hamilelikte bulantı

kızlar yarın tam 10 haftalık olacağız.6.haftadan beri bulantım var hayatım kabusa döndü resmen hele ağzımdaki o pis tat.yediğim hiç bir seyden zevk almıyorum. Artık doyasıya yemek istiyorum hamileliğimin zevkini güzelliğini yaşamak istiyorum. Kızlarr ne zaman geçicekk?
:kızgın::silah:
Benimde 6.haftada başlamıştı çok kötüydü sürekli bulanıyodu ve ben kusmamak için bastırıyodum ateş basıyodu şimdi 15 haftalığım çok şükür geçmeye başladı artık ağız dolusu yiyebiliyorum inşallah seninde geçer genelde geçiyo ama 3 aydan sonra

14.Haftaya girdik. Bulantılar azaldı.Kusma yok.Uslandı sanırım :)
Darısı başınıza...
Şu bel ağrılarıda geçse hayırlısıyla...

Azalır azalır.Psikolojik olarak destekleyin kendinizi.
Zorlu bir süreç hepimiz zorlanıyoruz ama bebeklerimizin sağlıklı olduğu anlamına geliyor bu :)

3 aylık oldugunda pat diye kesiliyor merak etmeyin. Benim o kadar kötüydüki tahlillerde bile kariciger enzimlerim yuksek çıkmıştı. Şimdi Allaha bin şükür rahatım. Allah yardımcınız olsun.

Benimde 6.haftada başlamıştı çok kötüydü sürekli bulanıyodu ve ben kusmamak için bastırıyodum ateş basıyodu şimdi 15 haftalığım çok şükür geçmeye başladı artık ağız dolusu yiyebiliyorum inşallah seninde geçer genelde geçiyo ama 3 aydan sonra

6. haftadan 13.haftaya kadar hep bulantım oldu ama 14.haftadan sonra geçti.İnsana hiç bitmicekmiş gibi geliyo ama geçiyoo

17.Haftadan Merhabalar,
Efsane geri döndü diyebiliriz.Sabah kusmaları ve halsizlik tekrar başladı.
1 haftadır aralıksız mide bulantısı kusma var.
Allahtan sadece sabah oluyor bu.Umarım 9 ay sürmüyordur :)

slm kızlarr:) bizde 16.haftamızdayız.ara ara sadece sabah kusmam oluyor.Tabiki buna çok şükür.Bu arada bi kızım olucak :9
Bu sene kiz senesi galiba tanidigim herkesin kizi oluyo bizimkide kiz :) buarada benim bulantilar gecti gibi arada bi gelip gidiyo okadar uzun zamandır kusma yok. Bu durumda kilo aldinizmi kizlar ben daha hic kilo almadimda siz ne durumdasiniz?

Bu sene kiz senesi galiba tanidigim herkesin kizi oluyo bizimkide kiz :) buarada benim bulantilar gecti gibi arada bi gelip gidiyo okadar uzun zamandır kusma yok. Bu durumda kilo aldinizmi kizlar ben daha hic kilo almadimda siz ne durumdasiniz?
canım ben 61 ile hamile kadım.Doktorum toplamda 12 kilo alabilirsin dedi.4.ayımızdayız şuan 64 kiloyum.

kalp atışlarını duymak çok güzel bir duygu :)
Duygusal bir yapıya sahip olmayan ben o sesi duyunca tutamadım kendimi :)
Hele ki biraz daha büyüyüp hareketliliğini görmek çok çok güzel :)
Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :)
4'lü test yaptıran var mı ?

kızlar yarın tam 10 haftalık olacağız.6.haftadan beri bulantım var hayatım kabusa döndü resmen hele ağzımdaki o pis tat.yediğim hiç bir seyden zevk almıyorum. Artık doyasıya yemek istiyorum hamileliğimin zevkini güzelliğini yaşamak istiyorum. Kızlarr ne zaman geçicekk?
:kızgın::silah:
Mrb bulantı iz gectimi bende 7.5 haftalık hamileyim hicbisey yiyemiyorum sevdiğim şeyleri bile gözüm görmüyor sürekli mide bulantısı ve çıkarıyorum bende açım bebekte aç kalicak diye korkuyorum ilaç kullanmıyorum yardımcı olurmsunz

Ben 16. Haftaya girene kadar iyiysem sabah akşam değilsem günde 5 6 kez istifra ediyodum su bile içemiyodum 4 kilo verdim ama çok şükür geçti :nazar: merak etmeyin bebek depolardan beslendiği için sorun olmuyor ama istifra etseniz bile yemeğinizi yiyin o çok farkediyo

X