çok teşekkür ederim. durup durup ağlıyorum zaten bir türlü toparlanamadım.Bu tarz sorunlar normal değil sizde de bir anormallik yok. Direk söylemem gerekirse eşiniz tam bir öküz. Siz kendinizi ve bebeğinizi düşünmeye devam edin alışverişlere eşinizle dostunuzla gidin heyecanınızı yitirmeme çalışın. Sizi üzmek istemiyorum ama doğumdan sonra da lohusalık sürecinde bu öküzlükler devam edebilir onu da o zaman konuşuruz artık. İnşallah sağlıkla gelir bebeğiniz
O kadar haklısınız ki. Bunlar çok güzel,farklı duygular ve heyecanlar. Tek başına yaşamanız hevessiz bırakılmanız çok üzücü ama bebişiniz için üzülmeyin. Ne isterseniz kendi başınıza ya da annenizle varsa kardeşiniz yakın arkadaşlarınızla yapın.çok teşekkür ederim. durup durup ağlıyorum zaten bir türlü toparlanamadım.
kendi kendimi toparlamak zorunda kalmaya ayrıca üzülüyorum.
çok sağolun, sağlıkla gelsin diyorum ben de.
hayır, hamilelikte böyle oldu.Eşiniz sadece bebek konusunda mi tepkisiz yoksa normalde de böyle bı adam mı? Yani atıyorum hamilelikten önce de bı alışverişe gidelim vs dediğinizde isteksiz mi olurdu?
tepki gösterdim tabii, ama kapıyı vursam ne değişecek, aynı evin içinde?Tam bir ömür törpüsüçocuk doğunca daha da telaşlı olacaksınız ve sizi iyice bunaltır bu halleri. Azarlanma konusu ise benim kapıyi vurup çıkacağım bir konu. Asla asla kabul edebileceğim bir şey değil. Sadece ağladınız mı?
deneyeceğim, çok teşekkür ederim.O kadar haklısınız ki. Bunlar çok güzel,farklı duygular ve heyecanlar. Tek başına yaşamanız hevessiz bırakılmanız çok üzücü ama bebişiniz için üzülmeyin. Ne isterseniz kendi başınıza ya da annenizle varsa kardeşiniz yakın arkadaşlarınızla yapın.
Odadan çıkmazdım. Evden giderdim.tepki gösterdim tabii, ama kapıyı vursam ne değişecek, aynı evin içinde?
Onu terkederdim yani daha nasıl açık olabilirim bilmiyorum.Odadan çıkmazdım. Evden giderdim.
işim var, hatta kariyer diyebilirim. kalbur üstü bir mesleğim var, gelir, iş güvencesi vs kaygım yok.İşiniz var mı çalışıyor musunuz ?
Eşiniz aşırı ruhsuz ve kaybetme korkusu hiç yok gibi geldi bana.
Çocuğuyla eşiyle aile hayatı yaşamak istiyorsa kendine çeki düzen vermeli.
Kovun evden kendine gelsin.
Beklenmeyen bı gebelik miydi kihayır, hamilelikte böyle oldu.
bir de öyle ima filan da değil, net olarak ifade ettim isteklerimi, duvara konuşuyormuş gibi oluyorum aslında. ama normali bu değildi.
düşüneceğim. çok teşekkür ederim.Onu terkederdim yani daha nasıl açık olabilirim bilmiyorum.
yok yok gayet planlı idi. beklediğimiz bir şeydi.Beklenmeyen bı gebelik miydi kiya da sonradan iş ciddiye binince maddi-manevi zorlanacağını düşünüp stres olmuş olabilir mi? Yani odun olduğu gerçeğini degistirmese de bazı erkeklere babalık heyecani sonradan yükleniyor. Kadınlar genelde direkt anneliğe adapte oluyorlar heyecanını yaşıyorlar ama bazı erkekler duygusal yoğunluk hissedemiyor bu donemlerde
istemiyordu diyemem planlı idi.Eşiniz bebeğiniz olacağını öğrendiğinde ne tepki verdi? Çocuk mu istemiyordu acaba?
Eşiniz zorla mı hamile kaldı? (Kamu Spotu: ironidir ciddiye almayınız)ne zaman doktora gitsek benim heyecanım ve doktor sonrası mutluluğumu sakinlik adı altında tepkisiz duruşuyla bitirdi.
Eşinizin yaptığı çok can sıkıcı, bebek sahibi olmaya beraber karar vermediyseniz bilemem ama planlı bir hamilelikti diyorsunuz.gülümsettiniz çok sağolun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?