hamilelikte bulantı

Çoğu kişinin başına geliyor bu yemeklerden tiksinme olayı sanırım.
Ben tatlı canavarı bir insanken,4 aydır çikolata bile yemedim.Canım istemiyor.Ama mümkün oldukça yoğurt süt yumurta tüketin.
Ceviz,bakliyat,badem vs. Özellikle SU :)

Sinirlerim bozuluyor sürekli ağlıyorum su bile icemiyorum maalesef neyapacagimi şaşırdım kahverengi lekelenmeler oluyor arasıra nekadar normal bilmiyorum geçtiğimiz perşembe kalp atışlarını duydum. Doktorumla irtibat kurdum yarın tekrar gitcem ins

Canim bende senin gibiydim herseyden midem bulaniyordu yemek yiyemiyorum diye sinirden agladigim cok oldu herkes gecicek diyodu ama ben inanmiyodum gerçekten de geciyor canim azcik daha sabir benim 14. Haftadan sonra duruldu doktorum ilacta vermisti ama kullanmadim sende doktoruna anlat durumunu belki seni rahatlaticak biseyler verir. Lekelenme durumu icin bisey diyemem ama onunla ilgilide sikinti yapma kendine cogu hamilenin basina geliyo sanırım

Tesekkur ederim gerçekten birazda olsa insan birileriyle konuşunca rahatliyor

Bugün tekrar hastanedeydim kızlar lekelenme normal bir durummus korkulcak bişey yok dedi doktorum yinede iğne verdi hap kullanan arkadaşlarım vardı iğneyi ilk defa duydum diyebilirim haftada birkez kullancam birde bulantim için hap verdi çok şükür ikigunden sonra birşeyler yiyebildim

Sevindim canim bi sıkıntı olmamasina igne hapa gore daha etkili diye biliyorum arkadaşım da kullanmisti. Bulantiyada çözüm bulunmus yiyemedigin gunlerin acisini cikar bence :)

Sevindim canim bi sıkıntı olmamasina igne hapa gore daha etkili diye biliyorum arkadaşım da kullanmisti. Bulantiyada çözüm bulunmus yiyemedigin gunlerin acisini cikar bence :)
İğne bikere yaptirdim kanamam durdu bayadir yok çok şükür devamına gerek duymadım bulantı için aynı şeyi maalesef soyleyemicem sonlanacagi günü bekliyorum sabırsızlıkla

tabiki geçti canm.bebek ilk 3 ay senin depolarından besleniyor merak etme bir çok kişi yemek yiyemiyor tabiki.benim 12.haftada azaldı 13te bitti.Sadece biraz daha sabır canım.

Merhaba arkadaşlar ben Ivf ile gene kaldım 10+5 günlük hamileyim ve artık bulantılara takatim kalmadı zofran 8 mg kullanıyorum ama o. Bile işe yaramıyor ne yapacağımı şaştım birde herkesin aksine bende gece bulantısı oluyor uyutmuyor ve kusturuyor başka ne yapabilirim yardım edin lütfen

Gece bulantısı bendede olurdu gündüz bişey olmaz akşam 6 dan sonra başlardı bende rennie şurup ve dramamine kullandım çok zorda kaldığımda her zaman değil ama çıkacağı varsada çıkıyor sabret 2 haftaya geçer inşallah bol salatalık ye tuzlayıp bastırıyo ferahlatıyo

İnşallah artık dayanamayıp ağlıyorum rennie kullanıyorum aşırı şişlik var mide yanması ve aynen geçmeyen akşam bulantıları şuan ayakta duracak halim Yok wc ye biri ile gidiyorum takatim kalmadı umarım biter tek duam bu teşekkür ederim cevabınız için

Canim insaallah en.kisa zamanda gecer. Benimde cok bulanti kusmam var. Banada zofer 4mg verdi. Bitek o azaltiyor ama malum bunlari kullanmaktan da cok korkuyorum bazi drlar kesinlikle onermiyor. Sana 8mg bile etki etmiyorsa serum falan fakmadilarmi? Genelde yatis yapiyolar agir durumlarda. Bende su bile icemiyorum.bazen Allah yardimcimiz olsun.

Doktor kusmaların 5 be üzeri olmalı dedi yatman enfeksiyon kaynağı diyor ama İnan ben dayanamıyorum yengem bugün serum ve ilaç getirecek onu denileceğim 6 yıl sonra tüp bebek ile sahip olduk ama hiç hayatımda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum devamlı ağlıyorum rabbim nasip etti elhamdulillah ama isyan etmekten korkuyorum çok kötüyüm ve hiç geçmeyecek sanki canım tabbim herkese yardım etsin

Ya bu bulantıları benim kadar yoğun yaşayan varım ölmek istiyorum artık nerdeyse hiç halim kalmadı her geçen gün daha da artarak devam ediyor hamilelikten hiç birşey anlamadım hiç geçmez mi bu 9 ay devam mı edecek böyle

Ilac kullanıyor musun canm?

Zofran 8 mg alınca kusuyorum vitamin ilaçlarını bile alamıyorum serumla ilaç alıyorum gene kusuyorum hiç halim kalmadı ve her geçen gün artıyor gece kusıyorum 4 defa yı buluyor
Tüh ya üzüldüm valla. Ben de cok cektim cunku. 15 dakkada bir lavabodaydim artik bacaklarm agrıyordu dikilmekten. Ama bana zofer iyi geldi mecburen 2 kutu kullanmak zorunda kaldim hala daha tam gecmis degil yine kusmaya devam Allah yardimcin olsun insaallah cabuk kesilir. Bitkisel seyler denedinmi peki. Zencefil cayi falan. Gerci banamisin demiyor o kusma gelince hicbisey dimi

Aynen öyle canım hiç birşey fayda etmiyor şuan bile inletiyor öğlen 12 veya. 1 gibi başlıyor gece 3 e kadar

Aynen öyle canım hiç birşey fayda etmiyor şuan bile inletiyor öğlen 12 veya. 1 gibi başlıyor gece 3 e kadar
Baska seylere de bakildimi peki? Mesela benm enfeksiyon varmis o da bulantiyi artirabiliyomus antibiyotik kullandim. Yada atıyorum safrada fln sorun varsa oyle seylerde bulanti yapiyomus once onlari elemek lazmmis gebelik bulantisi demek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…