• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEYİM. AMA HALA GÜVEN YOK :(

benim de eşim daha önce evliydi
o 35 ben 24üm üstelik
3 tane de çocuğu var
ben de çok kıskanıyorum ama ona güvendiğimi de hissettiriyorum...
çünkü ona dedim ki eğer beni aldatırsan seni allaha havale ediyorum diye.
hatta beni aldatabileceğine inanmıyorum. çünkü bana aşırı bağlı..
o hata yapan herkesi tek kalemde siler düşünmeden. ama ben o kadar kavga etmeme rağmen bana çok bağlı.. sürekli de BENİ ASLA BIRAKMA. BU DÜNYADA HUZUR BULDUĞUM TEK KADINSIN diyor sürekli...
şuan 33 haftalık hamileyim. 22 haftalıkken doktor bebeğimiz için risk olduğunu, ya anneyi ya bebeği kurtarabileceğini söyledi sorun devam ederse diye. eve geldiğimizde konuştuk. bana dedi ki senin hayatın benim için en önemli şey ve benim için hiçbişeyin değeri yok senin yanında...
onun o desteği sayesinde şimdi ben de oğlumuz da çok iyiyiz...
KISACASI : ERKEKLER HUZUR ARAR Bİ KADINDA. EĞER ONA ARADIĞI HUZURU DOĞRU Bİ ŞEKİLDE VERİRSENİZ HİÇ Bİ KADINA BAKMAZ

Bi çelişki var ama çözemedim.

Böyle bir adamdan 2. kez hamile mi kaldınız bir de? :KK57: Olan çocuklara oluyor, gerçekten. Çok yazık... Bu adamın şiddetinin sonu gelmez, ayrılın. Şaka gibi bir konu...

YA HAMİLE BİRİ OLARAK SİZDEN SADECE DOSTÇA FİKİR VE DESTEK BEKLEDİM... ZOR Bİ DÖNEM OLDUĞU İÇİN BURDAN DESTEK GÖRÜRÜM DİYE UMDUM.
TAMAM KENDİ KONUMUNUZDA HAKLISINIZDIR BELKİ AMABEN SİZDEN HAKARET DEĞİL, DOSTÇA TAVSİYELER BEKLEDİM.
YİNE DE TEŞEKKÜRLER

geçmiş mesajlara bakarsanız yazdım zaten görünürde bişey yoktu. morluk vs..
ayrıca kansızlık ve vitaminsizlik yaşadığımı da yazmıştım.
bunlar yüzünden zaten hastanelik oluyordum

Kansizlik ve vitaminsizlik yasiyorsan, kan degerlerine bakarlar, ultrasona degil. :KK14: Bebegini kaybedecek kadar dövülüyorsan, görünürde birseyin olmamasi imkansiz.

Bu sana karsi son mesajim. Seni bu arada fake diye kibledim.

Iyi aksamlar :KK14:

HAKİM KADNI SUÇLU GÖRDÜĞÜ İÇİN NAFAKA VERMİYOR KADINA
AMA ÇOCUKLARIYLA İLGİLENİR HER ZAMAN
HATTA BEN DE ONLARA EVLADIM DİYORUM...
ESKİ EŞİ ALDATMIŞTI EŞİMİ..
BEN AJANSTA ÇALIŞIYORDUM VE BİNLERCE HAYRANIM VARDI...
EŞİM İÇİN HEM İŞİMDEN VAZGEÇTİM HEM DE TÜM SOSYAL HESAPLARI KAPATTIMM.
BİGÜN FACEBOOK ŞİFREMİ TAHMİN EDİP GİRMİŞ VE MESAJLARIMI OKUMUŞ.
NE YÖNETMENLER, SANATÇILAR PEŞİMDE OLDUĞUNU VE BENİM DE ONLARA KIZDIĞIMI GÖRMÜŞ VE O OLAYLARDAN SONRA ÇOK BAĞLANDI BANA...
BİGÜN BANA DEDİ Kİ TÜM SOSYAL HESAPLARINI KAPATMANI VE HEPSİNİN ŞİFRELERİNİ BANA VERMENİ İSTİYORUM DİYE. BEN DE ANINDA VERDİM.
YANİ GÜVENİNŞ KAZANDIM VE HEP YANINDA OLDUM,
Şifreleri siz vermemiş miydiniz?
Kendisi mi tahmin etti?

Olan olmuş artık. Neticeye bakmak lazım. Geçmişi değil şimdiyi takıyor gibisiniz sanki. İki aydır aranız iyi ve kavga etmiyorsanız iki gündür bu adam nerde mi diyorsunuz? Yerini bilmediğiniz için şüpheleniyor musunuz derdiniz bu mu şu an?

