ben de artık bu yönde hareket edeceğim gibi zaten.Eşinizin yaptığı çok can sıkıcı, bebek sahibi olmaya beraber karar vermediyseniz bilemem ama planlı bir hamilelikti diyorsunuz.
Eşinizi görmezden gelin, evet eşlerden birinin bu kadar duyarsız olması kötü bir şey ama hamileliğinizi üzülerek geçirmeniz de size ve bebeğinize haksızlık, ne almak istiyorsanız neye hevesiniz varsa sizinle bu heyecanı paylaşan yakınlarınızla alın, bebek odası hala eşyayla doluymuş çağırın bir yardımcı odayı boşalttırıp temizletin, bebeğin mobilyasını vs alıp yerleştirin ben böyle uygun gördüm deyin.
Allah tamamına erdirsin, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunben de artık bu yönde hareket edeceğim gibi zaten.
çok teşekkür ederim.
ben de böyle düşünüyorum, kendi başıma halledeceğim.Bence son kez ben alisverise ckiyorum bebek icin gereken gerseyi alacagim ucretin yarisni soylerim hesabima atarsin gibi bisey soyleyin neden onun keyfini bekliyorsunuzki adam simarmis bi havalara girmis bi memnuniyetsiz istemiyordu madem yapmasaydi bu nebicim tarz erkekler hamileyken eslerine cok cok iyi guzek davranir sizinkinin terbiye olmasi lazim
planlı idi. istiyordu da.Bebek planlı mıydı? İsteyerek mi yaptı? Bebek öncesi düşüncesi neydi baba olma konusunda?
Erkeklerin bazıları kucağına alana kadar anlamıyorlar bizim gibi değiller pek
Eşya olaylarında alın kartını siz halledin bebeğinize odaklanın stres yapmayınkucağına alınca değişir inşallah
bunu düşüneceğim. çok teşekkür ederim.Adam öküzün teki açıkça yazayım dedimDüz öküz yani, öküzü bağlasam bundan daha akıllı ve düzgün bir şekilde davranır. Madem bir katkısı yok üste can sıkıyor bir süreliğine evden atardım ben olsam dvaranışlarını düzeltmeden gelmesin.
İstemek var istemek var. Belki de siz çok istiyorsunuz diye içinden iyi bari yapalım mı dedi? Bu böyle olmaz, bebek doğunca alışma kontrol altına alma süreciniz olacak. Eşe en çok ihtiyaç duyacağınız zamanlar yaklaşıyor. Adam sizi yalnız bırakıp işim var diye kaçacak mı? Komşunun kocası daha heyecanlı olur yan daireye bebek geliyor diye, eşinize ölü toprağı mı serpildi?planlı idi. istiyordu da.
valla en son iş başa düştü diyip kendi kendime halledeceğim. ne yapayım.
Yaa kıyamam yapmayın,yük etmeyin kendinize bu mevzuyu durup durup. Allah akıl fikir versin,iyi huy versin eşinize inşallah. O da çocuk sahibi olmak istiyordu değil mi?çok teşekkür ederim. durup durup ağlıyorum zaten bir türlü toparlanamadım.
kendi kendimi toparlamak zorunda kalmaya ayrıca üzülüyorum.
çok sağolun, sağlıkla gelsin diyorum ben de.
Merhabalar,merhabalar,
22. haftamdayım, kısmetse temmuz gibi doğum yapmış olacağım.
sağlık açısından arada pürüzler çıksa da genel anlamıyla bir sorun yok. ancak hali hazırda birkaç tane kronik rahatsızlığım var ve rutin hayatım da zor. o nedenle daha dayanıklıyım o tarz sorunlara.
benim genel sorunum eşimde. bir ay öncesinde iş yerinde biraz zorlandığım bir haftaydı, sağolsun eşim de evde zorladı. iki gün üst üste resmen azarlandım. hatta bir sabah beni ağlattı da çıktı evden.
ne zaman doktora gitsek benim heyecanım ve doktor sonrası mutluluğumu sakinlik adı altında tepkisiz duruşuyla bitirdi.
bir şekilde toparlanmaya çalıştım. artık ufak ufak son trimesterına yaklaşıyorum ve vücudum beni zorlamaya başladı. ben bu zamana kalmadan eşya vs bakalım bir şeylere karar vermiş olalım istiyordum. bir kere ikna edebildim onda da artık öyle bir noktaya geldi ki mecbur kaldı.
