- 12 Mayıs 2017
- 165
- 192
- 36
Ay evet yaAaa birde simdiden kabizlik cekiyorum kayisi incir iyi gelirmi acaba kac aylik cnm senin kiBende var canım o ta en başından beri hatta bazen öyle bir sıkıştırıyor ki nefes alamıyorum nerdeyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet yaAaa birde simdiden kabizlik cekiyorum kayisi incir iyi gelirmi acaba kac aylik cnm senin kiBende var canım o ta en başından beri hatta bazen öyle bir sıkıştırıyor ki nefes alamıyorum nerdeyse
aslında ilişki yasak değil demişti doktor 1 gün oncede ilşki olmuştu.allahtan bebeğimde ayrılma filan yok canlı kalbi atıyo.1 ay daha yasakladı doktor ilişkiyi.progestona başladık şimdi koyu kahveye döndü lekeler.Geçmiş olsun canım ya 12.haftada neyin nesiymiş ki bu kanama riskinde azaldığı dönem aslında. Yoğun mu oldu kanaman benim de 7.haftada kahve lekelemem olmuştu progestan kullanıyorum oyuzden
gaz oluyo canm ya bende de var.Kizlar o bitmek bilmeyen gaz ve karin agrisi sizde de oluyomu daha kucuguz ama simdiden gazdan yildim yani
Canim 8.haftadayim bende. Eskisi kadar bulanmiyor ama yine de rahatsiz ediyor beni.kaç haftalık canm senin? ben artık 12.haftamdayım inan hafifledi en azından artık yiyebiliyorum.zaten artık sabah kusmalarına da iyice alıştım gözüme batmıyoama bu kezde kanama yaşadım dün yani daha korkunçu bu
9 haftalık olduk canım 10.haftaya girdik incir iyi değil dediler bana kuru üzüm yiyebilirsin o güzel çalıştırıyor bağırsakları yani birde içebiliyorsan bir bardak acılı şalgam iç ben kabızlık yaşadığım zaman 1 bardak içiyorum düzeliyor seninki kaç haftalıkAy evet yaAaa birde simdiden kabizlik cekiyorum kayisi incir iyi gelirmi acaba kac aylik cnm senin ki
Çok şükür cok sevindim bebeğin iyi olmasına. Doktor bizede ilişki yasaklamadı doktor bizde ilişki yaşadık kahve akintim ilişki yaşadıktan 1 gün sonra gelmişti doktor yasakladı sonradan progestan başlattı 200 mg günde 2 kere. Ultrasonda bakıyorlar kesede veya çevresinde kanama alanı yoksa tehlikeli birşey olmuyor bizde yoktu çok şükür sende de yoktu değil miaslında ilişki yasak değil demişti doktor 1 gün oncede ilşki olmuştu.allahtan bebeğimde ayrılma filan yok canlı kalbi atıyo.1 ay daha yasakladı doktor ilişkiyi.progestona başladık şimdi koyu kahveye döndü lekeler.
3.aydan sonra serbest diyorlar ama insan bir kere korku yaşayınca hic yanaşmıyor ilişkiye falan ya ben en son kahve akintim olduktan sonra hic canım bile istemedi içime korku salındı resmenBiz de hamile oldugumu ogrendigimden beri hic iliski yasamadik.
Zaten midemden hicbir sey yapamiyorum. Esim de tedirgin baya. Biz iliskiyi rafa kaldirdik diyebilirim.