Keşke namuslu ve gururlu olduğunuz kadar akıllı da olsa idiniz. Hoş ben gurur da göremedim ya neyse siz kendinizi öyle bilmeye devam edin madem. Bir de ilk sayfada sekiz buçuk aylık hamileyim demişsiniz sonlarda da 33 haftalık demişsiniz. Pek bi çelişkili gördüm sizi hormonlardan heralde

Keşke namuslu ve gururlu olduğunuz kadar akıllı da olsa idiniz. Hoş ben gurur da göremedim ya neyse siz kendinizi öyle bilmeye devam edin madem. Bir de ilk sayfada sekiz buçuk aylık hamileyim demişsiniz sonlarda da 33 haftalık demişsiniz. Pek bi çelişkili gördüm sizi hormonlardan heralde
33 sekizbuçukk olmuyor mu

"su gibi34, post: 40090449, member: 654164"]33 sekizbuçukk olmuyor mu[/QUOTE]
Aslında dokuz ay on günlük doğduğuna göre normal zamanda. Sizin 24 gününüz kalmış 37 haftalık falan hesaplanıyor gibi olmuş sizinki. Neyse konumuz o değil. Sağlıcakla alın kucağınıza

Kendi özelinizi sosyal medya hesaplarınızı eşinizin eline vermeniz sizin namuslu olduğunuzu göstermez. Bence koca delisi olduğunuzu gösterir. Benden şifre isteyen erkek yanımda barınamaz. Sizden şifre isterken adam namusunuza dil uzatmış. Mesajları okuyunca mı anlamış şerefinizi? Ve bu sizin hoşunuza gitmiş ki vurguluyorsunuz sürekli. Halbuki çok alçaltıcı bir şey. Çok olgun değilsiniz belli. Biraz kendinizi yetiştirin. Bu adamdan da sakın boşanmayın. Tam birbirinizi bulmuşsunuz.

siz de saçma görüyorsunuz bu durumu.
belki hata ediyorum ama büyüklerimizden böyle gördük. sabrı

Ne gördün büyüklerinden merak ettim gerçekten? Annen sana ne dedi evlendirirken? Kızım bak bu adam seni öldürse de güçlü ol o yatağa sexi gir ve performansını düşürme mi dedi?

Benim annemden gördüğüm sabır şudur. Babam onun kalbini kıracak bir söz söylerse eğer konuşmaz suratına bakmaz günlerce. Ama evini temizler yemeğini önüne koyar. Gider salonda yatar. İçi almazdı odaya girmeyi..

tamam hepiniz haklısınız
bi daha yazmam
kusura bakmayın

Kesinlikle öyle düşünme
Hazırlıklı olmalısın insanların yorumlarına; çünkü genel olarak şiddet görmüş ve eşiyle evliliğini hala sürdüren, sürdürmeye çalışan kadınlara karşı bi refleks oluşturulmuş bu platformda
O yüzden şahsileştirme bence. Bu, senin durumunda olan bi çok kadına verilen tepkiyle aynı
Doğruluğu tartışılır o başka..

Bİ HATA EDİP DERDİMİ BURDA PAYLAŞTIM.
EKSİK VEYA KAFA KARIŞIKLIĞI YÜZÜNDEN BELKİ YANLIŞ ŞEYLER YAZMIŞ OLABİLİRİM BİLMEDEN.
AMA İNSANLAR BİRBİRLERİNİ ANLAMIYOR...
HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ.
BEN DE SEKİZBUÇUK AYLIK HAMİLE BİRİ OLARAK DUA EDİYORUM TÜM HAKARETLERİNİZE RAĞMEN
İNŞALLAH KİMSE YAŞADIKLARIMI YAŞAMAZ
konu silinmiş nerde konu?

Kesinlikle öyle düşünme
Hazırlıklı olmalısın insanların yorumlarına; çünkü genel olarak şiddet görmüş ve eşiyle evliliğini hala sürdüren, sürdürmeye çalışan kadınlara karşı bi refleks oluşturulmuş bu platformda
O yüzden şahsileştirme bence. Bu, senin durumunda olan bi çok kadına verilen tepkiyle aynı
Doğruluğu tartışılır o başka..
bakın şuan hamileyim (yemin ederim)
evet yanlış aktardığım yerler olmuştur. haklısınız da tepkileriniz için.
ama yaşadıklarım gerçek. burda size yalan söylesem hesabını nasıl veririm. yakında doğumum olacak ve yalanım varsa sağ çıkmıyım

bakın şuan hamileyim (yemin ederim)
evet yanlış aktardığım yerler olmuştur. haklısınız da tepkileriniz için.
ama yaşadıklarım gerçek. burda size yalan söylesem hesabını nasıl veririm. yakında doğumum olacak ve yalanım varsa sağ çıkmıyım
Ben sahte olduğunuzu düşünmüyorum.
Benim başka konuya yaptığınız yorumları alıntılama sebebim o konu sahibini yanlış yönlendirmeniz.

Ben sahte olduğunuzu düşünmüyorum.
Benim başka konuya yaptığınız yorumları alıntılama sebebim o konu sahibini yanlış yönlendirmeniz.
yok kesinlikle suç sizde değil, bende.
yanlış aktardığım yerler olmuş olabilir.
ama hepsi yaşadıklarım.
anlatamamışımdır yada eksik kalmışımdır

Back
X