hamilelikte bulantı

umarım canm kardeşimde bulantı için hap kullanıyo ama çok işe yaramadığını söyledi.benm doktorum önermedi.gerek yok dedi.

Benimde yaklaştı ikili test zamanı daha bebegimin net seklinide göremedim böyle elini kolunu ayrıntılı göremedim yani daha inşallah güzel çıkar sonuçlar

Yaaa ben de diyorum konuşurken ağzım neden bu kadar sulanıyor. Sürekli yutkunuyorum. Rahatsız edici bi durum. Sabredicez tabi. Rabbim nasip etmiş çok şükür. Gözümüz gibi bakıcaz bebişlere

Benimde yaklaştı ikili test zamanı daha bebegimin net seklinide göremedim böyle elini kolunu ayrıntılı göremedim yani daha inşallah güzel çıkar sonuçlar
okadar güzelki allahımmmm benmkini geçen perşembe gördük 11 haftalıkken nasıl oynuyodu o eller ayaklar durmuyodu kesenin içinde kayıp kayıp duruyodu yaaaaa yerim ben onuuuu.bir sonraki kontrolde(aylık oluyo zaten)inşallah cinsiyetini öğrenicez..

Yaaa ben de diyorum konuşurken ağzım neden bu kadar sulanıyor. Sürekli yutkunuyorum. Rahatsız edici bi durum. Sabredicez tabi. Rabbim nasip etmiş çok şükür. Gözümüz gibi bakıcaz bebişlere
aynen canm zaten klozete eğilmemle salyalarımın akışı bir oluyordu sulu ağızlıydım yahuu

Sen anlattın ben heyecanlandım şuan acayip hareketlerini görmek ayrı bir duygu cinsiyetini öğrenmek apayrı bisey ya gerçekten .. İnşallah bizde görürüz hareketlerini her gidişimde baktım böyle dikkatli duruyordu ama kıpırdamadan ultrason kağıdına bakıyorum şeklide belirsiz korkuyorum şeklini göremi cem diye . bizimde kontrolümüz haftaya perşembe bizde 11.haftanın içinde olucaz o zaman inşallah görürüz hareketlerini.. Cinsiyet ne hissediyorsun anneler hisseder derler ama ben hic hissedemiyorum ya

12. Haftada bıçak gibi kesilir ,ağız tadı payı 26.haftadayim hala devam ediyor ,geniz akintim var benim malesef doğurana kadar bulantı cekecegim

inşallah görürsün canm..ya cinsiyet konusunda bu haftaya kadar bişey hisstmiyodum ama son 2-3 gündür oğluşum olcak gibi gelmeye başladı..Allahım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsinde.

inşallah görürsün canm..ya cinsiyet konusunda bu haftaya kadar bişey hisstmiyodum ama son 2-3 gündür oğluşum olcak gibi gelmeye başladı..Allahım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsinde.
Amin canım Allah gönlümüze göre versin inşallah :)

12. Haftada bıçak gibi kesilir ,ağız tadı payı 26.haftadayim hala devam ediyor ,geniz akintim var benim malesef doğurana kadar bulantı cekecegim
Ya bu heniz akıntısına bi çözüm Yok mu? Mahvediyor sabahları beni. O olmasa herhalde midem de bu kadar bulanmayacak

Ya bu heniz akıntısına bi çözüm Yok mu? Mahvediyor sabahları beni. O olmasa herhalde midem de bu kadar bulanmayacak

Malesef kendi yontemlerimle sadece hafiflete biliyorum .. 4. Hafta başladı hala devam ediyor bende ,korkum kroniklesmesi ... Doktora gittim ilaç verdi bir hafta kullandim fayda etmedi ,çok agladim ,zehir ediyor hamileligimi ama geçmeyeceğini anlayınca kabullendim. Bildiğin sümük akiyo midemize tiksinmemek elde değil .. benim en etkili çözümüm sabah bir fincan sade kahve yapiyorum birazını dokuyorum minik minik dudak degdiriyorum akşama kadar yatana kadar yetiyo o bana ,maksat yutkunurken bi aroma bıraksın ağzımda , erik mevsimi elinizin altında erik olsun onuda ısırarak yiyorum az az .. katlanacak gibi değil neler yapmadim ,şuan 26 haftalık hamileyim valla doğum lohusa sitresi gram yok sadece su akıntıdan kurtulmak istiyorum..

Bende o kadar kotu haldeyim ki 8+6 dayiz. 5.haftada basladi gittikce cogaliyo. Kizima hamileyken malesef doguma kadar devam etmisti bulaantilar, bu hamileligimde de olacak diye cok korkuyorum

Allah yardımcınız olsun ya. Benim sizin kadar kötü durumda değilim sanırım. Erik yiyorum ama çok yemiyorum. Ekşi ya balgam yapar diye

Allah yardımcınız olsun ya. Benim sizin kadar kötü durumda değilim sanırım. Erik yiyorum ama çok yemiyorum. Ekşi ya balgam yapar diye

Aminn.. çok zor bişey ya hormonelmis inşallah doğurunca geçecek ,sağlıklı olsun kuzucuklarda napalim sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…