şimdi evde tadilat yaptırmak istiyor, çocuk için ayıracağımız odada bir sürü eşya var onlar duruyor. çocuk eşyası noktasında hiçbir şeye bakmadık. ve bunlar için bir aydır artık başlayalım tadilatsa da eşyaysa da bakalım diye diye dilimde tüy bitti.
en son üç gün önce doktor kontrolünde detaylı ultrason vardı, doktor fotoğraf da verdi. ben çıkınca yine heyecanlıydım, yine bitirdi o heyecanımı. ertesi gün kendi kendine eşya bakalım dedi, sevindim. ben de kendimce bir liste çıkarmıştım onu gösterecek oldum yanımdan kalktı gitti hiçbir şey demeden. işim var dedi sıçradı resmen.
artık bu noktada dayanamadım, ne öfkemi ne de duygularımı kontrol edebildim. üç gün oldu kırgınlığım geçmedi.
ilk hamileliğim. ama çok mutsuzum, mutsuz değildim ama böyle oldum. tüm bu bir - bir buçuk aylık süreçte elimden geldiğinde kendimi anlattım. bakmadan içim rahat etmiyor, zamanla hareketim kısıtlanacak baksak iyi olur gibi birçok şey dedim önemsemedi. hiç de gebelikle ilgili bir nazım olmadı, kimseyi yormadım, kendi halimde geçirdim.
hiç böyle hayal etmemiştim. biraz bir şeylere bakmak, o heyecanı yaşamak isterdim. hiçbiri olmadı. şimdi de benim heyecanım yok. çocuk olmuş olmamış, hamileymişim değilmişim... öyle bir hissizlik çöktü üstüme. nasıl toparlarım ne yaparım bilemiyorum.
bu tarz sorunlar normal mi yoksa bende mi bir sorun var onu da çözmeye çalışıyorum.
Sorun çocuk odası ise zaten ilk 6-8 ay yanında yatacak bi anne yanı beşik yeter sonra uzun uzun bakarsın oda takımına. Aslında eşinle gitmene de ihtiyacın yoktu çalışan kadınsın ev dışında hareket alanın var yani keşke kendin çıkıp çıkıp baksaydın. Bi liste çıkarsaydın.merhabalar,
22. haftamdayım, kısmetse temmuz gibi doğum yapmış olacağım.
sağlık açısından arada pürüzler çıksa da genel anlamıyla bir sorun yok. ancak hali hazırda birkaç tane kronik rahatsızlığım var ve rutin hayatım da zor. o nedenle daha dayanıklıyım o tarz sorunlara.
benim genel sorunum eşimde. bir ay öncesinde iş yerinde biraz zorlandığım bir haftaydı, sağolsun eşim de evde zorladı. iki gün üst üste resmen azarlandım. hatta bir sabah beni ağlattı da çıktı evden.
ne zaman doktora gitsek benim heyecanım ve doktor sonrası mutluluğumu sakinlik adı altında tepkisiz duruşuyla bitirdi.
bir şekilde toparlanmaya çalıştım. artık ufak ufak son trimesterına yaklaşıyorum ve vücudum beni zorlamaya başladı. ben bu zamana kalmadan eşya vs bakalım bir şeylere karar vermiş olalım istiyordum. bir kere ikna edebildim onda da artık öyle bir noktaya geldi ki mecbur kaldı.
şimdi evde tadilat yaptırmak istiyor, çocuk için ayıracağımız odada bir sürü eşya var onlar duruyor. çocuk eşyası noktasında hiçbir şeye bakmadık. ve bunlar için bir aydır artık başlayalım tadilatsa da eşyaysa da bakalım diye diye dilimde tüy bitti.
en son üç gün önce doktor kontrolünde detaylı ultrason vardı, doktor fotoğraf da verdi. ben çıkınca yine heyecanlıydım, yine bitirdi o heyecanımı. ertesi gün kendi kendine eşya bakalım dedi, sevindim. ben de kendimce bir liste çıkarmıştım onu gösterecek oldum yanımdan kalktı gitti hiçbir şey demeden. işim var dedi sıçradı resmen.
artık bu noktada dayanamadım, ne öfkemi ne de duygularımı kontrol edebildim. üç gün oldu kırgınlığım geçmedi.
ilk hamileliğim. ama çok mutsuzum, mutsuz değildim ama böyle oldum. tüm bu bir - bir buçuk aylık süreçte elimden geldiğinde kendimi anlattım. bakmadan içim rahat etmiyor, zamanla hareketim kısıtlanacak baksak iyi olur gibi birçok şey dedim önemsemedi. hiç de gebelikle ilgili bir nazım olmadı, kimseyi yormadım, kendi halimde geçirdim.
hiç böyle hayal etmemiştim. biraz bir şeylere bakmak, o heyecanı yaşamak isterdim. hiçbiri olmadı. şimdi de benim heyecanım yok. çocuk olmuş olmamış, hamileymişim değilmişim... öyle bir hissizlik çöktü üstüme. nasıl toparlarım ne yaparım bilemiyorum.
bu tarz sorunlar normal mi yoksa bende mi bir sorun var onu da çözmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?