umarım canm kardeşimde bulantı için hap kullanıyo ama çok işe yaramadığını söyledi.benm doktorum önermedi.gerek yok dedi.Bende aynı durumdayım,7 haftalık hamileyim,ilk hamileligimde ne bulantı ne ağız tadında böyle bir kötüleşme yasamamistim, hayat kabus oldu resmen ,bu bulantılar için ilaç kullanıp faydasını görenler varmış ama ben daha doktoruma sormadım. İnsallah en kısa zamanda normale döneriz.
Benimde yaklaştı ikili test zamanı daha bebegimin net seklinide göremedim böyle elini kolunu ayrıntılı göremedim yani daha inşallah güzel çıkar sonuçlarcanm beni doktorumun dediği zaten ultrason %90 kanda çıkan doğruluk payı %80-85 civarıymış.ben yakaladıklarımın hepsini ultrasonda yakaladım dedi.ultrasonda her şey güzel normal çıktı.burun kemiğini görmesi çok iyimiş.kanda verdim ama zaten güzel çıkıcak merak etme dedi.sonucunu daha almadım.zaten aramazsak sıkıntı yok demektir dedi.
Yaaa ben de diyorum konuşurken ağzım neden bu kadar sulanıyor. Sürekli yutkunuyorum. Rahatsız edici bi durum. Sabredicez tabi. Rabbim nasip etmiş çok şükür. Gözümüz gibi bakıcaz bebişlereinşallah canm inan benimde 6.haftada başladı şuan 12. haftamız hala sabahları kusuyorum ama artık yemek yiyorum çok çabuk açıkma var.Zaten benm kusmalarımda hep tükürük oluyo.Hamilelik döneminde tükürük salgısı fazlalaşyormuş.3.ayımız bitene kadar sabredicez canm..
okadar güzelki allahımmmm benmkini geçen perşembe gördük 11 haftalıkken nasıl oynuyodu o eller ayaklar durmuyodu kesenin içinde kayıp kayıp duruyodu yaaaaa yerim ben onuuuu.bir sonraki kontrolde(aylık oluyo zaten)inşallah cinsiyetini öğrenicez..Benimde yaklaştı ikili test zamanı daha bebegimin net seklinide göremedim böyle elini kolunu ayrıntılı göremedim yani daha inşallah güzel çıkar sonuçlar
aynen canm zaten klozete eğilmemle salyalarımın akışı bir oluyordu sulu ağızlıydım yahuuYaaa ben de diyorum konuşurken ağzım neden bu kadar sulanıyor. Sürekli yutkunuyorum. Rahatsız edici bi durum. Sabredicez tabi. Rabbim nasip etmiş çok şükür. Gözümüz gibi bakıcaz bebişlere
Ay iyi normalmiş demek ki. Kendimi uyuşturucu bağımlısı gibi hissediyodum yaaynen canm zaten klozete eğilmemle salyalarımın akışı bir oluyordu sulu ağızlıydım yahuu
Sen anlattın ben heyecanlandım şuan acayip hareketlerini görmek ayrı bir duygu cinsiyetini öğrenmek apayrı bisey ya gerçekten .. İnşallah bizde görürüz hareketlerini her gidişimde baktım böyle dikkatli duruyordu ama kıpırdamadan ultrason kağıdına bakıyorum şeklide belirsiz korkuyorum şeklini göremi cem diye . bizimde kontrolümüz haftaya perşembe bizde 11.haftanın içinde olucaz o zaman inşallah görürüz hareketlerini.. Cinsiyet ne hissediyorsun anneler hisseder derler ama ben hic hissedemiyorum yaokadar güzelki allahımmmm benmkini geçen perşembe gördük 11 haftalıkken nasıl oynuyodu o eller ayaklar durmuyodu kesenin içinde kayıp kayıp duruyodu yaaaaa yerim ben onuuuu.bir sonraki kontrolde(aylık oluyo zaten)inşallah cinsiyetini öğrenicez..
kızlar yarın tam 10 haftalık olacağız.6.haftadan beri bulantım var hayatım kabusa döndü resmen hele ağzımdaki o pis tat.yediğim hiç bir seyden zevk almıyorum. Artık doyasıya yemek istiyorum hamileliğimin zevkini güzelliğini yaşamak istiyorum. Kızlarr ne zaman geçicekk?