Tatlim benim ki 4 hafta 2 gunluk ve su anda doktor amcaya gidiyoruz kacinci haftanda kalbini duydun9 haftalık olduk canım 10.haftaya girdik incir iyi değil dediler bana kuru üzüm yiyebilirsin o güzel çalıştırıyor bağırsakları yani birde içebiliyorsan bir bardak acılı şalgam iç ben kabızlık yaşadığım zaman 1 bardak içiyorum düzeliyor seninki kaç haftalık
Çok yeniymiş daha Allah sağlıkla kucağimiza almayi nasip etsin inşallah hepimize :) ben 5.haftada keseyi gördüm 7.haftada da kalp atışını duyduk :)Tatlim benim ki 4 hafta 2 gunluk ve su anda doktor amcaya gidiyoruz kacinci haftanda kalbini duydun
Aynen bende de isteksizlik had safhada. Esim ne düşünüyor bilmiyorum ama.3.aydan sonra serbest diyorlar ama insan bir kere korku yaşayınca hic yanaşmıyor ilişkiye falan ya ben en son kahve akintim olduktan sonra hic canım bile istemedi içime korku salındı resmen
Eşlerimiz bu konuda anlayışlı olmak zorundalar zaten hormonlarımız artik çok farklı çalışıyor bizim elimizde olan birşey değil sonuçta bu :) Allah bebislerimize sağlık versinde 9 ay 10 gün bisey yapmasak ta olur :)Aynen bende de isteksizlik had safhada. Esim ne düşünüyor bilmiyorum ama.
Bir de sanki bana garip geliyor icimde bebegim varken ne bileyim yapamam heralde.
evet canm allahtan rahimde içeride kanama yok.şu saate kadar sadece sabah bir kahve akıntım oldu çok şükür daha olmadı:)Çok şükür cok sevindim bebeğin iyi olmasına. Doktor bizede ilişki yasaklamadı doktor bizde ilişki yaşadık kahve akintim ilişki yaşadıktan 1 gün sonra gelmişti doktor yasakladı sonradan progestan başlattı 200 mg günde 2 kere. Ultrasonda bakıyorlar kesede veya çevresinde kanama alanı yoksa tehlikeli birşey olmuyor bizde yoktu çok şükür sende de yoktu değil mi
İnşallah bir dahada olmaz canım sen ilacı düzgün düzenli.kullan Allah in izniyle biseycik olmaz içini rahat tut :) ikili test yaptırdın mi peki canımevet canm allahtan rahimde içeride kanama yok.şu saate kadar sadece sabah bir kahve akıntım oldu çok şükür daha olmadı:)
inşallah canm inan benimde 6.haftada başladı şuan 12. haftamız hala sabahları kusuyorum ama artık yemek yiyorum çok çabuk açıkma var.Zaten benm kusmalarımda hep tükürük oluyo.Hamilelik döneminde tükürük salgısı fazlalaşyormuş.3.ayımız bitene kadar sabredicez canm..Kızlar herkesin yaşadığının %99unu yaşadım. 7. Haftamın içindeyim. Bulantılarım Yen'i başladı. Ama kusma eylemini çok gerçekleştiremiyorum. Sadece tükürük ve su geliyor. O kadar yemek nereye gidiyo bilmiyorum. Tatlı şeyler yiyemiyorum. Çikolata delisi olan ben kokusunu bile almak istemiyorum. Yemek yedikten yarım saat sonra midem sanki boşalıyor/ feci bi açlık geliyo. Bi kaç gün önce benim de lekelenmem oldu. Progestan verdi doktor ve elhamdulillah aynı gün kesildi. Ama ilaç bitene kadar kullanmamı söyledi. İnşallah hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getiririz.
canm beni doktorumun dediği zaten ultrason %90 kanda çıkan doğruluk payı %80-85 civarıymış.ben yakaladıklarımın hepsini ultrasonda yakaladım dedi.ultrasonda her şey güzel normal çıktı.burun kemiğini görmesi çok iyimiş.kanda verdim ama zaten güzel çıkıcak merak etme dedi.sonucunu daha almadım.zaten aramazsak sıkıntı yok demektir dedi.İnşallah bir dahada olmaz canım sen ilacı düzgün düzenli.kullan Allah in izniyle biseycik olmaz içini rahat tut :) ikili test yaptırdın mi peki canım
tabiki çok şükür canm Allah isteyen herkese nasip etsin.benimde ilk bebeğim canlanmadı 10 haftalıkken aldırdık bende onda hiç belirti yaşamamıştım.hamile olduğumu bu bebeğimde anladım.bütün belirtileri yaşadım gibi.Gebelikte mideniz bulaniyorsa istifra ediyorsaniz sukredin .bunlar cok iyi aslinda
Keske bende de olsaydi bulantilar..
Bende dusuk tehlikesi vardi bulantim olmadi..