Dilini isir popisini kası kız ,tövbe tövbe valla dertsiz başına dert alma tadını çıkart ,bazılarında olmaması normal ne güzel keşke bendede olmayaydi ,kusmaktan bogurmeye geçiş yaptım ben cigerlerim sokuluyor ,bunu dert etme şükür etBen de hiç yaşamıyorum ama bu beni tedirgin ediyo sanki herkeste oluyormuşta bi bende olmuyo gibi
Ayyy hemen ısırdım çok şükür :) inşallah senin bulantıların da geçer tez Zaman'daDilini isir popisini kası kız ,tövbe tövbe valla dertsiz başına dert alma tadını çıkart ,bazılarında olmaması normal ne güzel keşke bendede olmayaydi ,kusmaktan bogurmeye geçiş yaptım ben cigerlerim sokuluyor ,bunu dert etme şükür et
amin canm hepimize inşallahAmin canım Allah gönlümüze göre versin inşallah :)
Yok canim bence cok sanslisin, hic tedirgin olmaBen de hiç yaşamıyorum ama bu beni tedirgin ediyo sanki herkeste oluyormuşta bi bende olmuyo gibi
canım yaşamayan rahat geçirenler tabiki var.yani kaç haftalıksın bilmiyorum ama bebeğinin sağlık durumunda bir sey yoksa bunun keyfini sür.Çünkü bulantı işkence gibiiiArkadaşlar aranızda hiç mide bulantısı yaşamayan var mı
Bende de yok bulantı. Bakıyorum bulantı iyi bişeymiş olması gereken bişeymiş gibi söylemiş bazı dr lar. Ama benim şimdilik yok bulantım bi de tüp bebek olunca korkuyorum bişeyler eksik mi diyeBen de hiç yaşamıyorum ama bu beni tedirgin ediyo sanki herkeste oluyormuşta bi bende olmuyo gibi
Ayyy çok sağol canım:)Yok canim bence cok sanslisin, hic tedirgin olma
Tahmin edebiliyorum zordurKeske benimde hic bulantim olmasa gercekten cok zor bisey hic bisey yiyemiyorum ben surekli ac geziyorum yiyince cikariyorum
Bende de o çok yeme sıkıntısı var yaaaa napıcam bilmiyoeumbenim de hiç bulantım yok sadece kendim yemek yaparsam o yemeği yiyemiyorum tiksiniyorum.
ben de midem bulansın istiyorum biraz, çok yiyorum sanki, erkenden kilo alıyorum şişiyorum
Bende bu açıklamayı okuduktan sonra tedirgin oldum. Mide bulantım olmuyo sağlıksız bi gebelik mi yani diye düşünmeden edemiyorumSaglikli gebeliklerde bulanti olurmus die duymustum ben ama bu bitmeyen bulati kusma beni olduruyo artik yaa cok halsz kaliyorum kafami yataktan kaldiramiyorum bi kac gun geciyoo hicbisey yok ama sonra tekrardevam tabi eskisi kadar kalmadi ama smdide sabah bulantilari varr ne zaman bitecek buu
5+4 Sen kaçıncı haftadasınBende de yok bulantı. Bakıyorum bulantı iyi bişeymiş olması gereken bişeymiş gibi söylemiş bazı dr lar. Ama benim şimdilik yok bulantım bi de tüp bebek olunca korkuyorum bişeyler eksik mi diyeSen kaçıncı haftadasın
doktorlar az az sık sık yiyin diyorlar.Ben de 7. Haftadayım ve ciddi anlamda rahatsız ediyor çok fena ama midem boş olunca çok daha fazla oluyor onu farkettim
7+35+4 Sen kaçıncı haftadasın
12. Haftada geçecek diye odaklan :) genelde 12 de bitiyorkızlar yarın tam 10 haftalık olacağız.6.haftadan beri bulantım var hayatım kabusa döndü resmen hele ağzımdaki o pis tat.yediğim hiç bir seyden zevk almıyorum. Artık doyasıya yemek istiyorum hamileliğimin zevkini güzelliğini yaşamak istiyorum. Kızlarr ne zaman geçicekk?