daha önce başka bir konuya yazdım aslında. benimde gecen haftalarda olmam gerekiyordu. doktoruma şekerli suyu içersem kusabılcegimi soyledım. yapmasak olurmu dedim. o da bende yapmamaktan yanayım dedi dolayısıyla testi yaptırmadım. bana meyve cok fazla yemememi , daha cok protein ve kalsiyum agırlıklı beslenmemi soyledi.
ben bu aralar meyveyi çok yiyorum hele de üzüm lüp lüp gidiyor vallahi. artık meyve yemeyi azalyayım şuana kadar 3 porsiyon yedim akşamda yerdim ama bugün dur diyeceğim kendime.
Eskiden anne ve bebek olumleri cok daha fazlaydi. Gunumuzun testleri, icatlari, hamileikte alinan ilaclari olumleri de azaltti, hastalik ve engel risklerini de azaltti. Bilmem bu konuda bilginiz var mi.
50 gr da benimde bugun 226 cikti..yarin aclik bakacaklarmis..100 luk nende yaptirmak istemiyorum benim babamda var seker zaten..pasa pasa diyetimi alip yapsam olur herhalde..siz ne yaptiniz yaptirdiniz mi peki 100 luk..ve ölcüm cihazi verdiler mi ayrica diyet..50 gram yukleme yaptirdim sonucu 182 cikti hemen 100 gramlik istediler ama yaptirmak istemiyorum. Ben ve annem prematüreyiz zaten erken doğum riskim var. Ama 100luk yuksek cikinca zaten yapacaklari tek sey diyet vermekse 50likte versinler diyeti bitsin. Haksiz miyim?
Bende şuanda hamileyim , hamile değilken de mantıklı bulmuyordum yaptirmayacagim demiştim , eskiden şeker yüklemesi mi varmış ben herşeye bu mantıkla bakarım tabiki teknolojinin nimetlerinden faydalanacaksin bu ayrı ama bazı!arı da zararlı olabiliyor.
Artık herşeyden rant sağlıyorlar bunun büyük kısmı sağlık konularında , ilaçlar , testler , aşılar , mamalar vs. Bilinçli olup Dr un her istediğini yapmamak lazım.zaman değişti hiçbirşey eskisi gibi doğal değil ama çok şükür aklımız var , araştırıp ogrenebiliyoruz.Tabi ki eskiyle şimdiyi kıyaslamak mantıklı değil bence
Dediğiniz doğru bir düşünmek lazım hani bu doğru mu gerekli mi diye çünkü piyasa malum ilaç firmaları çok büyük oyunlar oynuyorlar birkaç yerde bunlarla ilgili yazılar okumuştum bir ilacı verip Yab etkisi sayesinde başka bir ilaca duyulan ihtiyaç artıyor böylece onlar para kazanmış oluyorlar...
Artık herşeyden rant sağlıyorlar bunun büyük kısmı sağlık konularında , ilaçlar , testler , aşılar , mamalar vs. Bilinçli olup Dr un her istediğini yapmamak lazım.zaman değişti hiçbirşey eskisi gibi doğal değil ama çok şükür aklımız var , araştırıp ogrenebiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?