Ay iyi normalmiş demek ki. Kendimi uyuşturucu bağımlısı gibi hissediyodum yaşimdi bile şapur şupur
ooooo oda kötüymüş canm ya Allah sabır versin.12. Haftada bıçak gibi kesilir ,ağız tadı payı 26.haftadayim hala devam ediyor ,geniz akintim var benim malesef doğurana kadar bulantı cekecegim
inşallah görürsün canm..ya cinsiyet konusunda bu haftaya kadar bişey hisstmiyodum ama son 2-3 gündür oğluşum olcak gibi gelmeye başladı..Allahım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsinde.Sen anlattın ben heyecanlandım şuan acayip hareketlerini görmek ayrı bir duygu cinsiyetini öğrenmek apayrı bisey ya gerçekten .. İnşallah bizde görürüz hareketlerini her gidişimde baktım böyle dikkatli duruyordu ama kıpırdamadan ultrason kağıdına bakıyorum şeklide belirsiz korkuyorum şeklini göremi cem diye . bizimde kontrolümüz haftaya perşembe bizde 11.haftanın içinde olucaz o zaman inşallah görürüz hareketlerini.. Cinsiyet ne hissediyorsun anneler hisseder derler ama ben hic hissedemiyorum ya
Amin canım Allah gönlümüze göre versin inşallah :)inşallah görürsün canm..ya cinsiyet konusunda bu haftaya kadar bişey hisstmiyodum ama son 2-3 gündür oğluşum olcak gibi gelmeye başladı..Allahım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsinde.
Ya bu heniz akıntısına bi çözüm Yok mu? Mahvediyor sabahları beni. O olmasa herhalde midem de bu kadar bulanmayacak12. Haftada bıçak gibi kesilir ,ağız tadı payı 26.haftadayim hala devam ediyor ,geniz akintim var benim malesef doğurana kadar bulantı cekecegim
Ya bu heniz akıntısına bi çözüm Yok mu? Mahvediyor sabahları beni. O olmasa herhalde midem de bu kadar bulanmayacak
Allah yardımcınız olsun ya. Benim sizin kadar kötü durumda değilim sanırım. Erik yiyorum ama çok yemiyorum. Ekşi ya balgam yapar diyeMalesef kendi yontemlerimle sadece hafiflete biliyorum .. 4. Hafta başladı hala devam ediyor bende ,korkum kroniklesmesi ... Doktora gittim ilaç verdi bir hafta kullandim fayda etmedi ,çok agladim ,zehir ediyor hamileligimi ama geçmeyeceğini anlayınca kabullendim. Bildiğin sümük akiyo midemize tiksinmemek elde değil .. benim en etkili çözümüm sabah bir fincan sade kahve yapiyorum birazını dokuyorum minik minik dudak degdiriyorum akşama kadar yatana kadar yetiyo o bana ,maksat yutkunurken bi aroma bıraksın ağzımda , erik mevsimi elinizin altında erik olsun onuda ısırarak yiyorum az az .. katlanacak gibi değil neler yapmadim ,şuan 26 haftalık hamileyim valla doğum lohusa sitresi gram yok sadece su akıntıdan kurtulmak istiyorum..
Allah yardımcınız olsun ya. Benim sizin kadar kötü durumda değilim sanırım. Erik yiyorum ama çok yemiyorum. Ekşi ya balgam yapar diye
Benim cevremde cok fazla var bulanti yasamayanArkadaşlar aranızda hiç mide bulantısı yaşamayan var mı
Ben de hiç yaşamıyorum ama bu beni tedirgin ediyo sanki herkeste oluyormuşta bi bende olmuyo gibiBenim cevremde cok fazla var bulanti yasamayan