hamilelikte bulantı

Cubuk kraker bendede ise yaramiyor ve zaten artik onu yemektende sikildim benim de sabahlari yogun bulantim oluyor bazen istifra ediyorum ama gun icinde bulanti hep var hicbiseyden zevk alamıyorum sulu yemek bende yiyemiyorum genelde hafif hamur işleri yiyebiliyorum onunda bebege bi faydası yok umarim en kisa zamanda atlatiriz bu durumlari

canım zaten bebek bu dönemde depolarımızdan besleniyor.yiyebildiğin şeyleri ye ama yağlı olmasın oda dokunuyo.Günde bir tane soda da içebilirsin.Yiyebiliyosan meyve tüket. buaralar tuzlu eriğe dadandım :)

canım zaten bebek bu dönemde depolarımızdan besleniyor.yiyebildiğin şeyleri ye ama yağlı olmasın oda dokunuyo.Günde bir tane soda da içebilirsin.Yiyebiliyosan meyve tüket. buaralar tuzlu eriğe dadandım :)
Bende kavunla karpuza dadandim umarim ondanda bikmam erige dikkat et bi topikte okudum fazlasi ishal yapiyomus canim

aslında zayıfta değilim ama61 kiloyum yaniii.ama çıktı valla karnım.
Bende 61.6 kilo ile hamile kaldım.Şuan 12.Haftadayım.Bölgesel bir yağlanmam vardı Ama alt kısımda şişkinlik oluşmaya başladı.Yandaki kemiklerin çıkıntısından da anlaşılıyor zamanla.Bir değişiklik söz konusu o bölgede :)
Bulantıya gelecek olursak bende sıkıldım Her sabah öğür öğür uyanmak yediklerimi ağzımdan burnumdan çıkartmak çok kötü.Ama bulantı olması iyi birşeymiş :)
Doktorum var mı şikayet dediğinde.
Eve çok midem bulanıyor dedım.OH OH iyi süper dedi.Kızdım bir an ama.Bulantı olması iyiymiş.Vücut yabancı bir cisim var zannediyor ve atmaya çalışıyor.Ama bizim minnak yavrularımızın maşallahı var.Sıkıca tutunuyorlar buda bulantıya neden oluyor :)
Yemek Yemek istiyorum.Lezzetleri almak istiyorum.Anca meyve yiyebiliyorum maalesef.
Yoğurt süt peynir ceviz.Çoğu şey bulantıya sebep oluyor.Acaba beslenemiyor mu diye düşünüyorum ama önceki depolarımızdan yararlanır onlar :)

kesinlikle katılıyorum bulantı iyi birşey bebeğimizin varlığını hissediyoruz yani.Eşim sabahları kusmadığım zaman tedirgin oluyo çünkü bir önceki gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım sadece ağzımdaki o kötü tat vardı bebeğim gelişmedi ve aldırdık malesef.şimdi daha farklı hemen hemen bütün belirtiler var bu güzel bişey ama bulantılardanda bıktım açıkçası artık doya doya yemek yemek istiyorum.

Kızlar Allah yardımcınız olsun 14 haftaya kadar bulantım oldu benim de hatta kusmam da geçen haftaya kadar devam etti bu hafta birden kesildi 15. Haftamda. Çubuk kraker ve şehriyeli domates çorbası iyi geliyordu bana da. Meyve bir de yemek yiyemiyorsanız meyve yiyin erik falan iyi geliyor tuzlu

Çubuk kraker katkılı olduğu için önermiyor doktorlar.Onun yerine leblebi üzüm,AYVA,YEŞİL ELMA bunları önerdi.Ayva da çok etkiliymiş gerçekten.
Ben günde 1 kilo kadar erik yiyorum :)
Kivi,Muz tüketiyorum hem faydalı hem tok tutuyor mideyi bastırıyor.

Aslında paketli gıdaları gebe olsun olmasın tüketmemeliyiz de...
İşte bazen mecburiyetler.
Ben birkaç minik poşet yaptım.İçinde üzüm leblebi badem fındık ceviz incir var.
Arabada,İşyerimde,Kol çantamda ve evde bulunduruyorum.Tansiyon düşüklüğü,kan şekeri düşüklüğü için o an birebir.

Bende de 7.haftada aniden başladı cok şükür hic kusmadım ama yiyememekten 3 kilo verdim resmen aç gezdim cubuk kraker kankam olmuştu meyveyle falan besleniyordum bugün 8+2 oldum dün hic yoktu bulantim tam sevinmiştim ki bugün hafiften hafiften başladı bir yandan seviniyorum bana bebegimin varlığını hatırlatıyor ama insanın hayatını gerçekten çok zorlaştırıyor Allah bebislerimize sağlık versin bizede sabır versin

canm ben badem yediğm an direk çıkartıyorum midem kabul etmiyor.tuzlu erik çok güzel ama geçen çilekle beraber yedim inan eve zor yetiştim olduğu gibi klozette.şimdi 11+3 teyiz hala devam ama biraz da olsa yiyebiliyorum artık çok çabuk acıkıyorum.Midem boş kalınca direk bulantım başlıyo

canm doktorum 14.haftaya kadar sürer dedi.senin daha 1 hafta olmuş birzdaha zaman var.benim 5 haftadır sürüyo hala geçmedi artık kusmaya alıştım böğürmekten boğazımdan kan bile geldi ama doktorum normal dedi.Birazdaha sıkıcaz dişimizi napalım her şey bebişlerimiz için..Anne olmak kolay değil şimdiden anladım valla

İşte deneye deneye bulacağız mideyi bastıran şeyleri :) benimde sinir olduğum şey tatlı yiyemiyorum
Hergün eve tatlı alarak gidiyorum.Dondurmalar buzlukta stok oldu ama canım istemiyor yiyemiyorum.

Benim de zor geçiyor. Hic istahim yok. Sudan bile tiksiniyorum. Yemekleri esim yapiyor. Kalkip mutfaga gutmek bile zor geliyor bana.
Zencefil cayi yapiyoruz her gün o bulantimi geciriyor.
Ama simdiden 2 kilo verdim.
Millet cok rahat 4.ayda gecer diyor. Gelin de bana sorun o 4. Ay nasil gelir diye

6.haftada basladı suan 14+4 olcaz hala sabahları kusıyorum.hala yemekler pis kokuyo hala sulu yemekler yiyemiyorum zayıflamadım amanda zayıflamayım yeterince kuruyum.

kaç haftalık canm senin? ben artık 12.haftamdayım inan hafifledi en azından artık yiyebiliyorum.zaten artık sabah kusmalarına da iyice alıştım gözüme batmıyoama bu kezde kanama yaşadım dün yani daha korkunçu bu

Geçmiş olsun canım ya 12.haftada neyin nesiymiş ki bu kanama riskinde azaldığı dönem aslında. Yoğun mu oldu kanaman benim de 7.haftada kahve lekelemem olmuştu progestan kullanıyorum oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…