınızda hayırlısı olsun.yok kesinlikle suç sizde değil, bende.
yanlış aktardığım yerler olmuş olabilir.
ama hepsi yaşadıklarım.
anlatamamışımdır yada eksik kalmışımdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkınızda hayırlısı olsun.yok kesinlikle suç sizde değil, bende.
yanlış aktardığım yerler olmuş olabilir.
ama hepsi yaşadıklarım.
anlatamamışımdır yada eksik kalmışımdır
Kendi özelinizi sosyal medya hesaplarınızı eşinizin eline vermeniz sizin namuslu olduğunuzu göstermez. Bence koca delisi olduğunuzu gösterir. Benden şifre isteyen erkek yanımda barınamaz. Sizden şifre isterken adam namusunuza dil uzatmış. Mesajları okuyunca mı anlamış şerefinizi? Ve bu sizin hoşunuza gitmiş ki vurguluyorsunuz sürekli. Halbuki çok alçaltıcı bir şey. Çok olgun değilsiniz belli. Biraz kendinizi yetiştirin. Bu adamdan da sakın boşanmayın. Tam birbirinizi bulmuşsunuz.
NEYSE BİZ TANIŞTIK ÇIKMAYA BAŞLADIK DERKEN BANA YAŞADIKLARINI ANLATTI VE BENDEN TÜM SOSYAL MEDYA ŞİFRELERİMİ İSTEDİ. BENİM BAŞIM DİK ÇOK ŞÜKÜR. TÜM ŞİFRELERİMİ VERDİM
İçiniz soğudu mu gerçekten çok merak ediyorum
benim de başım dik, bugüne kadar biri şaka yollu şifremi istese bile yürü git ne halin varsa gör dedim.
Çok sinirlendim bir kadının kendine yaptıklarına. Benim kızım olsa tokat atardım kendine gelsin diye.
Şiddete uğradığı için tepki verdiğiniz kadın, kızınız olsa tokat atardınız
Güldüm gerçekten ben buna
Yine de ne olursa olsun üstüne gereksiz yere gidildiğini düşünüyorum
Ben ''ne yapmam gerek'' kısmına cevap vermek istiyorum.
Öncelikle çok geçmiş olsun bebeğinizi kaybetmişsiniz ama kısmet olmuş bi bebeğiniz daha olacak artık yalnız değilsiniz.
'O bebekle ne yapacaksın şimdi, niye yine hamile kaldın... ' veryansınlarına kulağını kapalı tut bence.
O sana yük değil, minicik yüreğiyle koskoca bir destek.
Eşinizin pişman olduğunu düşünüyorsunuz, öyleyse de değilse de bırak hamile bi kadını hastanelik etmenin vicdanıyla baş başa kalsın.
Esas ne yapmam gerek kısmına gelince artık sıfır taviz olarak hayatını idame et vee en önemlisi bunu eşine söyle ki bilsin. Bi daha yapacağı hatanın telafisi olmadığını söyle. Hissettir. Net ol. Kendine güven.
En kötü ne olabilir ki zaten önceden çalışıyormuşsun en kötü kendi yolunu çizersin bebeğinle.
İnşallah her şey daha güzel olur senin ve miniğin için..
Benimle kavga etmeyin. İkimizde hanımefendinin yaşadıklarına üzüldük değil mi?
Ama konu sahibi bu adamın yanında yaşaya yaşaya normalleştirmiş durumu. Sizce de anlaması için sert tepkiye ihtyacı yok mu? Bir silkelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yok canım kocandır dayan mı diyelim? Neden bana sardınız bilmiyorum.
İçim falan soğumadı hala üzgün ve sinirliyim. Hiçbir kadın bunları haketmiyor.
Bir erkeğin mesaj okumasıyla şerefli olduğunuza karar vermesine hiçbirimizin ihtiyacı yok. Kendimizi bu durumlara düşürürsek sonradan karşılacaklarımız da şaşırtmamalı bizi. Bu tip erkek şiddet de uygular aldatır da. Ama sana gelince namusuna bi türlü ikna olmaz.
Yok canım sabret doğur bunu bi daha koynuna gir hemen bi tane daha doğur. Hatta 3le mi diyim
Gencecik kadın bir düşük yaşamış 2. Gebeliği ve yine dayak yiyor. Onun yaşındakiler üniversite okuyor bırak allasen. Kim reva gördü ona bu hayatı bilmiyorum ama yazık etmişler..
Saf kelebek sence de bu tavır kişinin yaşanmışlıklarıyla, psikolojisiyle, yaşıyla, cehaletiyle, karakteriyle..... alakalı değil midir? Yani kimi kadın vardır -konu sahibi gibi- taviz verir bu onun için çok da önemli değildir, eşi şifresini biliversindir, kimi kadın vardır sizin gibi sınırları bellidir, nettir, tavizsiz yaşar eşi bile olsa..
Madem düşünceleriniz bunlardı ben sadece ''Ayı yavrusunu seveyim derken boğup öldürmüş'' diyeyim gerisini siz anlayın..
