Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar bu hafta şeker yüklemesi yaptıracaktım şuan prof.dr.canan karatay bu konuda konuşuyor ve asla tavsiye etmiyor. oyy neler neler söyledi yazık hamilelere diyor ben yaptırmaktan vazgeçiyorum hamileyken yaptırmayan var mı?
ya zaten takıntılı biriyim böyle şeylerde hemen kafam bulanıyor eşim yatmasaydı adamın gecenin bu saatinde beynini patlatırdım Allahtan uyudu :) ya gerçekten kendimi kötü hissediyorum neden herşey her doktora göre değişiyor. Karnımda taşıdığım varlığın başına birşey gelse kendimi nasıl affederim canan hoca yaptırırsan şöyle böyle hastalanır diyor millet yaptırmassan çocuk obez doğar diyor ay her kafadan bir ses çıkıyor
merhaba hanımlar bu hafta şeker yüklemesi yaptıracaktım şuan prof.dr.canan karatay bu konuda konuşuyor ve asla tavsiye etmiyor. oyy neler neler söyledi yazık hamilelere diyor ben yaptırmaktan vazgeçiyorum hamileyken yaptırmayan var mı?