hamilelikte bulantı

Baska seylere de bakildimi peki? Mesela benm enfeksiyon varmis o da bulantiyi artirabiliyomus antibiyotik kullandim. Yada atıyorum safrada fln sorun varsa oyle seylerde bulanti yapiyomus once onlari elemek lazmmis gebelik bulantisi demek icin.
Yarın kontrole gideceğim ve söyleyeceğim belki de ondan dır çünkü gerçekten dayanılmaz oldu bir nefes aldırsa keşke bana dua et ne olur

Ceken bilir cok iyi anliyorum suanki psikolojini. Rabbim en kisa zamanda rahatlatsin insaallah dua edicem.
Aynen başka kimse anlamıyor psikolojik desi biri düşün insan imlemek kusmak ağlamak istermi istemez ama kimse anlamıyor ben bu bebeğe zor kavuştum ne sıkıntılar yaşadım ama hiç biri bu kadar zor olmadı

Aynen başka kimse anlamıyor psikolojik desi biri düşün insan imlemek kusmak ağlamak istermi istemez ama kimse anlamıyor ben bu bebeğe zor kavuştum ne sıkıntılar yaşadım ama hiç biri bu kadar zor olmadı
Evet haklisin. En siniri de kimsenin seni anlamamasi. "Kusmamaya calis" "kussan da zorla ye" "aklina getirme surekli onu düşünüyorsun ondan bukadar oluyor"... daha neler neler.. 5kilo kaybettim daha geri alamadım 4ayi doldurdum. Hamile degilde hasta gibi hissettim hep kendimi. Insan biyandan bugünlere gelebildigi icin şükrediyor bi yandan da neden bukadar ağır geçiyor diye hayiflaniyor

Aynen öyle canım bende bu süreçte 5 kilo verdim canım herşey istiyor ama ben hiç birşey yiyemiyorum yemeyi geçtim bulantılar ve kusmalar bu kadar zor olmasa bari birde yetmiyor mide yanması mide de şişkinlik ağzımda devamlı bir tükürük ve hiç biri geçmiyor

Merhaba 6 haftalık hamileyim çok bulantım var benim de arada bir kustuğum oluyor. Doktorum dramamine ilaç yazmıştı ama prospektüsüne baktım hamileler gerçekten zorda kalmadıkça kullanmamalıdır yazıyordu. Sürekli kullanan arkadaşlar da varmış okudum,ne dersiniz kullanmalı mıyım? Günlük işlerimi yapamıyorum zar zor yemek yiyebiliyorum o da bebek için

Aaaah aah canım benim çok zordur bilirim geçen sene bende çektim bulantıdan dramamine banada yazmıştı doktor içtiğin zaman tak diye kesmiyor tabiki bulantıyı biraz sersemlik uyku hali yapıyor o hap ama çıkacağı varsa midedekilerin içsende çıkıyor ben içiyodum ama çok zorlanırsam rennie diye bir şurup var ondan içiyodum ama ne yaparsan yap 11.haftaya kadar bulanır yani benim öyle olmuştu içini ferahlatacak şeyler ye meyve ye bolbol salatalık ye Allah yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim, amin ben de içtim hapı bir kere içtiğim gibi de çıkardım ekşi şeyler iyi geliyor geçiştirmeye çalışıyorum şimdilik :/

Bnde daha du ogrendim hamile oldugumu 15 gunlugum cok sukur keseyi ne zaman gormeye gidcegim kacinci haftada doktor soyledide heyecandan hatirlamiyorum insallh hepimiz saglikli bir sekilde yavrumuzu kucagimiza aliriz insallah

Insallah benim kadar cekmezsiniz :) 5. Hafta baslayan kusmalarim 5.5 ay sürdü... 6. ayımda ancak toparlanabilmistim. Dramaminler, bulanti igneleri ve dunyanin serumu.. O kadar zor zamanlardi ki yasayan bilir tabiki. Insan o zamanlarda hicbir yere sigamiyor.. Ama gecip gidiyor iste sayili zaman sonucta :) Unuttun mu derseniz asla, omrum boyunca da unutamam Insallah daha erken zamanda ve daha hafif atlatirsiniz bu sureci :) Hayirli ve saglikli dogumlar :)

Bnde daha du ogrendim hamile oldugumu 15 gunlugum cok sukur keseyi ne zaman gormeye gidcegim kacinci haftada doktor soyledide heyecandan hatirlamiyorum insallh hepimiz saglikli bir sekilde yavrumuzu kucagimiza aliriz insallah
Hayırlı olsun muhtemelen 10 -15gün sonra çağırmıştır

sagol allah razi olsun kacinci haftada ogrendiniz
çok yeniydi adetim bile gecikmemişti içgüdüsel dur bi test yapayım dedim bi baktım silik çizgi sonra gittim kese görünmüyordu benimde öğrendiğimde ama kaç haftalık olduğunu söylememişti dr 10 gün sonra gel dedi o zaman gördü keseyi

Teşekkür ederim inşallah :) Erken başlayıp geç bitmiş sizinki ben de uzun surmesin diye dua ediyorum sabah yataktayken iyiyim ayaga kalkmamla basliyor sonra yatana kadar cekiyorum. Dramamin in bir zarari oldu mu acaba ne sıklıkta kullandınız

Yaklaşık 4-5 kutu kadar bitirdim. ilk bir hafta ise yarar gibi oldu ama sonra o da fayda etmemeye baslamisti. evet malesef cok gec bitti ve hamileligimden hicbisi anlamadim.. bana yatmak da fayda etmiyordu lavaboya zor yetisiyordum size tek tavsiyem ne yapin edin mutlaka beslenin.. ben hic beslenemedim cok zorluk cektim cok uzuldum.. beslenemedigim icin 9 kilo verdim. Beslenme cok onemli cok..

Ben de 2 kilo verdim şimdiden, korkuyorum bebeğim gelişemeyecek diye. Sağlıklı beslenmeye uğraşıyorum ama artık midemin aldığı kadar.. :/

Ayni korkuyu bene yasadim canim hep bebegin senden beslenir korkma dediler ama o dedikleri ilk 3 ay gecerliydi. Sonraki 2.5 ay bebegimi besleyebilmem gerekiyordu ama yapamadim. Kahroluyodum ama elimden bisi gelmiyodu tek yaptigim kusmakti gunde 10 defa kustugumu bilirim dusun yani.. Allah yardimcin olsun insallah cabucak atlat :)

Yaa çok korkunç gerçekten inşallah dediğin gibi hemen atlatırım ben de çekilecek gibi değil bu dert :)

12 haftada geçmiş olacak 20ye kadarda devam edebilir benim 11de geçti derken bugün anlamsız bir şekilde tekrar başladı... doktor bana bu bebeğin iyi olduğunun habercisidir demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…