Benimde 6.haftada başlamıştı çok kötüydü sürekli bulanıyodu ve ben kusmamak için bastırıyodum ateş basıyodu şimdi 15 haftalığım çok şükür geçmeye başladı artık ağız dolusu yiyebiliyorum inşallah seninde geçer genelde geçiyo ama 3 aydan sonrakızlar yarın tam 10 haftalık olacağız.6.haftadan beri bulantım var hayatım kabusa döndü resmen hele ağzımdaki o pis tat.yediğim hiç bir seyden zevk almıyorum. Artık doyasıya yemek istiyorum hamileliğimin zevkini güzelliğini yaşamak istiyorum. Kızlarr ne zaman geçicekk?
Zaten tek tesellim o :) bebisim iyi olsunda cekerim napalimAzalır azalır.Psikolojik olarak destekleyin kendinizi.
Zorlu bir süreç hepimiz zorlanıyoruz ama bebeklerimizin sağlıklı olduğu anlamına geliyor bu :)
Benimde 6.haftada başlamıştı çok kötüydü sürekli bulanıyodu ve ben kusmamak için bastırıyodum ateş basıyodu şimdi 15 haftalığım çok şükür geçmeye başladı artık ağız dolusu yiyebiliyorum inşallah seninde geçer genelde geçiyo ama 3 aydan sonra
slm kızlarr:) bizde 16.haftamızdayız.ara ara sadece sabah kusmam oluyor.Tabiki buna çok şükür.Bu arada bi kızım olucak :9
kaç haftalık oldu canmsağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
bende kalp atışlarını duymayı sabırla beklıyorum inşallahh,
kaç haftalık oldu canm
Bu sene kiz senesi galiba tanidigim herkesin kizi oluyo bizimkide kiz :) buarada benim bulantilar gecti gibi arada bi gelip gidiyo okadar uzun zamandır kusma yok. Bu durumda kilo aldinizmi kizlar ben daha hic kilo almadimda siz ne durumdasiniz?slm kızlarr:) bizde 16.haftamızdayız.ara ara sadece sabah kusmam oluyor.Tabiki buna çok şükür.Bu arada bi kızım olucak :9
canım ben 61 ile hamile kadım.Doktorum toplamda 12 kilo alabilirsin dedi.4.ayımızdayız şuan 64 kiloyum.Bu sene kiz senesi galiba tanidigim herkesin kizi oluyo bizimkide kiz :) buarada benim bulantilar gecti gibi arada bi gelip gidiyo okadar uzun zamandır kusma yok. Bu durumda kilo aldinizmi kizlar ben daha hic kilo almadimda siz ne durumdasiniz?
Mrb bulantı iz gectimi bende 7.5 haftalık hamileyim hicbisey yiyemiyorum sevdiğim şeyleri bile gözüm görmüyor sürekli mide bulantısı ve çıkarıyorum bende açım bebekte aç kalicak diye korkuyorum ilaç kullanmıyorum yardımcı olurmsunzkızlar yarın tam 10 haftalık olacağız.6.haftadan beri bulantım var hayatım kabusa döndü resmen hele ağzımdaki o pis tat.yediğim hiç bir seyden zevk almıyorum. Artık doyasıya yemek istiyorum hamileliğimin zevkini güzelliğini yaşamak istiyorum. Kızlarr ne zaman geçicekk?