Bi allahın kulu da alıntı yapmamış :S
sayfaları tek tek okudum kusura bakılacak birşey yazmamışsınız.
arkadaşlar neden bu kadar üzerinize geliyor onu da anlamış değilim.
evet sevmişsiniz ve evlenmişsiniz.
sonuçta başınıza gelecekleri siz de bilmiyordunuz
bence sizin en büyük hatanız ikinciye hamile kalmak
eşinizi sevdiyseniz sabretmek bence gayet güzel bir eylem boşa gitsin diyenleri zaten hiç anlamıyorum.
ancak bu kadar olay üzerine hamilelik sizin için çok uzak olmalıydı, kaldı ki yaşınızda küçük.
ama olmuş bir kere, bence bu durumda tek yapmanız gereken en azından bebek dünyaya gelene kadar kafanıza bu durumu takmadan sadece bebeğe odaklanmak.
eğer yürümüyorsa da bebek olduktan sonra birşeyler düşünürsünüz. çünkü artık doğuma çok az kalmış.
siz böyle eşinizi kendi haline bırakır ve kendinize dönerseniz belki onunda aklı başına gelir.
umarım herşey daha iyi olur
ALlah razı olsun ofisim. Ben de ajan gibi ayıklama yapıyodum :)Al Elmiğim hediyem olsun
SELAM BAYANLAR
NERDEN BAŞLAYACAĞIMI BİLMİYORUM. KARIŞIK Bİ DURUM ASLINDA...
BEN 24, EŞİM 35 YAŞINDA VE EŞİMİN 2. EVLİİĞİYİM. VE ÇOCUĞU VAR...
EŞİ KENDİSİNİ ALDATTIĞI İÇİN AYRILMIŞLAR...
BİZ EŞİM İLE TANIŞTIĞIMIZDA BEN OYUNCULUK VE MANKENLİK GİBİ BİŞEY YAPIYORDUM.
NEYSE BİZ TANIŞTIK ÇIKMAYA BAŞLADIK DERKEN BANA YAŞADIKLARINI ANLATTI VE BENDEN TÜM SOSYAL MEDYA ŞİFRELERİMİ İSTEDİ. BENİM BAŞIM DİK ÇOK ŞÜKÜR. TÜM ŞİFRELERİMİ VERDİM...EEE TABİ MESLEK MEDYA OLUNCA YÖNETMENLER, SANATÇILAR VE OYUNCULARLA KONUŞUYORUM GENELDE. HİÇ MESAJ DA SİLMEM... BENİMLE CİDDİ GÖRÜŞMEK İSTEYEN MEDYA SEKTÖRÜNDEN O KADAR KİŞİ İLE YAZIŞMALARIMIZ DURUYORDU. BU DA 2 HAFTA İÇİNDE HEPSİNİ OKUMUŞ VE BANA DEDİ Kİ SENİNLE Bİ KEZ DAHA GURUR DUYDUM... ŞEREFLİ VE GÜVENİLİR BİRİSİN. AMA BEN HEPSİNİ KAPATIP ŞİFRELERİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM DEDİ. TAMAM HAYATIM DEDİM...
HER ZAMAN BAŞM DİK VE NAMUSLU Bİ İNSAN OLMUŞUMDUR...
NEYSE ARADAN Bİ KAÇ AY GEÇTİ VE AİLELER TANIŞTI. EVLENDİK...
DAHA İLK YILIMIZDA BENİ ALDATTI. DAHA 2 AYLIK HAMİLEYDİM...BOŞANMAYA KARAR VERDİM VE DAVA AÇTIM... DERKEN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM VE BOŞANMAKTAN VAZGEÇTİM ÇOCUĞUM İÇİN. AİLEM BUNU ÖĞRENİNCE ÇOCUĞU ALDIRMAZSAM BENİ SİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.
EŞİM DE PİŞMANDI ZATEN. BEN AİLEMİ KARŞIMA ALIP EŞİMLE BARIŞTIM...
AMA ÇOK ZOR Bİ DÖNEMDEN GEÇTİM VE 45 KİLOYA DÜŞTÜM VE BEBEĞİMİ KAYBETTİM.5 AY SONRA TEKRAR HAMİLE KALDIM...
EŞİM ARKADAŞIMLA YAKINEN GÖRÜŞÜYORDU VE BU DA BENİ ÇOK SİNİRLENDİRDİ. EE Bİ DE HAMİLELİK HORMONLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRİP DAMACANAYI YERE ATTIM. YERLER ISLANDI DİYE BENİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ VE HASTANELİK OLDUM. BEBEĞİMİ DÜŞÜRECEKTİM O GÜN. TEDAVİ İLE KURTARDIK...O DA SİNİRLİYDİ BEN DE SİNİRLİYDİM. BİRBİRİMİZDEN ÖZÜR DİLEDİKK. O KADAR PİŞMAN OLDU Kİ SÜREKLİ UYKUSUNDA SAYIKLIYORDU. GÜNLERCE SANA BİŞEY OLSA YAŞAYAMAZDIM DEDİ.
TAMAM BARIŞTIK. NE KADDAR KAVGA ETSEK DE ASLA YATAK ODAMIZA YANSIMAZ KAVGALARIMIZ...BU KADAR FEDAKARLIK YAPTIM ONUN İÇİN...ŞUAN SEKİZ BUÇUK AYLIK HAMİLEYİM VE BU ARALAR DIŞARDA ÇOK ZAMAN GEÇİRİYOR. HATTA DÜN VE BUGÜN DIŞARDA FULL. BELKİ ALDATMIYORDUR AMA BEN ONA GÜVENMİYORUM ARTIK. NE YAPMAM LAZIM?????????