- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
Korkma canım.. Ben de öyle geçirdim 20. haftaya kadar.. Doktorum bana kesinlikle kendini bişi yemek için zorlama ama suyu sakın ihmal etme diyordu.. Yağsız tost patates gibi bişiler yemeye çalışıyordum ama nafile.. Oğlum 3400 doğdu :)Ben de 2 kilo verdim şimdiden, korkuyorum bebeğim gelişemeyecek diye. Sağlıklı beslenmeye uğraşıyorum ama artık midemin aldığı kadar.. :/
Ne mutlu size.. :) Ben beslenemedigim icin bebegim anne karninda gelisim geriligi yasadi ben 38-39 hf iken bebegim ultrasonda 34-35 hflık görünüyordu. Sezaryenle alındı 2820 dogdu ve bas cevresi küçüklüğü vardi. Kilomuzu ve boyumuzu toparladik ama bas cevremiz en alt sinirin da altinda hala...Korkma canım.. Ben de öyle geçirdim 20. haftaya kadar.. Doktorum bana kesinlikle kendini bişi yemek için zorlama ama suyu sakın ihmal etme diyordu.. Yağsız tost patates gibi bişiler yemeye çalışıyordum ama nafile.. Oğlum 3400 doğdu :)
Yaa.. Ben de çok korkuyordum doktorum öyle söylerdi hep rahatlardım.. Canı sağ olsun annesi büyük sıkıntı değildir sanırım bilmiyorum pek ama.. Rabbim nerde varsa her yavruyu korusun..Ne mutlu size.. :) Ben beslenemedigim icin bebegim anne karninda gelisim geriligi yasadi ben 38-39 hf iken bebegim ultrasonda 34-35 hflık görünüyordu. Sezaryenle alındı 2820 dogdu ve bas cevresi küçüklüğü vardi. Kilomuzu ve boyumuzu toparladik ama bas cevremiz en alt sinirin da altinda hala...
Her ay düzenli kontrolleri yapiliyor bizde sabirla toparlanmasini bekliyoruz ve de insallah toparlayacak benim kuzum :) Amiinnn inşallah..Yaa.. Ben de çok korkuyordum doktorum öyle söylerdi hep rahatlardım.. Canı sağ olsun annesi büyük sıkıntı değildir sanırım bilmiyorum pek ama.. Rabbim nerde varsa her yavruyu korusun..
Böyle inancı yüksek bir annesi var tabi ki o da toparlar annesi..Her ay düzenli kontrolleri yapiliyor bizde sabirla toparlanmasini bekliyoruz ve de insallah toparlayacak benim kuzum :) Amiinnn inşallah..
Amiiin inşallah... :)Hayırlı doğum diliyorum canım :) Bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah :)
Ben de patates ve yoğurtlu makarna filan yiyebiliyorum suyu da kendimi zorlayarak 2 lt ye çıkarttm normalde çok su içen birisi değilim ama bebek için uğraşıyoruz işte inşallah benim de sağlıkla doğar :)Korkma canım.. Ben de öyle geçirdim 20. haftaya kadar.. Doktorum bana kesinlikle kendini bişi yemek için zorlama ama suyu sakın ihmal etme diyordu.. Yağsız tost patates gibi bişiler yemeye çalışıyordum ama nafile.. Oğlum 3400 doğdu :)
En kısa zamanda toparlanır inşallah, dua edicem sizin için geçmiş olsunHer ay düzenli kontrolleri yapiliyor bizde sabirla toparlanmasini bekliyoruz ve de insallah toparlayacak benim kuzum :) Amiinnn inşallah..
Çok teşekkür ederim :) Allah razı olsunEn kısa zamanda toparlanır inşallah, dua edicem sizin için geçmiş olsun
Bende 18 haftalık hamileyim hala kusuyorum cok yoruldum artıkBelki gebelik sonu bile olabilir. 20 de hala kusuyordum.
Benim hala devam ediyor bulantılarım. İlaç alırken iyi ama oda cok pahalı 5 günlük ilaç 56 tl ne yapacağımı bilmiyorumAyni korkuyu bene yasadim canim hep bebegin senden beslenir korkma dediler ama o dedikleri ilk 3 ay gecerliydi. Sonraki 2.5 ay bebegimi besleyebilmem gerekiyordu ama yapamadim. Kahroluyodum ama elimden bisi gelmiyodu tek yaptigim kusmakti gunde 10 defa kustugumu bilirim dusun yani.. Allah yardimcin olsun insallah cabucak atlat :)
Allah sabır versin canim cok zor bilirim.. bende cok para doktum ilaclara doktorlara.. Allah yardimcin olsun ...Benim hala devam ediyor bulantılarım. İlaç alırken iyi ama oda cok pahalı 5 günlük ilaç 56 tl ne yapacağımı bilmiyorum
Allah razı olsun bu günlerde geçicek inşallahAllah sabır versin canim cok zor bilirim.. bende cok para doktum ilaclara doktorlara.. Allah yardimcin olsun ...